Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Роси, Честит Рожден Ден с пожелание за здраве, щастие и много, много обич!  

Ени Софи,  Надя ,Емилия

# 256
wavey wavey wavey
Тара Hug прекрасни колажи  newsm10 smile3525
Новичко от Дипика  smile3521

и нашите любими Сурадж и Сандия  txtloves

# 257
Роси, Party Time bdbaloni макар и доста закъсняло,  но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59 Gift nbirthday
от мен и твоите любимци!

Пожелавам ти на първо място здраве, късмет и любов!  Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Пожелавам ти все така страстно да подкрепяш "Светлината на моя живот", да продължиш да поддържаш темата и да ни зареждаш с оптимизъм! newsm10 love001
Пожелавам ти усмивката никога да не слиза от лицето ти, а ведрото настроение да продължава да се усеща в коментарите ти! smile3501
 bigdance2 nbirthday bigdance2

# 258
Тара, newsm51 страхотни колажи! smile3501

Ени, newsm51 благодаря ти за новите снимки на Дипика и блестящите Сурадж и Сандия!   loveuuu
Ето и от мен - Анас Mr.Punjab -  2003 г.

# 259
Роси, Честит Рожден Ден с пожелание за здраве, щастие и много, много обич!

Роси, Party Time bdbaloni макар и доста закъсняло,  но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59 Gift nbirthday
от мен и твоите любимци!

Пожелавам ти на първо място здраве, късмет и любов!  Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Пожелавам ти все така страстно да подкрепяш "Светлината на моя живот", да продължиш да поддържаш темата и да ни зареждаш с оптимизъм! newsm10 love001
Пожелавам ти усмивката никога да не слиза от лицето ти, а ведрото настроение да продължава да се усеща в коментарите ти! smile3501
 bigdance2 nbirthday bigdance2

Тара, Емилия - направили сте великолепни колажи по случай рождения ми ден - супер много им се радвам ...  txtloves txtloves txtloves Уаууу, Направо ме оставихте без думи с тези красоти!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Благодаря ви от сърце и за прекрасните пожелания и хубавите думи към мен!  lovekiss lovekiss lovekiss Те означават много за мен!  ura А за колажите няма какво да кажа - не мога да им се нагледам!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Включили сте любимците ми на едно място - невероятни сте!!! Хиляди благодарности ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 nbirthday Пък и аз съм редом до Анас, Дипика, Берк, Серкан ...  smile3521 Heart Eyes Flushed Flushed 1swing

Много се радвам, че нещата които пуснах са ви харесали ...  newsm44 Two Hearts txtloves

Емилия - благодаря за снимките на Анас от Мистър Пунджаб 2003 - и тогава също като сега е бил уникален сладур ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ени - благодаря ти за всички прекрасни снимки на Дипика и малкия сладур Сохам ... smile3525 newsm76 Two Hearts Както и за невероятния колаж на нашите сладури Сурадж и Сандия txtloves txtloves txtloves Обожавам този сцена. Тук за пореден път ни показаха безкрайната си любов и подкрепа. Те са най-невероятната двойка
family Flushed Heart Eyes  Oha! love001 Two Hearts lovekiss

# 260
Ето още уникални снимки на Анас от Indian Iconic Awards 2017 - толкова е готин, сладък, чаровен и прекрасен.  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Каза, че първата снимка е направил за всички нас  newsm44 hug Flushed Толкова е стилен и как хубаво се е усмихнал.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После го интервюират на сцената - има го и с наградата, която спечели ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed family Супер много се радвам за него - благодаря за снимките на Anas media и Sri Lanka fans of Anas lovekiss lovekiss lovekiss

# 261
Още невероятни снимки на Анас заедно с Хина, брат си и съпругата на брат му от наградите Indian Iconic Awards 2017 ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! Както вече ви казах те са присъствали на това събитие заедно с него ...  family Flushed ppp Има и снимки от сцената - има и с фенове и други хора от събитието.  newsm10  newsm76 Two Hearts Отново благодаря за снимките на Anas Media и Sri Lanka fans of Anas  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Two Hearts Two Hearts

# 262
Приятели, от 3-ти октомври Анас е на почивка заедно с Хина, с брат си и вероятно с жената на брат му!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Мястото на което са е прекрасно - някакво езеро - казва се: Dalhousie lake и се намира в Himachal Pradesh ...  grinning039 Flushed Heart Eyes Преди няколко часа Анас пусна 2 уникални клипчета от там - на първото дори показва езерото и обяснява за мястото. Толкова е сладък, чаровен и прекрасен ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura С всеки изминал ден става все по-готин - супер много го обичам  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Наистина невероятна природа - всичко е много красиво.  car003 Heart Eyes Hands Clap Клипчетата са правени от брат му Харис!!!  newsm08 Направих и няколко стоп кадри с Анас от видеото - просто няма равен! Чаровник от класа - един истински добър и благороден човек!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Докато гледах тези клипчета сякаш се пренесох на това място заедно с него ...  newsm41 Flushed loveuuu txtloves lovekiss lovekiss lovekiss

https://www.facebook.com/anasrashidmediahubofficial/videos/1546971048696285/

https://www.facebook.com/anasrashidmediahubofficial/videos/1546967428696647/

И три невероятни снимки на Анас, които той и Анас Медиа пуснаха от това място!  smile3534 Природата и всичко е много красиво ... Анас е върховен  Two Hearts Two Hearts Two Hearts На втората снимка се вижда и Хина!  smile3525 newsm76 photo

# 263
Приятели, искам специално да ви почерпя защото днес моята прекрасна майка има рожден ден - да ми е жива и здрава още дълги години, винаги да е с нас и много да ни радва ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! ura nbirthday

# 264
 wavey wavey wavey
Роси Hug Hug Hugмиличка  Честит Рожден Ден на майчето ти  bdbaloniДа ти е жива и здрава и много ,много щастлива  smile3525 newsm51 smile3525
Роси много мерси за новичките снимки и видеа от Анас  smile3525На много красиво място  е бил със семейството си  smile3521А Анас е както винаги много чаровен и сладък  smile3521

# 265
Роси, да е жива и здрава майка ти още много, много години! Благодаря ти за почерпката! 💖💖💖

П.С Как мразя да пиша от телефон, представи си че тук някъде има снимка на букет, утре ще редактирам Joy

# 266
Роси, със закъснение, но с много любов и от мен:

Flowers RoseЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙКА ТИ! Flowers Rose
newsm51

Нека щастието ви преследва, здравето не ви оставя и късметът  да не ви изневерява!

# 267
Роси, със закъснение, но с много любов и от мен:

Flowers RoseЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙКА ТИ! Flowers Rose
newsm51

Нека щастието ви преследва, здравето не ви оставя и късметът  да не ви изневерява!

Роси Hug Hug Hugмиличка  Честит Рожден Ден на майчето ти  bdbaloniДа ти е жива и здрава и много ,много щастлива  smile3525 newsm51 smile3525
Роси много мерси за новичките снимки и видеа от Анас  smile3525На много красиво място  е бил със семейството си  smile3521А Анас е както винаги много чаровен и сладък  smile3521

Роси, да е жива и здрава майка ти още много, много години! Благодаря ти за почерпката! 💖💖💖

Емилия, Ени, Робин - благодаря ви от цялото си сърце за уникалните пожелания към мама!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Вашите думи са толкова специални и за мен и за нея - страхотни сте!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Наистина ни развълнувахте ...  txtloves txtloves txtloves

Ени - радвам се, че снимките и клипчетата на Анас от почивката му са ти харесали!!!  newsm44 Two Hearts txtloves Анас е изключителен - супер сладък и чаровен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тези дни не съм качвала нищо, защото никой не беше писал в темата, но по-късно може да пусна още нещо ...  newsm51 newsm76 Two Hearts Благодаря и на теб за прекрасната снимка на Дипика - както винаги е много красива ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Емилия - благодаря ти за уникалната снимка на Анас!!! Тя ми е една от най-любимите - той е толкова прекрасен с тази роза в ръка ...
  txtloves loveuuu Two Hearts Oha! ura Flushed family

# 268
wavey wavey wavey
Роси HugЕмилия HugРобин Hug
Нови снимки от Дипика  smile3521
На тази снимка е написала ,че за първи път от дълго време си е подстригала косата  smile3521

от празника Дивали  smile3521

а това са снимки от някакво друго семейно събитие  smile3521

# 269
Прекрасни снимки на Дипика си пуснала. Много ти благодаря Ени ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Ето и от мен една нова невероятна снимка на Анас с Хина и приятели от Дивали - те още са в родния му град!  newsm10 Heart Eyes Flushed Пускам и още няколко невероятни нови снимки на Дипика. Всички са прекрасни - супер готини и сладки ...  family Flushed 1swing  txtloves newsm18

Ето и едни нови невероятни снимки на Дипика с малкия й сладур Сохам, със сестра й, зет й, детето им и Рохит ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts

В края на септември Дипика случайно се срещна с един от операторите или помощник режисьорите на Светлината.  smile3501 Дипика каза, че е много развълнувана и те много са се зарадвали на Сохам ...  newsm76 newsm76 newsm76 В началото на октомври той и съпругата му са поканили Дипика и малкото й бебче на рожден ден. Ето няколко снимки - много са готини и сладки.  txtloves txtloves txtloves Чудесно е, че Дипика се е видяла с човек от екипа на "Светлината" - Дай Боже в бъдеще да видим среща и между Анас и Дипика  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Дано Анас направи парти в Мумбай, където да присъстват Дипика и останалите от екипа на "Светлината".  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves newsm41 Дано имат и други хубави поводи за срещи и но-често да ги виждаме заедно  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт