Липса на интимност и обич в семейството

• 29 641
  • 325
  •   1
Отговори
# 105
А, не знам, може да сте луди и млади. За мен сексуалното желание може да е спонтанно- само че самият сексуален акт вече предпочитам да има някои удобства. Като например да не си притиснат от време и задачи. Но иначе има различни предпочитания.

Например няма да ми е съвсем приятно вече да съм гримирана и приготвена за работа, а ТОЙ да реши, че е време да ме понамачка. Айде, ако сте на 22, може, ама в сегашния момент би ме изнервило. Бих казала- запомни си мисълта, ще продължим довечера.

Но хората са различни, някои си преживяват страстта вътрешно, други явно трябва на момента да свалят гащите.

Надявам се, че сте си носили мокри кърпи и сте позабърсали асансьора след това.

# 106
"Ще му пускам епизодично, че да не вземе да си го търси другаде....!" е съвсем различно - от типа на да му сготвя нещо, за да не се тъпче с боклуци навън. Нищо няма да му стане, ако не яде готвено, освен ако не прекалява с боклуците. И да е на плодова диета няколко седмици, няма да се гътне от глад.

Удоволствието на милото ми доставя удоволсвие. Сексът с него също ми доставя удоволсвие. Намирам го за привлекателен и го обичам. Имам и желание за секс понякога - в повечето случаи той не е у дома, или детето е вкъщи и активно. Когато обстоятелствата позволяват да се усамотим, обикновено съм прекалено изтощена за да имам желание и не съм в кондиция за секс.

# 107
  • София
А, не знам, може да сте луди и млади. За мен сексуалното желание може да е спонтанно- само че самият сексуален акт вече предпочитам да има някои удобства. Като например да не си притиснат от време и задачи. Но иначе има различни предпочитания.

Например няма да ми е съвсем приятно вече да съм гримирана и приготвена за работа, а ТОЙ да реши, че е време да ме понамачка. Айде, ако сте на 22, може, ама в сегашния момент би ме изнервило. Бих казала- запомни си мисълта, ще продължим довечера.

Но хората са различни, някои си преживяват страстта вътрешно, други явно трябва на момента да свалят гащите.

Надявам се, че сте си носили мокри кърпи и сте позабърсали асансьора след това.

Ето виждаш ли колко са различни хората....Точно моменти, каквито ти описваш са ми любими - ей така от нищото, особено пък сутрин преди работа, ей така спонтанно. Страстта си я преживяваме както вътрешно, така и външно. Има моменти, в които само вътрешно по независещи обстоятелства. Не сме хич на по 22, аз съм на 29 той е на 37  Laughing "Запомни си мисълта, ще продължим довечера" ми звучи като страшен страстоубиец и клише, но...щом за вас е ОК, проблем няма.   

# 108
Може ли да запитам къде е детето сутрин преди работа? Изобщо имате ли деца?

Аз говоря за семейства с деца, където планирането на секса е необходимост.

# 109
Kriss.P, а къде беше детето, докато си спретнахте спонтанния акт? Нашето би било в асансьора с нас  newsm78

# 110
Тия без деца къде се бутат изобщо да обясняват как трябва да е сексът...

То не че не може и като японците, в една стая, а детето се прави, че спи...

# 111
  • София
Защо не четете? "На прибиране от едно парти с ММ", толкова ли е сложно да се прочете?!?! Надали детето ми е било на парти в 3 през ноща  Laughing Сутринта - спеше в стаята си.  Peace Знам, че много ти се иска да съм някоя новоизлюпена бездетна все още полу тийнейджърка Мамасита, ама нъц  Laughing Laughing Laughing Сутрин преди работа обикновено първо се обличаме и подгтовяме аз и ММ и след това будим детето. Wink
datura, вие без дете не излизате ли?

# 112
Просто питам, в крайна сметка щом детето е спяло в стаята, поне сте се позамислили, че няма шанс да стане и да тръгне да пита за нещо. Колко е голямо детето всъщност?

# 113
  • София
Ами не сме в интерес на истината. Дори и да нахълта винаги има начин да се прикриеш (до сега не ни се е случвало да ни изненада), а и той все още е на 3г.6м....надали ще му стане много ясно какво точно правим  Wink. Така или иначе това не ни е ежедневие. Просто казвам, че на мен лично ми е приятно когато има таква спонтанност.

# 114
Kriss.P, след като имаш често възможност да оставяш детето и сили да ходиш по партита без него, ще ти е трудно да разбереш семействата, в които родителите прекарват няколко часа месечно заедно без деца наоколо, и си ограничават спонтанностите до тези няколко часа. И моето на 3 не ме изненадваше, малко по-късно започнаха да му се чуват тихите стъпки още преди с таткото да сме преминали към същината. Изчакай да минат година-две, пак няма да му е ясно, но ще те разпита с подробности за всеки един детайл от видяното.

# 115
Ами не знам, за мен нахълтване на дете на 3.6 години си е пречка пред секса и е хубаво да е ясно, че няма да стане. Не знам доколко не разбира, но изобщо не съм допускала и няма да допусна дете да ни хване.

Както и да е, дори сама казваш, че такива спонтанни моменти са много голяма рядкост- на фона на останалия секс може дори да се пренебрегнат. Виж ако се случва поне 2-3 пъти седмично да има непланирани срещи, тогава вече може да се говори, но с 2 пъти от дъжд на вятър е различно.

# 116
  • София
datura_inermis - не нямам. Детето ми остава с баба си 1-2 пъти месечно за няколко часа, най - често петък или събота вечер, най - дългия му престой с нея беше за последния РД на ММ - оставихме го за 3 дни, за да отидем някъде само двамата. А и в крайна сметка и ние сме хора, имаме нужда от време за себе си и забавление, не сме роботи. Така че ги разбирам семействата - аз също нямам възможност ежедневно да оставам с ММ насаме по няколко часа, но пак се получават нещата, нали? Да, вероятно като поотрасне ще станем по - предпазливи, не ми се иска детето ми да ме види разбира се.
Мамасита, разбира се, че са рядкост (ей това ми липсва от живота преди детето). Такива моменти имаме 1-2 пъти месечно, което е нищо. Но за нашето семейство и начин на живот това е максмума за момента.

# 117
  • София
Не знам защо така се нахвърлихте да обяснявате на Крис, че това, което правят с мъжа й нЕма как да стане  Laughing С изключение на излизането без деца, което при нас не се случва в момента, при нас също нещата се случват непланирано.
Освен, разбира се, ако под планирано не разбирате: "случват се вечер след като децата заспят или сутрин преди да са се събудили". Но в общи линии това ни е планирането, децата да спят, а ние да имаме желание Laughing

# 118
Еми да де, това имам предвид. Плюс евентуално да не си претоварваш деня по възможност, за да има сили за вечерта. Както и да се преценява дали по инерция не сте прекарали много дни без секс.

# 119
Бърди, аз лично много се радвам за Крис, и съвсем добронамерено завиждам Simple Smile То и при нас планирането е детето да спи, а ние да сме будни и да имаме желание, но уви, ако разчитаме само на този план, сексът ще е веднъж годишно.

Общи условия

Активация на акаунт