Липса на интимност и обич в семейството

• 29 237
  • 325
  •   1
Отговори
# 300
не съм казала, 4е той е лош, а 4е едва ли тя е толкова лоша колкото ние тук си съ4иняваме

# 301
  • София

Айде бе..
Ама не се е отвращавала като и е трябвал заплод,нито пък се отвращава като му яде парите...
Значи,каквото и да си говорим,ако една жена има проблеми и се отвращава от секса,за чии е седнала да прави семейство и защо не е уведомила партньора си,че изпитва отвращение от секса?
Така мъжът е уведомен преди брак/деца,и играта е честна.
В противен случай..Говорим за тотална лъжа и измама ..
А ако имаш предвид,че секса е невъзможен щото жената се отвращава от конкретния мъж,то тогава значи и не го обича.
А аз в своя пост казвам "ако си обичам мъжа,бих правила секс само заради него"..
И то го казах в контекста на твоите думи,че видиш ли,случвало се било да се обичат,ама да няма сексуално привличане...Колкото и да не ми се прави секс,ако обичам човека и държа на него,много ясно,че ще правя секс.

Сега вденА ли?

Аз съм ти вденала  разбиранията и за да вденеш ти моите, ще ти кажа, че обичам- не обичам, секса по задължение си е вид проституция.
Дали ще ти плати на ръка или ще се отблагодаряваш в натура за това, че " му ядеш парите", е без значение.
В случая, който бистрим, авторът каза, че иска ОТНОВО да почувства любовта на жена си и вниманието към него, и пламъчетата в очите.
Което тотално отрича твърдението ти, че тя се е омъжила заради заплождане и да му яде парите.

# 302
Ами като иска да види това пламъче отново/ако въобще има шанс/, що не я пита директно, и тя що не му каже, та да се улесни процедурата по спасяване на семейството.  Ние едни непознати какво да кажем, само предполагаме. Истината я знае само жена му.

# 303
Много предположения, защото не познаваме хората отблизо........И моето е предположение.....
Ако жената е имала същия висок стандарт преди женитбата и е взела нашия съфорумец, за да запази този стандарт, на който е свикнала, то бих предположила, че нямаше да си прави труд да се преструва на влюбена, а щеше просто да се държи мило, докато успее да се закрепи, тоест докато роди дете.
Ако пък е била с по-нисък стандарт, то явно е била очарована и направо се е влюбила във възможностите, които са се открили пред нея и е очаквано и разбираемо в такава ситуация очите й да светят почти като на влюбена жена. Приятният и безпроблемен живот обаче не е успял да я влюби в мъжа й, и щом е свикнала с удобствата, сигурността и задоволеността, е дошла и ясно изразената скука и безразличие, демонстрирани без капка угризение и с увереността, че се е закрепила здраво на клона с раждането на Златното яйце.
Съжалявам, но любов най-вероятно никога не е имало.
След като първоначалния екстаз при влюбените отмине, винаги остават в ежедневието обичта, загрижеността, вниманието и да, те са в състояние да накарат жената понякога да прави нещо за интимните удоволствия на мъжа си, ако той е споделил, че му липсва интимност. Нищо, че на нея самата може да не й липсва такова общуване.
Много съжалявам. Късата клечка все у някого трябва да остане. Outta Joint

# 304
  • София
Ами като иска да види това пламъче отново/ако въобще има шанс/, що не я пита директно, и тя що не му каже, та да се улесни процедурата по спасяване на семейството.  Ние едни непознати какво да кажем, само предполагаме. Истината я знае само жена му.

Някъде беше писал, че я е питал, но не е получил отговор, а го е пратила да си търси любовница.
За мен, нещата са се наслагвали, той не е обръщал внимание на отдалечаването, а положително и на различни нейни реакции, и чак когато е станало фрапиращо неглижирането му, се е размърдал.

Мисля си, че с генерален разговор не могат да се покрият и оправят отношения, разваляни в продължение на 5 години.

# 305
  • Sofia
   Чакайте малко. За какъв стандарт иде реч, за какви възможности? Shocked Авторът написа, че живеят нормално, покриват си сметките, без изхвърляници. За влюбване в предоставените ѝ възможности може да говорим тогава, когато жената на автора получи чантата от снимката в подписа ми за имения си ден, а за рождения – е сюрпризирана с почивка до Сейшелите.

# 306
  • София
Това щях да напиша и аз.
Защо ли жени се ловят веднага за парите, а не им минава през ум, че по- скоро мъжът може да я докара дотам, да не иска да легне с него?

Или всички са на мнение, че иска- не иска, трябва, щом " му яде хляба"?

# 307
Това щях да напиша и аз.
Защо ли жени се ловят веднага за парите, а не им минава през ум, че по- скоро мъжът може да я докара дотам, да не иска да легне с него?

абсолютно съм убедена, че точно това е станало

Цитат
Или всички са на мнение, че иска- не иска, трябва, щом " му яде хляба"?

не, сексът, интимността и близостта не са задължения независимоп от количеството изяден хляб
до колкото разбирам, тя изпълнява задълженията си, които са истински задължения:

Живееме си точно като приятели имащи общо задължения, като къщата , детето, нормалните неща от живота и т.н.

# 308
Възможно е да станало това. С нещо да я е отблъснал.
Да се е "счупила стомната". А вече дали ще може да се залепи зависи от двамата.
Евентуално ако това се е случило, то е в миналото, няма как да се върне.
А как ще я карат вбъдеще, те решават. Той си иска семейството и жената, така като чета, но не само да съжителстват в един дом, обединени около детето, а тя го праща при любовница.
Избират: Ако тя иска да даде шанс, търси начини - психолози или др.
В противен случай той си търси начини - по предложения му от нея "модел", или друг , който го удовлетворява. Три са възможните варианти според мен - или се поправят нещата, което не зависи само от единия, или си карат както досега, или се разделят.

# 309
То е ясно, че една връзка да не върви вина имат и двамата. Автора 100% е сгрешил някъде, но там идва ролята на половинката му да сподели, да обясни, а не да мълчи и да го праща да си търси любовница... Според мен, връзката им, поне от страната на жената, е изчерпана и тя няма желание да поправя нищо. В такъв случай е по-добре да се разделят, а не тя да си живее удобно в апатия, а той да се чуди как да оправят положението. Просто се въртят в омагьосан кръг ... А това не води до нищо добро. За никой.

# 310

Айде бе..
Ама не се е отвращавала като и е трябвал заплод,нито пък се отвращава като му яде парите...
Значи,каквото и да си говорим,ако една жена има проблеми и се отвращава от секса,за чии е седнала да прави семейство и защо не е уведомила партньора си,че изпитва отвращение от секса?
Така мъжът е уведомен преди брак/деца,и играта е честна.
В противен случай..Говорим за тотална лъжа и измама ..
А ако имаш предвид,че секса е невъзможен щото жената се отвращава от конкретния мъж,то тогава значи и не го обича.
А аз в своя пост казвам "ако си обичам мъжа,бих правила секс само заради него"..
И то го казах в контекста на твоите думи,че видиш ли,случвало се било да се обичат,ама да няма сексуално привличане...Колкото и да не ми се прави секс,ако обичам човека и държа на него,много ясно,че ще правя секс.

Сега вденА ли?

Аз съм ти вденала  разбиранията и за да вденеш ти моите, ще ти кажа, че обичам- не обичам, секса по задължение си е вид проституция.
Дали ще ти плати на ръка или ще се отблагодаряваш в натура за това, че " му ядеш парите", е без значение.
В случая, който бистрим, авторът каза, че иска ОТНОВО да почувства любовта на жена си и вниманието към него, и пламъчетата в очите.
Което тотално отрича твърдението ти, че тя се е омъжила заради заплождане и да му яде парите.

Пак стигаме до това,че не е възможно да обичаш някого,и цели пет години да се отвращаваш от физическата близост.
Това просто не е любов.

Сега,дали автора има вина за счупената стомна,това е тема на съвсем друг разговор..

# 311
Ако толкова е голям гафа-непоправим как въобще се живее с такъв човек и го "търпиш" всеки ден? Много фалшиво е. Най-разумното нещо би било да му кажеш, че ти е неприятно и да се разделите.

# 312
  • София

Пак стигаме до това,че не е възможно да обичаш някого,и цели пет години да се отвращаваш от физическата близост.
Това просто не е любов.

Сега,дали автора има вина за счупената стомна,това е тема на съвсем друг разговор..

Не, не стигаме до това защото ти може да обичаш и уважаваш като човек и бай Пешо портиера, но да се отвращаваш при мисълта да си легнеш с него.

# 313
Или да не се отвращаваш от мисълта да си легнеш с него, а просто да нямаш желание да си лягаш с него, или с когото и да било, през частите на денонощието, в които има доброволци. Все пак не всички имат пубертетно либидо на 30+ за да са готови за секс по всяко време.

# 314
  • София
Или да не се отвращаваш от мисълта да си легнеш с него, а просто да нямаш желание да си лягаш с него, или с когото и да било, през частите на денонощието, в които има доброволци. Все пак не всички имат пубертетно либидо на 30+ за да са готови за секс по всяко време.

Това се опитвах да кажа, че е напълно възможно- в една друга тема, но куп народ категорично отрече възможността.

Общи условия

Активация на акаунт