Боледуване на децата ни - тема 52

• 45 029
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Тет, последното не е редно да го прави. Достатъчно е да знае, че има риск от заразяване.

# 706
  • shumen
Аш,аз затова и го пазя,защото доктора каза,но той само ме дебне да му обърна гръб и почва да прави това,което не трябва.Пришки вече ми излязоха да повтарям не скачай,не бягай и т,н,ама не чува.
Фер,то е ясно,че не му се седи на едно място,ама майка му нали е гони параноята все я страх.
Тина,аз за свиване на 3 сливица давам Лимфомиозот.

# 707
Фер, на моята дружка , дето ще сме сега в Трявна, детето имаше подобна кост, май на коляното. Скоро не сме го обсъждали, но като се чуя с нея ще питам какво-що, и ще ти драсна на лични  Hug Дано не е нищо сериозно  bouquet
Аз съм се изказвала безброй пъти за нежеланието на децата да спазват правилата що се отнася до лекарства и други неща, свързани със здравето, така, че няма да се повтарям, ама Дани -вземете мерки, че като гледам малкия /който вече не е кой знае колко малък/ май той определя правилата при вас  Rolling Eyes

Миамим, а като разбереш дали има носители какво ще спечелиш  newsm78 Няма да си пуснеш детето на градина ли?

# 708
  • София
Ха-ха, като слушам Дани, си давам сметка, че момчетата често са много диви. Моите са точно такива - прескачат дивана, бягат, борят се, играят на екшън герои... - от стая в стая, и в нас е много шумно. На двора като играят, съседите ни правят забележка за шума. Дъщеря ми през това време си седи кротко и си пише нещо, или ми помага, или е сърдита и не иска никой да я закача.

Дани, все пак Рали е права. Трябва да се знае кой командва вкъщи. Макар че, да си призная, с моите момчета се оправя повече баща им; аз самата не се справям много добре.

# 709
И аз не се справям с моето. За лекарства и подобни ме слуша милия, какво ли не съм му давала и търпи, но да ми е жив и здрав, хич не слуша за друго. Много е див, енергия за няколко деца има, страшно самостоятелен.
Тук на една приятелка правиха на детето такава операция и то си се разхожда навън, но е на 7. На тази възраст са една идея по-спокойни може би.
Аз от БГ с един натриев цитрат и упсарин за мен се върнах (него много го тача). Добре ми идва почивка без малкия. А и исках да избегна алергичните прояви, миналата година много си търкаше очите, подуваха се, кашляше. То пък и тук се почна към средата на май. Секрети на килограм, подути очи. Явно дразнителя го има и тук. Ще ходим вторник до болницата да обсъдим резултатите, искат нещо в спициализирана клиника да ни пращат. Отделно от пулмолога вече 8 седмици няма резултати, а го тестваха за алергии. Предполагам, че в системата ще излязот всички резултати обаче като идем вторник и ще ми ги дадат.

# 710
  • shumen
Аш,как позна само.И аз не се справям с моето и понякога започвам да се карам и крещя и после съжалявам.Ама теб това прескачане,бягане,скачане ти е до болка познато.Ако не е това пък ще се заиграе с някоя пръчка и все ме е страх,че ще удари някои.
Лино,то и ние се разхождаме навън,но още ме е страх да беснее,да не вземе да скъса конеца,да стане някоя беля,че вече не искам болници и лекари.То направо страхова невроза вече имам от тях.

# 711
  • София
Миамим, а като разбереш дали има носители какво ще спечелиш  newsm78 Няма да си пуснеш детето на градина ли?

Laughing Не, но няма да стоя на тръни. Пък знам ли, може и да я задържа вкъщи. И без това точно тази седмица ще е на градина до сряда.
Тета, карантината приключи на 26 май.

# 712
  • Варна
Отговорът, който са ти дали и за мен 100% означава, че носители има.

# 713
  • На брега на реката

Laughing Не, но няма да стоя на тръни.
Хаха едва ли.  Mr. Green
А без изследванията,знаете ли колко от нас са носители на бактерии.
Аз се изумявам обаче как родители с видимо разбутани деца, си ги водят на партита, кино, за ясла/градина няма да коментирам. Вчера бяхме на детски рд и майките си коментираха на спокойствие как сина й бил сополив и кашлял, пък на другата имал разстройство...но си хапна  мазна сметанова тортичка  Crazy
Докато има безотговорни родители, децата със слаб имунитет ще си патят.
И аз броя трите дни, нямам търпение след това обилно да си починем...а и да ми опнат нервичките, че ще съм сама с двете.

# 714
  • София
Да. Не знам дали тук споменах, но едното дете от групата, което беше със скарлатина миналата седмица го видях на площадката на Кауфланд. Докато беше на домашно лечение. Естествено, имаше и други деца, не е като да е била празна площадката.

# 715
Да. Не знам дали тук споменах, но едното дете от групата, което беше със скарлатина миналата седмица го видях на площадката на Кауфланд. Докато беше на домашно лечение. Естествено, имаше и други деца, не е като да е била празна площадката.
48 часа след почването на АБ детето не е заразно и може съвсем спокойно сред хора. Ако моето се чувства след 48 часа ок също бих извела. В събота следобяд ни диагностицираха със скарлатина и лекаря каза, че от вторник може да ходи на градина. Той обаче не беше добре, сменяхме АБ, почна една неспирна кашлица с месеци, спастични бронхити и тнт. Това му беше първото боледуване и от тогава не се е спрял, крачетата го боляха 5 месеца

# 716

Тета, карантината приключи на 26 май.
Хм...и нашата е до 26.05. Утре ще видя обаче има ли продължение..

# 717
  • София
Нашата я продължаваха 3 пъти, че 4 деца се разболяха.

# 718
Ясно..дано е минала заминала...

# 719
  • shumen
Фер,дано те слушат децата на Трявна.
Миамим,Тете,дано е минала скарлатината при Вас.
То наистина навсякъде има безотговорни майки.Ние днеска отидохме на една детска площадка и нямаше никой и след малко дойде една баба с детето и сама каза,че от вчера е с варицела.Е,няма да Ви казвам как подбрах моето и избягахме с 200.

Общи условия

Активация на акаунт