Демек, и двамата чакат този ден: единия - с нетърпение, другия - като задължение;). А може и за двамата, да е поредната задача за отмятане. Или обратното. Знам ли:)
Най - "сухия" ни период беше първите 3 месеца след раждането, когато се чукнах по главата, че така не е ОК. Дори и през бременността си го правехме редовно. Секса по график за мен би било супер отблъскващо нещо, едва ли не като ангажимент и би ми било супер обидно някой да спи с мен колкото да отметне задачата. За това и си мисля, че ако съм мъж и усетя, че жена ми си ляга с мен "по задължение" гаранция ще си потърся нещо, което да си ляга с мен, защото го иска..
Същото важи и ако някой ден усетя, че мъжа ми го прави така с мен.
Предпочитам да го правя през ден (1 или 2 пъти),но да е с желание и страст, отколкото да настоявам на своето си всеки ден сутрин и вечер и да усетя, че някой спи с мен по задължение или с досада... Добре де, Мамасита, къде отива спонтанността тогава? Не може всичко да се прави по график с разичстване на ангажиментите...
Аз имах предвид, че ако зависеше от моя мъж щяхме да правим по два пъти дневно
но не се изразих правилно. Иначе и на мен, като на мъжа ти, ми стига два пъти седмично. Но баланс някак се намира, въпреки че понякога някой от двама ни е недоволен. Всеки случай аз се радвам, че желанието на мъжа ми към мен не се е притъпило с времето, все пак 6 години не са малко, а и дете имаме.
Никой не го беше планирал... Днес сутринта пак беше спонтанно