Пролетта дойде, а януарче се смее и надига глава! - Тема 2

• 58 357
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • NE
NiaV има едни зимни чувалчета на Minene, които много топлят. Стават за всякакви колички. Пробваш и с двата варианта, които имаш. Аз си бутам комбинираната количка.

# 601
Благодаря Flower, но със слизането и качване на количката се цапат бая и ми се иска да не са памучни, но е опция- мерси! Ще пробвам и с чувалчето от зимната количка, може пък да стане на лятната.

# 602
  • NE
Аз с баткото мятах едно одеало и това беше. Не ми е умирал от студ.

# 603
  • София
Моята дребосъчка освен, че вече пълзи много добре, ами почна и да се изправя по мебелите, по краката ми, по стената. Няма умора. В кошара почти не иска, чувства се затворник.

Почнах Биозин Кидс, обаче този които е с лактоферин. На цвят опаковката е оранжева. Схемата ,по която давам е една опаковка, която е за 20 дена след това 10 дена почивка и така 3 приема. Общо взето ефекта е болестите да минават по леко, предпазване от вируси няма...

Бяхме на море, много добре им беше, догодина живи и здрави пак ще ги водя.Малката във водата направо си
плуваше много й хареса.

За зимата имам чувалче от каката останало, с него ще караме. Когато е било много студено съм слагала одеалце под чувалчето и пак сме се разхождали в снега.

# 604
Имуностимуланти не давам, да си гради сам имунитета. Е, изредихме миналите седмици един вирус, но бързо мина.
В студеното време ще си го карам с летния кош на количката и зимно чувалче, вече го изпробвахме и добре се гушкаше в него. Брат му като лятно бебе имаше само лятна количка с покривало, зимата съм му мятала одеало и отгоре покривалото, така му е било добре.

# 605
Мами, какви обувчици и пантофки взимате за вашите бебчета? В голяма чуденка съм!
Моето момиче пълзи по малко, още и е трудно, но когато има цел пред себе си (особено дистанционното) е бърза като мълния 😉. Вече се опитва да става сама в кошарата и сега обмислям още по-сериозно обезопасяване. Много и харесва да я държа за ръце и да си обикаляме из къщи 😅. Слагах я няколко пъти в проходилка, но тя изпадна в ужас от това нещо, което се движи без да може да го контролира. Не я мъча вече, а и честно казано не съм особен привърженик на паяците, този ми го подариха и реших да го пробвам.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 17:25 от mesallina

# 606
И аз се чудя за обувки, вече пробвахме няколко, но или ги събува или не мога да и вкарам крачето. А навън като види децата се опитва да се изхлузи от количката. Пусках я в по-топлото време миналата седмица да стъпва с чорапи, държи се за количката и прави стъпки ако се е хванала за нещо, но сега трябва обувки. Единствено на Колев и Колев с цип по средата не можа да свали в магазина, но ми се иска да разгледам и по-стабилно и топло изглеждащи. Днес ще разгледам из мола до нас и ще пиша впечатления.

# 607
  • NE
Аз чакам едни обувки на Clarks. Те имат серия за пролазващи, прохождащи и вече проходили деца. С баткото останах много доволна от марката и намирам доста изгодни предложения - английския ибей, амазон или в групите във фб. Имам и Атипас от баткото, които са като чорапче и трудно се събуват, но не и невъзможно. За зимата ще носи ботушките на батко си на Колев и Колев. Едни пантофки също съм взела от Алиекспрес, но още не са дошли.
От ортопед знам, че детето е най-добре да проходи с босо краче или в зимните месеци по чорапче. Така усещат и балансират най-правилно тялото си.

# 608
И аз се спирам на Clarks и Geox. За прохождането на босо и на мен така ми каза ортопедът, даже без чорап. Но навън не става.

# 609
 Флауърче, би ли дала линк към нещата, които си поръчала?

# 610
  • София
На Clarks наистина са много хубави обувчиците, голямата проходи с техни и съм много доволна.
Бях до Кауфланд миналата седмица и там имаше от естествена кожа пантофка за 16лв. Взех ги за вкъщи да ходи с тях, докато пуснат парното, после с чорапки с гумички отдолу. На вън и обувам едни текстилни "маратонки", от Джъмбо съм ги взимала и са на каката, но не стават да се ходи с тях по улицата.

# 611
  • NE
Флауърче, би ли дала линк към нещата, които си поръчала?

За бебето спечелих обувките на почти без пари и са само пробвани.
http://www.ebay.co.uk/itm/Clarks-Tiny-Tom-Toddler-Shoe-3-5F-Navy … 57872.m2749.l2648
За баткото взех едни нови кожени ботушки.
http://www.ebay.co.uk/itm/Clarks-Tri-Spike-Lace-Boots-boys/38217 … 57872.m2749.l2649
А от Бутик Холи във фейсбук му взех едни ботинки. Там има доста нови предложения на добри цени.
https://www.facebook.com/butik.holly10/?fref=ts
Има още един такъв магазин във фейсбук.
https://www.facebook.com/detskiobuvkiclarks/?fref=ts
Също съм купувала и от английския амазон, но с дебнене на някоя промоция. По-горните линкове са на стари модели. Сега основно търся в ибей, като има доста нови предложения и по двата фб магазина.

# 612
Днес купихме на ecco от Саламандър- има много хубави бебешки обувчици, дано са и удобни.
Бутик Холи много ми допадна, благодаря Flower!

# 613
Флауърче, мерси много  Hug

# 614
Флауър и аз благодаря много полезни линкове. Ние обувчици закупихме, но чувалче за количката ми трябва.
Ние хванахме последното слънце в Гърция и беба почерня, но продължава да се поти като спи.

Общи условия

Активация на акаунт