Хотелите във Велинград - 9

• 146 423
  • 799
  •   1
Отговори
# 45
Препоръчайте хотел с балнео лечение, никога не съм ходила и ми е трудно да се ориентирам
Предпочитам изгодна цена
Аура и Елбрус

# 46
  • Варна
Здравейте, досега не сме ходили във Велинград и ми е трудно да се спра на хотел, моля препоръчайте такъв да има детски външен басейн, добра храна и поносима цена. За сега заглеждам Рич, Св. Спас и Гранд хотел Велинград.

# 47
Цитат
За сега заглеждам Рич, Св. Спас и Гранд хотел Велинград.
Все на хубави сте се спряли  Peace

# 48
  • София
Здравейте, досега не сме ходили във Велинград и ми е трудно да се спра на хотел, моля препоръчайте такъв да има детски външен басейн, добра храна и поносима цена. За сега заглеждам Рич, Св. Спас и Гранд хотел Велинград.
Неравностойни са. Гранда е класи над другите 2.

# 49

Гранда е хубав, писала съм назад за него. Дано да са оправили храната.

# 50
Споделете, моля, някой басейн, който евентуално няма да е претъпкан уикенда!
Като гледам прогнозата, май по-скоро за пътека в планината трябва да питам предложете и някоя лека пътека.

# 51
  • Някъде по Дунава
Споделете, моля, някой басейн, който евентуално няма да е претъпкан уикенда!
Като гледам прогнозата, май по-скоро за пътека в планината трябва да питам предложете и някоя лека пътека.
До обяд басейна на Каферинова не е претъпкан, но после става голяма навалица.

# 52
Тази година и ние клоним към Велинград. Започвам да оглеждам за хотел.Почивали сме в хотел Маркита преди 2 години- прекрасна почивка беше.

# 53
Момичета, може ли някой да ми припомни в кои хотели не пускат деца до 12 г. в СПА зоната? Даже бих помолила да се сложи това инфо на първа страница Simple Smile

# 54
То май във всички хотели не пускат, но друг е въпросът дали има ефективен контрол.

# 55
Момичета, може ли някой да ми припомни в кои хотели не пускат деца до 12 г. в СПА зоната? Даже бих помолила да се сложи това инфо на първа страница Simple Smile
Според мен за всички хотели трябва да важи това правило.В Акватоник важи.

# 56
Вчера започнаха Велинградските празници на културата, ако някой е там и не е разбрал, ето тук е програмата, има активности до 9-ти юли.http://velingrad.bg/main/blog/2017/06/19/велинградски-празници-на-културата-2017/
Относно басейните, събота и неделя, не е за бели хора на Централния минерален басейн 😐

# 57
В Макси има жесток контрол по отношение на влизането на деца в спа-то. Тръгнах натам с дъщеричката ми, която е на 2год, за да я заведа до тоалетната, и веднага ни спряха и ни упътиха към друга. За сметка на това в Роял спа, търчаха и крещяха деца в спа-то колкото искаш.
Гранда ми се видя амортизиран и занемарен последния път.
Обмисляме сега лятото да направим пак една седмица, и мисля пак да е в Макси, най-доволни сме от него. Исках в Арте, но приятелка се прибра много разочарована от там.

# 58
  • Резерват "Северозапад"
Какво в Арте - то не и е харесало? Бях си го на белязала за следващо ходене.

# 59
Това, което ми каза е, че още имало много довършителни неща, че на живо не било като на снимките, че било малко, нямало развлечения за децата, студен басейн, и храната не им е харесала. Мен лично много ме привлича, но ще изчакам още отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт