Високи или ниски?

• 23 691
  • 237
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм 170 (слаба)  ooooh! Не харесвам ръста си, бих желала да съм под 165. Щом обуя високи обувки и приличам на чапла от слабост, но щом кача някое килце и изглеждам грубовато   Crazy
А колко кг си? Ръстът ти е супер, но ако си под 50 кг...
51 съм, но структурата на тялото ми е с широки рамене и широк ханш, много слаби крака с луфт. А така ми с иска да съм нисичка и с бразилски извивки ехххх

# 181
Е, не ми се вярва с няколко килца отгоре чак пък да изглеждаш грубовато, май си прекалено взискателна към себе си. Hug Според мен имаш мегдан и до 55 кг.

# 182
  • София
Е, не ми се вярва с няколко килца отгоре чак пък да изглеждаш грубовато, май си прекалено взискателна към себе си. Hug Според мен имаш мегдан и до 55 кг.
Зависи от структурата и колко тежък кокал има. Като млада аз изглеждах най-добре ако съм 55, сега около 60, а за моят ръст може спокойно да съм и 70, но само на теория. Реално съм леля Здравка над 65, просто костите ми са много леки, та таблиците са условни.

Бояна, аз съм така. Движа се с колата си, работя от къщи и се срещам с хора по изолирани и тихи места. А извън работата - общувам само с близките си приятели и родата.
Аз също работя от вкъщи и не се срещам с хора, с които не искам през по-голяма част от годината, но ходя в магазина, училище, по улиците, дори и с кола само да минаваш нима жумиш? Като се запревземате така и ме убивате, честно...

# 183
Аз съм 170 (слаба)  ooooh! Не харесвам ръста си, бих желала да съм под 165. Щом обуя високи обувки и приличам на чапла от слабост, но щом кача някое килце и изглеждам грубовато   Crazy
Дай пет! Laughing Аз съм 174,също слаба,но въпреки това искам да съм около 170.Толкова ми стигат,но кой ме пита Grinning

# 184
Зависи от структурата и колко тежък кокал има. Като млада аз изглеждах най-добре ако съм 55, сега около 60, а за моят ръст може спокойно да съм и 70, но само на теория. Реално съм леля Здравка над 65, просто костите ми са много леки, та таблиците са условни.

Ще ме извинявате, ама ръстът минус повече от 120 си е кльощавост вече.  Mr. Green

# 185
Дай пет! Laughing Аз съм 174,също слаба,но въпреки това искам да съм около 170.Толкова ми стигат,но кой ме пита Grinning

thumbsup  Много често поради тази причина, връхните и горните дрехи който ми стават на широчина са ми с къси ръкави и ръцете ми изглеждат още по-дълги  Grinning Нося само големи чанти тъй като средна чанта на моя ръст си изглежда направо малка. За високите обувки вече споменах  newsm57

# 186
Не съм забелязала народа масово да напълнява над 30-тата си година. Явно зависи в какви среди се движи човек.
Според мен даже доста се изтрещява по веганство и здравословно хранене, което не предразполага да се качват килограми!
Това със средите е станало много популярно във форума. Вие директно от вкъщи в средите ли отивате или минавате по улици, в молове, по плажове, кина и прочее? Ако има начин за подобна изолация искам да го знам, защото много неща не ми се виждат и на мен Laughing
Всекидневно обикалям улиците, щом е важно. Но как да знам кой на колко е години и колко кила е тежал преди 30. Та затова говоря за близки и познати, дека е проблема?

# 187
  • София

Ще ме извинявате, ама ръстът минус повече от 120 си е кльощавост вече.  Mr. Green
Теоретично е така, на практика излиза друго, зависи от това едър кокал ли си или не, грубо казано. Иначе не бих се обидила на кльощавост, та не го казвам да си защитавам съвършенството  Mr. Green

Всекидневно обикалям улиците, щом е важно. Но как да знам кой на колко е години и колко кила е тежал преди 30. Та затова говоря за близки и познати, дека е проблема?
Еми по улиците и плажовете по-младите все още нямат шкембе.  Wink Ето това казвам, не съм ги изследвала тези с шкембето кога са го завъдили. Laughing

# 188

Бях по-пълна като студентка, защото ядях повече заради стреса покрай изпитите. След като приключи този етап от живота ми продължих да си ям вредни храни (които са ми любими), но съм с 6-7 килограма по-малко.

Ох, говори ми (както се казва). Когато бях студентка, и аз бях по-пълна. Докато четях, си похапвах нещо и така толкова храна се изяжда, а човек не се усеща.

# 189
Никой не се превзема, аз не гледам хората по улиците или в магазини. Рядкост е да забележа някой или нещо.

# 190
Явно средите се разделят освен по вида храна, която се купува, също и по ръст, и по тегло  Simple Smile Накрая така ще се разграничим, че ще сме си сам-сами на целия свят.
Аз не знам как да си определя средите - дружа си с хора в диапазона 153-203 см, с тегло между 45 и 120 кг. Явно сърцето ми е отворено за всички тях. Но не мога да понасям хора, които са способни да дискредитират друг човек, само защото е по-нисък, по-бежов или по-дебел.

# 191
Близо до работата ми има кафене, където ходят доста тийнейджъри. Забелязвам немалко момичета с наднормено тегло (не с кореми - имам предвид ханш и паласки - как само си личи с тия клинчета и тесни дънки ooooh! )...

Spring is my season, така си беше  Simple Smile Чета, чета, а като се уморя си казвах " Защо да не похапна нещо, за да се заредя със сили?" А преди самите изпити се самозабравях и въобще не обръщах внимание какво ям  Laughing

# 192
Имам колежка 1,65-110 кг.Според форумските стандарти изобщо не трябва да я поглеждам, а тя трябва да се срамува виновно в ъгъла. Mr. Green Много често такъв човек е в пъти по-ценен от някой с манекенски мерки. Peace

# 193
  • София

thumbsup  Много често поради тази причина, връхните и горните дрехи който ми стават на широчина са ми с къси ръкави и ръцете ми изглеждат още по-дълги  Grinning Нося само големи чанти тъй като средна чанта на моя ръст си изглежда направо малка. За високите обувки вече споменах  newsm57

хайде, де. 170 си, не 200.

Янечек, направо да свиваме редиците, нали Simple Smile

искам само да вметна, че аз не знам колко е висок мъжа ми.

# 194
Имам колежка 1,65-110 кг.Според форумските стандарти изобщо не трябва да я поглеждам, а тя трябва да се срамува виновно в ъгъла. Mr. Green Много често такъв човек е в пъти по-ценен от някой с манекенски мерки. Peace

Помогни ѝ да си оправи кг. Peace
Никой не е казал, че всеки човек не е ценен.
Но някои неща със сигурност не са нормални и не трябва да се правим, че не забелязваме.

Общи условия

Активация на акаунт