Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 212
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Рамщайн Simple Smile За да ти даде кураж за саморазправа, ако наглеците пак се домъкнат.

# 61
  • София
Жаки, не знам какво е толкова спешъл в Цептера, знам само че са едва ли не са вечни. Ама аз толкова няма да живея.  Laughing А, цената им е специална, хаха. Свекървата е платила 6 000 лв за 3 комплекта преди доста години. То един апартамент във Видин е струвал малко повече от тази сума тогава. Моите свекъри са всеизвестни с ексцентричните си покупки и влагане на средства. Банята и тоалетната им, която е правена преди 20 години да речем, е за 12 к марки (тогавашната немска валута).  Mr. Green

Сега да ви кажа какво ми дойде до главата. Със съседите си лафехме на по биричка и споделихме, че пералнята ни вече е морално остаряла и трябва да я подменим с нова в скоро време. И ни посъветваха да си купим пералня и сушилня от една марка като ги сложим една върху друга. Аз идея нямам от сушилни, но мъжът ми се нави от раз. На съседите май са Indesit, а на нас печката ни е такава и съм много доволна. То си е и въпрос на късмет де, но като че ли не бих имала нищо против да не простирам. Съдомиялна също ни е на дневен ред. Поне вече имаме място за всичко. От тук съм чела, че комбинираните перални със сушилня не са добър вариант, но и аз съм на мнение, че всичко, което е 2 в 1 не става.  newsm78

# 62
  • До морето
Така като гледам кьорава Белинда няма на хоризонта. Today is the day!!! Почвайте да пращате еклери към Варна.  hahaha

Тонка, задължително отделни щом имаш място. Иначе аз не съм фен на Индезит. Бош, Сименс или АЕГ от мен.

# 63
Така като гледам кьорава Белинда няма на хоризонта. Today is the day!!! Почвайте да пращате еклери към Варна.  hahaha

Тонка, задължително отделни щом имаш място. Иначе аз не съм фен на Индезит, Бош, Сименс или АЕГ от мен.

А стига, няма само ти да ядеш еклери  Crossing Arms.

Тонита, взимай пералня и сушилна. Супер е за БГ и апартамент. Аз нямам сушилна, но тук е лято почти непрекъснато. Аз съм фен на Бош, но Сандо е пробвал всички марки и ще ти даде съвет.

# 64
  • София
Ахахахха, Сандьо, как ми липсва сега.  Heart Eyes

# 65
Даун, ти си луда жена, знайш, нали?
От мен Бош!

# 66
  • Варна
Моята сушилня е купувана втора ръка, някаква куча марка, всичко пише на немски, но се оказа много корава машина, а я сбърках от въртене вече трета година.

# 67
Също съм с отделни пералня и сушилня, на дъщеря ми в Дубай е комбинирана и е доволна, но съм чувала и лоши отзиви.
Даун, на твое място щях да се гътна от страх newsm43

# 68
Рамщайн Simple Smile За да ти даде кураж за саморазправа, ако наглеците пак се домъкнат.
Ама естествено. Пробвай с концерта им от лятото на 2016 в Берлин. С 4к качество е и е мъст уоч. Flutter

# 69

Тонка, задължително отделни щом имаш място. Иначе аз не съм фен на Индезит. Бош, Сименс или АЕГ от мен.

И аз съм твърдо против Индезита Naughty Едно време са били марка, имаме хладилник на село на 51 години и още работи  Crazy Свекърва ми обаче преди години си купи пералня и въобще не пере, не миришат на чисто дрехите, а ползва като моите прахове и ароматизатори, други познати имат същата- те споделиха същото.

Моята е АЕГ, много си я обичам  Peace
Мисля, че не е нужно да са една и съща марка, за да са едно над друго  newsm78 Това не знам, моите са една до друга.

Да ви кажа какъв луд сън сънувах докато не можах да спя: Значи бяхме на разпродажба на дрехи, тук от темата, купих страхотно палто на дребната от Давиз  Laughing Laughing Laughing, уникалнооо. Обаче на една съседна закачалка висеше онзи прословут мой комбинезон от ФД, тъкмо да видя коя луда си го е купила и се събудих  Mr. Green Признайте си бързо, коя си го поръча  Wink

# 70
  • София
Благодаря ви! Няма да е Индезит при тия лоши отзиви. Не знам как така става при нас, но какъвто уред аз избера, такъв се купува. Явно мъжът ми не иска да си къса нервите и си гледа спокойствието. Досега никога не се е налагал за техника. Ще разгледам Бош и АЕГ.

Рая, аз комбинезони не нося, така че съм извън всякакво подозрение!  Grinning

# 71
Тонка, ни сме с Бош, пералня и сушилня върху нея. Пералнята върти ежедневно, сушилнята също ежедневно поне 6 месеца в годината. Нямат грешка.

# 72
Пералня и сушилня са ми комбинирани, че нямам място. Доволна съм -Самсунг.
Индезит беше старата пералня - твърдо нье!
За съдомиялна и аз се ослушвам, в къщата има място 😄

# 73
Тонка, Бош и Сименс, но по възможност да не са от БГ. Simple Smile
От тук каквото и да купиш, ще е за нашия пазар, което в 90% означава, много по-зле изработено, отколкото за останалите европейски страни.

# 74
Снощи заради едно културно мероприятие си легнахме към 3 часа... Много е странно, хем съм преизпълнена с позитивна енергия и хубави емоции, хем ми се спи, та две не виждам... След малко ще отида на един освежаващ обяд, чудя се само кое ще ме ободри повече - шкембе чорба, или таратор  Laughing

Сушилня нямам, пералнята ни е Сименс. Купена е от Германия, 6 кг, страшна машина. На почти 15 години е, взехме я докато бях бременна. За времето си имаше някакви извънземни функции, на фона на сегашните стои малко като антика, но работи безупречно. За тези 15 години веднъж вадихме заседнал банел от сутиен, други проблеми не сме имали. Гумените уплътнения не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт