Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ухааа, ето едно уникално видео с Анас и Дипика зад кадър от 808 епизод на "Светлината" - когато Сурадж и Сандия се гушкаха в леглото ...  smile3521 Kissing Heart Two Hearts txtloves loveuuu newsm44  luvbed Не мога да им се нагледам ...  newsm76 newsm76 newsm76 Личи си, че Анас и Дипика са заснели тези сцени с удоволствие!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Само ги вижте колко са готини, сладки и прекрасни. Толкова близо един до друг - как се гушкат, готови да се целунат и награбят!!!  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed newsm41 ppp newsm03 А зад кадър Анас лежи в скута на Дипика - това го няма в епизодите на сериала, но е любимо занимание на Анас в паузите ...  smile3534 Two Hearts txtloves И в други моменти зад кадър сме виждали как Анас си лежи в скута на Дипика ...  newsm68 Two Hearts kiss Анас и Дипика са супер сладки по време на интервюто докато говорят за сцената в леглото между Сурадж и Сандия  txtloves txtloves txtloves И Дипика отново изважда прекрасното си езиче - прави го винаги, когато е с Анас и е много доволна и се забавлява...  smile3525 Two Hearts txtloves Heart Eyes 1swing Само как хубаво се смеят двамата - как готино и нежно се гледат. Обожавам ги!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed Two Hearts ura txtloves Пускам ви видеото така, че да си го свалите - пускам и стоп кадри с Анас и Дипика от него ... lovekiss lovekiss lovekiss

http://dox.bg/files/dw?a=415e5fa519

# 91
РОКСИ bouquet  благодаря ти за страхотните стоп кадри Heart Eyes Scatter Heart Eyes
нищо ново не мога да добавя за двамата loveuuu
 има някаква необяснима магия в тях като двойка Heart Eyes
независимо дали са в роля или зад кадър txtloves
всичко с тях е уникално неповторимо и недостижимо
Two Hearts

ТАРА HugЕНИ Hug ЕМИЛИЯ Hug НАДЯ Hug bouquet

# 92
  • Сливен
Софи, Роси, Ени, Емилия и Тара благодаря ви за прекрасните коментари, клипчета, снимки и колажи smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Софи аватара ти е много хубав smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

сутринта когато гледах повторението на петъчните епизоди много добро впечатление ми направи как Сантош защитава Сандия пред Кавита и как й се разкрещя и защити Сандия, но защо излъга че тя се е класирала на първо място, като тя се е класирала на трето newsm78

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 21:00 от santosh

# 93
Приятели, качих ви целите награди Star Parivaar Awards 2013 с Анас и Дипика така, че който иска да си ги свали!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Качеството им е страхотно - големи са: около 2, 8 ГБ! Линка е валиден още няколко дни и после ще се изтрие ...  newsm10 Тези награди са ми супер любими. Може да се каже, че наградите през 2013 са си изцяло за Анас, Дипика и актьорите от "Светлината"  newsm44 Two Hearts txtloves Всички танци с Анас и Дипика са уникални - истинска наслада е човек да ги гледа заедно ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura танцуват общ танц, после танцуват с други хора и накрая отново двамата заедно ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Анас/ Сурадж, Дипика/ Сандия, Каника/ Менакши, Гаутам/ Викрам 1, Нелу/ Сантош и Ашок/ Арун правят скечове на сцената ...  newsm76 newsm76 newsm76 Гаутам и Каника също танцуват много хубаво и са много забавни ...  smile3533 Анас и Дипика спечелиха и доста награди - той за най-добър съпруг, тя за най-добра снаха, също Дипика и Анас спечелиха и специалните награди на публиката  smile3501 Flushed kiss През цялото време двамата са заедно - радват се и се прегръщат.  txtloves txtloves txtloves Накрая Анас ходи по въже - Дипика беше доста изплашена, но той успя и двамата се гушнаха сладко ...  newsm41 Flushed 1swing Може да се каже, че тези награди са като игрален филм с тях - филм с главни действащи лица Анас, Дипика и актьорите от сериала - филм с щастлив край!!! txtloves Kissing Heart Two Hearts newsm03 ppp Hands Clap People Cop

https://transfer.pcloud.com/download.html?code=5ZNKT3Z3dMptgb6aG … eCP7K70hKs0gLLeR7

# 94
Ето още уникални снимки на Анас и Дипика, които направих от наградите Star Parivaar Awards 2013 - сами ще се убедите колко са прекрасни!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Във всеки един момент - са уникални и недостижими!!!  newsm44  Flushed Heart Eyes Прегръщат се, радват се един на друг - забавляват се заедно!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Когато Анас/ Сурадж спечели наградата за най-добър съпруг благодари на неговата съпруга Дипика/ Сандия. Тя така му се радваше ...  smile3534 Two Hearts loveuuu Flushed family И двамата се радват от сърце за наградите на другия - Обожавам ги!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss newsm41

# 95
Нося ви и едни невероятни снимки на Анас и Дипика от червения килим преди наградите Star Parivaar Awards 2013!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Не мога да им се нарадвам ...  newsm76 newsm76 newsm76 Толкова са готини, сладки и прекрасни заедно - хванали са се за ръце!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Във всеки един момент, когато са заедно  Анас и Дипика ми пълнят душата family Flushed Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

Ето още няколко прекрасни снимки на Анас и Дипика  newsm51 Heart Eyes Flushed За съжаление има много неприятен надпис върху тях точно там, където не трябва!!!  bash Все пак ги пускам, защото си струва да се видят ...  Two Hearts newsm76 txtloves

# 96
Здравейте, момичета!

newsm51 smile3525 newsm51

СофиFlowers Rose Ени, Flowers Rose  ТараFlowers Rose  Надя Flowers Rose - благодаря ви, за всичко, което сте публикували!

Роси, Flowers Rose не можах да устоя на тези красиви стоп кадри, а видеото от Star Parivaar Awards 2013 направо ме остави без думи!
Благодаря ти!  love001
Това си е цял филм за невероятния сериал "Светлината на моя живот". Всички актьори изпълват сцената с красота, но разбира се Анас и Дипика се открояват. Техният чар, стил и присъствие просто не могат да се сравнят с нищо.  Two Hearts
Софи, на 100% съм съгласна с думите ти: " има някаква необяснима магия в тях като двойка, независимо дали са в роля или зад кадър всичко с тях е уникално неповторимо и недостижимо". Нямам какво да допълня. Обожавам Анас Kissing Heart и Дипика Kissing Heart - тяхното излъчване, красотата, която струи отвсякъде, харизма, страст, сексапил, професионализъм и брилянтна игра ще се помнят дълго.

# 97
  • Сливен
Емилия и Роси благодаря ви за прекрасните снимки smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

# 98
РОКСИ bouquet  благодаря ти за страхотните стоп кадри Heart Eyes Scatter Heart Eyes
нищо ново не мога да добавя за двамата loveuuu
 има някаква необяснима магия в тях като двойка Heart Eyes
независимо дали са в роля или зад кадър txtloves
всичко с тях е уникално неповторимо и недостижимо
Two Hearts

Роси, Flowers Rose не можах да устоя на тези красиви стоп кадри, а видеото от Star Parivaar Awards 2013 направо ме остави без думи!
Благодаря ти!  love001
Това си е цял филм за невероятния сериал "Светлината на моя живот". Всички актьори изпълват сцената с красота, но разбира се Анас и Дипика се открояват. Техният чар, стил и присъствие просто не могат да се сравнят с нищо.  Two Hearts
Софи, на 100% съм съгласна с думите ти: " има някаква необяснима магия в тях като двойка, независимо дали са в роля или зад кадър всичко с тях е уникално неповторимо и недостижимо". Нямам какво да допълня. Обожавам Анас Kissing Heart и Дипика Kissing Heart - тяхното излъчване, красотата, която струи отвсякъде, харизма, страст, сексапил, професионализъм и брилянтна игра ще се помнят дълго.

Софи, Емилия - Благодаря ви от сърце за прекрасните думи.  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Много се радвам, че нещата които пускам - клиповете, снимките, стоп кадрите с Анас и Дипика ви харесват!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Напълно съм съгласна с мнението ви - Анас и Дипика са номер 1 - уникални и недостижими!!!  newsm10 Two Hearts txtloves Колкото повече ги гледам - толкова повече ги обичам!!!  newsm41 kiss Flushed Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия са Божествена двойка! Когато са заедно направо ме разтапят - имат уникална химия txtloves txtloves  txtloves Както казаха в едно от интервютата си - сякаш Боговете са ги събрали на екрана!!!  luvbed Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha! ura Дай Боже в бъдеще да имаме щастието отново да ги видим заедно като двойка ...  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family

Емилия - хиляди благодарности за уникалните колажи с Анас и Дипика, които си направила от Star Parivaar Awards!!!  newsm51 Two Hearts Kissing Heart Не мога да спра да ги гледам - справила си се отлично и правиш все по-прекрасни колажи.  newsm44 Two Hearts newsm76 Обожавам тези награди - те наистина са като игрален филм за нашия сериал, в главните роли на който са Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed 1swing Каника/ Менакши, Гаутам/ Викрам 1, Нелу/ Сантош, Ашок/ Арун също се справят супер на сцената, а останалите актьори от Светлината са прекрасни в публиката!!!  newsm08 Two Hearts Flushed Още веднъж - благодаря за тези красоти!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Надя - благодаря за колажите!
  Hug Hug Hug

# 99
На 9 юни - петък Каника пусна специално видео с Анас, който си играе със сина на Каника - Рейянш!!!  newsm68 Kissing Heart newsm76 Каника написа, че Анас й е дошъл на гости и двамата са се видели след много дълго време!  newsm76 newsm76 newsm76 Анас е повече от изключителен - супер сладък и прекрасен!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Много са готини и сладки с малкия Рейянш докато си играят ...  1swing Много се радвам, че актьорите от "Светлината" продължават да поддържат връзка и да се виждат  smile3501 Анас се видя и с Сеериш/ Чави, сега с Каника/ Менакши. Може да е посетил и Дипика и да е видял бебето й, но засега да го пазят в тайна!!!  Praynig Praynig Praynig  Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Имам в предвид, че откакто Дипика роди никаква я няма - нито е пускала свои снимки, нито на бебето си.  newsm78 Може би иска засега да не го показва, докато мине малко време! Но дано скоро видим и нея и бебето ...  Praynig Praynig Praynig Дипика почти не влиза в instagram, но онзи ден беше влязла за малко и беше харесала единствено този клип на Каника, на който Анас си играе с Рейанш!!!  newsm44 Heart Eyes Flushed Супер много се зарадвах, че Дипика е харесала клипа с Анас!!!  txtloves txtloves txtloves Пускам ви и един кадър, където може да видите, че видеото е харесано от Дипика, както и линк за самото видео!!!  newsm18 ppp Hands Clap

https://www.instagram.com/p/BVHXKvcF7So/

Ето и една новина за визитата на Анас при Каника ...  football

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/woah-anas-rashid-surprise … maheshwari-170609

Реших специално да пиша на Каника по повод това видео и Каника ми отговори - супер много се радвам! Страхотна е... newsm44 Two Hearts txtloves Отговора й е свързан с Дипика и бебето й ...  passifier newsm76 Two Hearts Пускам ви моето съобщение до Каника, както и отговора й до мен!!!  lovekiss lovekiss lovekiss

Wowww, thank you from all my heart for this lovely video with Anas and Reyansh - Kanika Maheshwari Ji. You are are great. They are super cute - how playing with each other. Anas is unique person and actor. He have golden heart. Your prince Reyansh is so sweet - how playing with his uncle Anas. I am so happy that after a long time Anas visit you. Missing a lot my favorite DABH Team and my favorite on-screen couple Anas & Deepika/ Sooraj and Sandhya!!! I hope that in future you all will continue to meet each others - in party, in special events. We all must to continue to celebrate DABH Aniversary - every years together with all you - Anas Ji, Deepika Ji, Kanika Ji, Pooja Ji, Abhinav Ji, Neelu Ji, Karan Ji, Gautam Ji and others from the team. Please we want to see you all together again. I love your friendship. DABH is the best show. Now Deepika Ji also have baby boy - please Anas Ji and Kanika Ji - If you can visit her and sharing video and pics with her. I hope that will see our favorite Anika/ Surya together again as a couple in TSMSP or in other unique show!!! Again - thank you soooo much for this video Kanika Ji! I watch again and again ... Special greeting from me to Anas and Reyansh!!! Many kisses and hugs from Bulgaria

Kanika Maheshwari - Thank u so much
I visited Deepika too but we did not click the pic
Will soon share the pic with her also
Her baby is v cute and she is taking such good care of him

Уау, благодаря ти от цялото си сърце за това прекрасно видео с Анас и Рейянш - Каника Джи. Ти си страхотна. Те са супер сладки - как си играят един с друг. Анас е уникален човек и актьор. Той има златно сърце. Вашият принц Рейянш е толкова сладък - как си играе с чичо си Анас. Щастлива съм, че след дълго време Анас ви е посетил. Липсва ми много любимия ми екип на "Светлината на моя живот"/ DABH и любимата ми екранна двойка Анас и Дипика / Сурадж и Сандия!!! Надявам се, че в бъдеще всички вие ще продължите да се срещате един с друг - на партита, на специални събития. Ние всички трябва да продължим да празнуваме годишнината на "Светлината на моя живот" - всяка година заедно с всички вас - Анас, Дипика, Каника, Пуджа, Абинав, Нелу, Каран, Гаутам и другите от екипа. Моля те, искаме да ви видим отново заедно. Обичам вашето приятелство. "Светлината на моя живот"/ DABH е най-добрият сериал. Сега Дипика също има момченце - моля ви, Анас и Каника - ако можете да я посетите и да споделите видео и снимки с нея. Надявам се, че ще видим заедно любимците ни Аника/ Сурия отново заедво като двойка в TSMSP или в друг уникален сериал!!! Отново ти благодаря много за този клип Каника! Гледам го отново и отново... Специални поздрави от мен за Анас и Рейянш !!! Много целувки и прегръдки от България lovekiss lovekiss lovekiss

Каника: Много ти благодаря. Аз също посетих Дипика, но не направихме снимка. Скоро ще споделя снимка също и с нея. Нейното бебе е много сладко и тя се грижи толкова добре за него. smile3525 txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 100
Ето едно ново невероятно клипче, което Анас пусна преди няколко дни по повод 10 000 последователи в instagram!!!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts Профила му е сравнително от скоро и всеки ден последователите на Анас растат, а това е страхотно!!!  smile3501 newsm76 Two Hearts Сигурна съм, че скоро ще бъдат много повече, защото Анас е номер 1 - уникален актьор и човек!!!  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Тук благодари на феновете си за любовта и подкрепата им - праща ни и целувки! Много е сладък и прекрасен. Обожавам го ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura

https://www.instagram.com/p/BVIGa6hDMIQ/

Ето и едни нови невероятни снимки на Анас с неговата племенница Майра!!! Много са готини и сладки ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves 1swing

# 101
Здравейте. Скоро не съм писала, а и нямам време време и да ви чета, за което много се извинявам. Ще помоля някоя от вас да ми напише на лс какво става с продължението на "Светлината". Ще съм благодарна.

# 102
Приятни почивни дни на всички фенове на "Светлината на моя живот"!
Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Sunflower

"Бъдете щастливи, не защото всичко е наред, а защото можете да видите доброто във всичко !"

txtloves txtloves txtloves

# 103
  • Сливен
Роси, Боряна и Емилия благодаря ви за прекрасните снимки и колажи smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

https://www.vbox7.com/play:11cd22bc6e

# 104
 wavey wavey wavey
Роси HugНаде HugЕмилия HugБоряна Данкова HugСофи Hug благодаря за всичко споделено  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Днес бебчето на Дипика е станало на 1 месец и тя ни поздравява с една тяхна снимка и благодари за хубавите пожелания на феновете   txtloves

Общи условия

Активация на акаунт