Тромбофилия - тема №3

• 82 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Чак вена не си нацелила, може да е по-голямо капилярче. Ама ти какво очакваш да ти стане?!?!
Като готвиш и се порежеш тече доста повече кръв, става ли ти нещо?

Хаха, ами - какво си мислех -, че съм вкарала въздух във вената, нали се умира от това Smiley

Шегата настрани, но нали самата спринцовка, освен с течност, е пълна и с въздух, който пише да не се изкарва предварително. Та, чела съм книги с художествен сюжет Smiley в които -  ако вкараш много въздух в кръвообращението чрез вената, може да убиеш някого. Знам, знам... Смешно е, но съм сама тази вечер и първото, което ми дойде на ум, беше това HushedSmiley

# 466
@ easy rider Блаодаря, и аз мислех нещо подобно, все пак е генетично изследване  и се прави веднъж. Това означава доколкото разбирам  да пусна най-пълния пакет в Геника? В НГЛ в Майчин дом май ми се видя по-кратък.
@Zara-Didi Да, ще се консултирам с лекар, просто ми се искаше да отида при него и с готови тези изследвания. Имам време да помисля и при кой, в темата гледам се обсъждат няколко имена.
Желая късмет на всички! Simple Smile

# 467
  • София
За да убиеш човек трябва да му вкараш 5 мл въздух под налягане и то венозно, не подкожно!
Там кадето се слагат подкожните инжекции има слой мазнина, трудно ще нацелиш вена

# 468
  • Sofia
Момичета  ,  днес бях на преглед и видяхме сакчето,  другата седмица и сърчице  PraynigАз поисках да ми изпише фраксипарин  , въпреки  че  лекарката е категорична ,  че  няма нужда ! Каза обаче до 12 г.с и после само  АП , защото като нямам не трябва много да се разрежда  кръвта!  Въпросът ми е , кога се бие  , аспирин взимам вечер!  Hug

# 469
Колко е хубаво да се четат такива добри новини! Успех, стискам палци за сладък и пухкав резултат.

# 470
За да убиеш човек трябва да му вкараш 5 мл въздух под налягане и то венозно, не подкожно!
Там кадето се слагат подкожните инжекции има слой мазнина, трудно ще нацелиш вена

Smiley Благодаря за информацията! Днес стана синьо и твърдо отдолу, при натиск ме боли като натъртено... Ще мине и това, то е ясно Smiley

# 471
  • София

Smiley Благодаря за информацията! Днес стана синьо и твърдо отдолу, при натиск ме боли като натъртено... Ще мине и това, то е ясно Smiley
Това да е проблема Simple Smile

# 472
Привет, момичета  bouquet

Не съм влизала отдавна, но вече има нов шеф в къщата и той определя правилата.
На 21 юни, в деня на лятото и йогата се роди Борис Simple Smile
Най-голямото щастие - родено от най-голямата любов, събрано само в две шепи Simple Smile
Желая на всички успех, сили и кураж !
И ако мога да бъда полезна на някого - насреща съм Simple Smile

bouquet bouquet bouquet

# 473
Привет, момичета  bouquet

Не съм влизала отдавна, но вече има нов шеф в къщата и той определя правилата.
На 21 юни, в деня на лятото и йогата се роди Борис Simple Smile
Най-голямото щастие - родено от най-голямата любов, събрано само в две шепи Simple Smile
Желая на всички успех, сили и кураж !
И ако мога да бъда полезна на някого - насреща съм Simple Smile

bouquet bouquet bouquet

Честито Щастие!
На малкия Борис пожелавам много радост, обич и късмет! 💐

# 474
Честита радост! Жив и здрав да е Борис.Heart

# 475
  • София
Да е жив и здрав Борис!
Много се радвам за теб!
Прегръдки!

# 476
Бъдете много щастливи!!!

# 477
  • София
Страхотна новина, Бебка Heart
Да сте живи и здрави и много да ви радва малкия мъж с царско име:heart_eyes:

# 478
Бебка, честита рожба !
Да е жив и здрав малкият Борис и много радост да ви носи Hug

# 479
  • В една слънчева къща...
Честито и от мен на бебка  bouquet

Момичета, да ви попитам, има ли смисъл според вас да пускам някакви допълнителни фактори за тромбофилия, след като 4-та основни излязоха нормални /без мутации/?
Назначиха ми да изследвам още NK-клетки, тромбоцитно левкоцитни агрегати и антифосфолипидни антитела /от тях имам антикардиолипин, който е отрицателен/, та се зачудих дали да пускам с тях още тромбофилии или да си спестя на първо време този разход  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт