Липса на интимност и обич в семейството

• 29 642
  • 325
  •   1
Отговори
# 120
Гледните точки не са една, не са две.
Пример: Мъжът ми много ме обича, но ме е "обърнал" единствено в раждаща, отглеждаща деца и домакиня, а за капак и любовница...А той си гледа кариерата и интересите, и е вкъщи като на хотел и ресторант. Как да не ти се изпари желанието, ако не си жена с такова `призвание`.
Та и подходът е много важен.

# 121
Бърди, аз лично много се радвам за Крис, и съвсем добронамерено завиждам Simple Smile То и при нас планирането е детето да спи, а ние да сме будни и да имаме желание, но уви, ако разчитаме само на този план, сексът ще е веднъж годишно.
На колко години е детето ви?
И кога ги слагате тия деца да спят?    Laughing
Моите, до към 10-та си година бяха по леглата рано-рано, особено в училищно време.През зимата, да речем 20.30 ги разпращах по леглата.А от там, време бол до полунощ...    Grinning  И разговори, и за винце, и за секс.....

# 122
Имам 2, които в момента са в оная нерационална възраст, в която ако нещо ги превъзбуди, може да не заспят до 12. Големия батко мога да го пратя в стаята в 9, но по-малките все още не може просто да ги сложиш по леглата.

# 123
На 5. Без значение в колко е в леглото, няма гаранция, че ще заспи преди мен, или че ще стои само и няма да дотърчи, ако се уплаши, или се сети за поредното изключително важно нещо, което трябва да ни каже спешно  Laughing А по закона на Мърфи спи като пън, когато не правим нищо, и дотърчава като решим да пробваме. Та с дете вкъщи не съм навита. След няколко години, когато поне сме затвърдили, че трябва да се чука И ЧАКА за отговор преди влизане, може и да е ОК.

# 124
Ключове за стаите нямате ли? Досега са ни спасявали от нахълтване.

# 125
Не, нищо не се заключва вкъщи. Само тоалетната, но ако дребният се заключи още веднъж вътре, мисля и от там да махна опцията. Веднъж при бабата на село ме беше заключило на двора и след час мъки влязох през прозореца, на Nти етаж нямам желание да си го причиня.

# 126
Имам предвид врати с ключалки и ключове, които държиш на недостъпни места.

# 127
  • София
Нашия е нощна птица - ако щете вярвайте най - ранното му заспиване е 22:30. Какво ли не сме пробвали, еми не заспива по - рано и това е. Та чаааак след това имаме нашето си време. Сутрин когато сме в кондиция и не ни се спи - пак. Дали ще вземем душ заедно или ще се случи спонтанно..всеки път е различно. Аз просто съм от хората, за които секса е много важна част от една връзка, винаги съм била сексуална, с високо либидо и...слава Богу, че си намерих половинка, на която това и допада. Сигурно колкото повече пораства детето, толкова по - трудно ще става, но - ще поживеем, ще видим са казали хората. Аз знам за себе си, че няма да допусна ежедневното натоварване и рутина да превземат сексуалния ми живот и ще се боря докрай за това.

# 128
Тоест в крайна сметка и при теб има някакво планиране и нагласяне на живота. Само че за целите на аргумента може би се кефят хората да напишат, че Мамасита си загражда дата с кръгче и чака с нощница с дупка. Еми не е това, друго е, но все пак си е някакъв вид организация.

# 129
  • София
Ти пак едно си знаеш...  Wink Мен не ме касае сексуалния живот на другите, а моя собствен. Можеш и в календара да си ограждаш, ако така се чувствате по - добре и двамата с мъжа ти. Логично няма да тръгна да правя секс с ММ докато детето ми си играе в другата стая. Казвам, че въпреки умората от работния ден и всички останали ангажименти аз намирам сили да правя любов с мъжа си, това е. Колкото и да ми се спи, колкото и да ми бръмчи главата от тежкия ден в офиса...така се отпускам даже. И го правя, защото искам, не защото е по график или, за да не си хване любовница  Wink И след като и той е ок и има желание - просто сме печеливши.  Peace

# 130
Сирен, ключалки има, не е проблем да намеря ключ, но и без това съм преуморена и разсеяна, а ключът все пак не ме държи в напрежение като пуснат уред, например, и не е нещо, което уча детето да не пипа. Много голяма е вероятността да го забравя на достъпно място. А все още отключване и заключване не му се получават винаги, нищо чудно съвсем неумишлено да го врътне, и после като се стресира сума ти време да се мъчи, докато успее (ако изобщо успее) да отключи - както бяха и случая с къщата, и няколкото с тоалетната. Резета не мисля да слагам по подобни причини - искам винаги да ми е неограничен достъпа до детето, колкото и да е пораснало, все още може да сътвори някоя глупост, не си заслужава заради единия секс да разбиваме врати по спешност.

Kriss.P , моето едва в последните месеци спря да ме изненадва в банята - в смисъл, че вече не влиза, а когато има да сподели (страхотното нещо, което е сглобил или друга подобна спешност) вика пред вратата. Ако влезем двамата заедно с баща му, гаранция ще иска да се пъхне, за да не изтърве гушкането или играта под душа Simple Smile ако не разрешим, ще стои тъжен и сърдит в коридора пред вратата (най-вероятно изказващ на висок глас разочарованието си) - все страстоубийци.

# 131
Сирен, ключалки има, не е проблем да намеря ключ, но и без това съм преуморена и разсеяна, а ключът все пак не ме държи в напрежение като пуснат уред, например, и не е нещо, което уча детето да не пипа. Много голяма е вероятността да го забравя на достъпно място. А все още отключване и заключване не му се получават винаги, нищо чудно съвсем неумишлено да го врътне, и после като се стресира сума ти време да се мъчи, докато успее (ако изобщо успее) да отключи - както бяха и случая с къщата, и няколкото с тоалетната. Резета не мисля да слагам по подобни причини - искам винаги да ми е неограничен достъпа до детето, колкото и да е пораснало, все още може да сътвори някоя глупост, не си заслужава заради единия секс да разбиваме врати по спешност.

Kriss.P , моето едва в последните месеци спря да ме изненадва в банята - в смисъл, че вече не влиза, а когато има да сподели (страхотното нещо, което е сглобил или друга подобна спешност) вика пред вратата. Ако влезем двамата заедно с баща му, гаранция ще иска да се пъхне, за да не изтърве гушкането или играта под душа Simple Smile ако не разрешим, ще стои тъжен и сърдит в коридора пред вратата (най-вероятно изказващ на висок глас разочарованието си) - все страстоубийци.
Вие си отглеждате един малък Принц.
Без да искам да съм лош пророк, след време това ще ви изяде главата.
Никога не води до нищо добро детето да диктува правилата в семейството.

# 132
И ние сме с 4 - годишно вкъщи, вечно неспящо и неуморно...става рано и ляга късно. И аз съм от жените, на които им се изпарява сексуалното желание. Емоционалното натоварване, откакто съм родила ми идва толкова много, че на моменти имам чувството, че всичко в мен ще се пръсне.И детето ми е от постоянно боледуващите, по месец не ходи на градина. Нямам време да чуя собствените си мисли, за какво говорим.
Откакто съм родила не съм се отделяла от него, с изключение на 2 денонощия. То човек от желязо да е, няма как да издържи.

Но това не пречи на съпругът ми да се подсмихне, когато кажа, че съм изцедена.

Явно при всеки степенуването на нуждите е различно.

И не, не е свързано с това, че не обичам или че нямам чувства, просто съм УМОРЕНА, обаче никой не ме разбира, като го кажа. 

Не е и до организационни умения, пробвала съм какви ли не решения, резултатът е почти един и същ  Simple Smile

# 133
Ти пак едно си знаеш...  Wink Мен не ме касае сексуалния живот на другите, а моя собствен. Можеш и в календара да си ограждаш, ако така се чувствате по - добре и двамата с мъжа ти. Логично няма да тръгна да правя секс с ММ докато детето ми си играе в другата стая. Казвам, че въпреки умората от работния ден и всички останали ангажименти аз намирам сили да правя любов с мъжа си, това е. Колкото и да ми се спи, колкото и да ми бръмчи главата от тежкия ден в офиса...така се отпускам даже. И го правя, защото искам, не защото е по график или, за да не си хване любовница  Wink И след като и той е ок и има желание - просто сме печеливши.  Peace

Аха, значи все пак има ден в офиса.

Нали се сещаш- е, може да си забравила, но ден с малко дете винаги е по-изцеждащ от ден в офиса. Виж постинга на Анонимен. Просто задачите около дете на 2-3 са непрестанни и абсурдни, наистина не можеш да си чуеш мислите в някои случаи.

Тревожно е, когато мъжът наистина не отразява, че жената е изцедена, ами си търси своето. Явно е от тия, дето си мислят, че всички жени без усилия стават майки, хич не им пречи, но дните на ранно майчинство може да са много травмиращи.

# 134
Колкото и да въртите и да сучете, на мен все ми се струва, че срокът на годност на любовта изтича...И този факт се понася различно, в зависимост от емоционалността на човек. Едни страдат, други са ок с това, трети се самозаблуждават с умора , деца и какво ли не. Приемам и изключения, но са много , много малко!
Все пак да си признаеш, че вече не обичаш половинката си физически и страстно, че не ти харесва първично, е доста трудно и ще доведе до нужда от решения или най- малкото до дискомфорт. Затова много хора си кютат, кой както намери за добре.
Очевидно е, че някои хора се насищат и спират да обичат по-бързо и се създават ситуации като тази на автора. Любовта едва ли ще се върне, възможни са проблясъци, после пак спадове.
Съвет нямам, но ми се искаше да кажа, че умората и какви ли не други щури оправдания са повърхностният щит, който пази от признаване пред себе си на страшните истини, така че ако ще и по цял ден на спа и масажи да е жена му, все тая. Е, може да му пусне 1-2 пъти, но същинската интимност и обич я няма вече.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 17:31 от Modest

Общи условия

Активация на акаунт