iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 86

• 83 293
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пуснах поръчка с всичко платено.Дано да няма неприятни изненади.

# 361
Здравейте! За първи път ще поръчвам от този сайт, за това имам няколко въпроса.
Лекарят ми изписа иногинол /имам киста която ми бърка много цикъла, а и от както се появи вдигнах 20 кг., може би кистата не е основната причина, но си мисля че има и тя влияние/. От четене стигнах до извода да си поръчам  Lipotropic Factors, + Sublingual Methylcobalamin (Vitamin B12). Това дали е подходящо?

# 362
  • София
Лекарят ми изписа иногинол /имам киста която ми бърка много цикъла, а и от както се появи вдигнах 20 кг., може би кистата не е основната причина, но си мисля че има и тя влияние/. От четене стигнах до извода да си поръчам  Lipotropic Factors, + Sublingual Methylcobalamin (Vitamin B12). Това дали е подходящо?

bisy_k , не мога да ти дам съвет за тези добавки, но бих ти препоръчала да си провериш щитовидната жлеза. Разстройствата в яйчниковата функция вървят ръка за ръка с тези на щ. ж., а колкото по-рано се хване едно такова заболяване, имаш шанса да реагираш така, че да постигнеш ремисия до края на живота си. И да, проблемите на щ.ж., ако не са хиперфункция, много често довеждат до покачване на тегло.

# 363

bisy_k , не мога да ти дам съвет за тези добавки, но бих ти препоръчала да си провериш щитовидната жлеза. Разстройствата в яйчниковата функция вървят ръка за ръка с тези на щ. ж., а колкото по-рано се хване едно такова заболяване, имаш шанса да реагираш така, че да постигнеш ремисия до края на живота си. И да, проблемите на щ.ж., ако не са хиперфункция, много често довеждат до покачване на тегло.
Изследвала съм щитовидната жлеза, там няма нищо. Имам високи триглецириди, захар, кръвно и мисля че лошия холестерол ми е много нисък /не помня нисък или висок беше/.

# 364
  • София
Здравей!
Това, което си избрала е хубаво и ще е само от полза, но може и да не е достатъчно за проблемите, които описваш. Иногинолът не е основна терапия, при проблем с функцията на яйчниците.
Липотропните фактори влияят повече на черния дроб и проблемите, които произтичат от него.
В12 до 1000мкг може да приемаш, за по-високи дози трябва да се консултираш с лекар.
Има тема за хормоните, може да пишеш и там  Peace

# 365
denis благодаря за помощта. И хормоните съм изследвала, добре са, поне така казаха. Ще пробвам с тези хапчета, пък ще видим какво ще стане. Поне на черния дроб да помогна.

# 366
Денис, какво би препоръчала да пия за цялостно подсилване на организма след 10 месеца кърмене (продължавам да кърмя)? Не ми се иска да пия синтетични мултивитамини, по-скоро заглеждам алое, зелени водорасли, натурални витамини. Пия омега (сироп) и бирена мая на люспи, но ми се ще да включа и още нещо, че ми предстои динамично лято. Килограмите ми са доста под нормата (вероятно и заради кърменето, а и попринцип си го имам този проблем). Благодаря ти много! Simple Smile

# 367
  • София
Денис, какво би препоръчала да пия за цялостно подсилване на организма след 10 месеца кърмене (продължавам да кърмя)? Не ми се иска да пия синтетични мултивитамини, по-скоро заглеждам алое, зелени водорасли, натурални витамини. Пия омега (сироп) и бирена мая на люспи, но ми се ще да включа и още нещо, че ми предстои динамично лято. Килограмите ми са доста под нормата (вероятно и заради кърменето, а и попринцип си го имам този проблем). Благодаря ти много! Simple Smile
При бременност и кърмене не трябва да се използват Водорасли / опасност от пестициди, токсини, микроорганизми - едноклетъчни и т.н./и Алое вера / съдържа вещества, които преминават през кърмата и може да повлияят на бебчо негативно - лаксативи и т.н./
МВ, Коластра, РМ - DHA, формули за подпомагане на лактацията, билкови чайове /вече ти пуснах линкове на ЛС/ Peace
Подходяща е също Хранителната мая / не бирената/:
https://www.iherb.com/pr/Bob-s-Red-Mill-Large-Flake-Nutritional- … -8-oz-226-g/35655

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 368
  • Бургас
Здравейте! И аз току що пуснах поръчка с новата доставка. Като прибавим и кодовете ми се стори доста изгодно. Взех витамини за нас и децата, омега 3 и вит. С, все неща, които се употребяват и така или иначе купувам.

Код за 5 % отстъпка от iherb - WCZ857
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ, АКО НЯКОЙ ГО ИЗПОЛЗВА:)

# 369
И аз пуснах днес поръчка. дадоха ми този код  Code RAK7522 - 5%  iherb

# 370
Здравейте Simple Smile
Нова съм във форума и с интерес следя мненията ви за продуктите, които поръчвате. В този ред на мисли може ли да ми препоръчате добро рибено масло?

Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 371
# 372
  • Пловдив
Проследяването докъде може да се следи?Дава ми,че поръчката е още в Америка с дата 22,05.

# 373
Проследяването докъде може да се следи?Дава ми,че поръчката е още в Америка с дата 22,05.

Има проследяване докато пристигне пратката в БГ

Код за 5 % отстъпка от Iherb: SDB331

# 374
  • Варна
denis Hug , според теб,кой продукт да избера:

този го ползвам от доста време https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-MacuGuard-Ocular-Support … 60-Softgels/69065 искаше ми се да го сменя евентуално с:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Ocu-Support-120-Capsules/606
или https://www.iherb.com/pr/Advanced-Orthomolecular-Research-AOR-Cl … 60-Softgels/39928
в този ценови диапазон...
Благодаря bouquet bouquet

действащ код 5 % за стари и нови клиенти  iHerb :  PEP491

Общи условия

Активация на акаунт