Повечето вече знаем, ДЕКЕМВРИ с бебенце ще си играем - 2 Тема

• 45 316
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Коремите ни се уголемяват сега и от газове. Моят е почти плосък сутрин, до вечерта съм като 5-6-я месец с миналата бременност.
Днес наистина ми е зле, цял ден лежа и ми е лошо.
Аз съм в четвъртък на преглед и май ще стане ясно ще го бъде ли.
Имам сега едни размисли къде да се следя, чудя се за един лекар дали да не е при него все пак.

# 61
Тонче, аз пък бях така с първата бременност, а сега се чувствам ужасно погрозняла, подута, че и пъпки ми излизат. Никога съм нямала такива проблеми. На всичко отгоре е твърде рано да ми личи, а корема ми е подут като в 5-ти месец и дънките са ми тесни  Cry
Боже все едно аз съм го писала ...и аз чуствам се една подута ,грозна ..изморена .Със първата бременност нищо подобно .Вярно казват всяка бременност е различна

# 62
  • Сливен
Аз бях на преглед при моя доктор тази седмица във вторник и след това съм на 11.05. при д-р Сигридов. Притеснява ме сърдечната дейнаст на бебето, която беше много ниска в 7 г.с. и 5 дни. Както и да е, ако е писано ще си имам бебенце декември. Дано ми е борбено.
Ще имаш аз вярвам в това ще гушкаме бебенцатата си декември след всички тези изпитания го заслужаваме.

# 63
Боби, наистина се моля всичко да  е наред. Разбирам колко силно искаш това бебенце. С всички е така, особено с тези от нас, които сме се борили дълго време и сме преодолели куп проблеми. Успокой се, това сега е най-важното. Ако не можеш да изчакаш прегледа на 11ти, няма ли как да отидеш по-рано?  Hug Hug

# 64
Дано. Hug Иначе и аз съм така с корема. Сутрин е плосък, а като се прибера вечер съм като бременна в 5-тия месец. Страшно се издувам и се чудех дали е от храната, от това че съм седнала почти цял ден или си е просто от бременността. После една колежка ми каза, че е била така. Иначе гадене имах само 2-3 дни. Апетитът ми е чувствително завишен. Вече не ми се пие кафе дори като ми замирише. Някои храни само като си ги представя и ми става гадно. Примерно не мога да пия прясно мляко, но пък за кисело умирам.
Ей така за статистиката да спомена, че терминът ми е за 06.12., но не искам да се записвам все още докато д-р Сигридов не ми потвърди, че всичко е наред.

# 65
  • Бургас
Здравейте,и аз съм за термин декември някъде в 6 г.с. предполагам ,че съм още не съм ходила на преглед,но мисля да ида тази седмица защото ми се появи цистит Sad А днес сутринта се събудих с малък херпес на долната устна,дали е опасно за плодът ,че се притесних.

# 66
Добро утро момичета!
Добре дошли на новите  Hug
Мен гаденето направо ме побърква  Sick . Писна ми вече, ставам през нощта до тоалетна и се започва с гаденето. Открих, че ме облекчава от айран със сол, но как да взема да правя в 1-2 през нощта  Tired Tired . Утре съм на преглед да видим за сърдечна дейност. Стискайте ми палци  Praynig .

# 67
  • София
Здравейте,и аз съм за термин декември някъде в 6 г.с. предполагам ,че съм още не съм ходила на преглед,но мисля да ида тази седмица защото ми се появи цистит Sad А днес сутринта се събудих с малък херпес на долната устна,дали е опасно за плодът ,че се притесних.

Здравейте, момичета  bouquet Позволете ми да се присъединя към вас, в 9г.с+5 и "евентуален" термин заради късна овулация 29.11. Тепърва ще разберем кога ще реши да излезе, но се надявам на декемврийче  Simple Smile
Иначе на 05.04 видяхме плодно сакче в 6г.с., на 19.04 - ембрионко 1.59см в 8г.с. На 16 май съм на ФМ и да направим първите изследвания.
В тази връзка има ли сред вас друга мама с отрицателен rh?

Moon83 , сигурна ли си, че е херпес? На мен ми се цепна устата и в двата ъгъла и изглеждаше точно като херпес, а се оказа недостиг на желязо. И понеже сега не мога да погледна месо, се оправих с много сушени кайсии Simple Smile Дано ти мине по-бързо!

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 09:56 от 3vcheto

# 68
  • София
3vcheto, аз съм с отрицателен рх . Партньорът ти какъв е?

# 69
  • София
3vcheto, аз съм с отрицателен рх . Партньорът ти какъв е?
Положителен (естествено, той нищо отрицателно нямал в себе си Joy)
Затова питам, дали има други мами, на които ще следят с допълнителни изследвания антитела. Simple Smile
Док каза, че на 16ти ще пуснем и за това и че ако има, ще получа бонус инжекцийка анти-D-гама-глобулин  Sunglasses

# 70
  • София
По принцип е малко вероятно да имаш по време на бременността.  Евентуално ако си имала минали бременности, при които не ти е слагана превантивно след раждане или аборт.

# 71
Здравейте и от мен. Simple Smile Скоро разбрах хубава новина,ще си имам бебче..🐣🐣🐣 Все още ми е малко нереално хаха на 21г. съм,самата аз още не съм пораснала достатъчно,но се надявам да се справя,трябва да се справя. Та..в 7седмица съм и 5дни. В началото на май месец съм на преглед за да чуем сърчицето💗💗💗. Има ли мами от Бургас? 🙄
И аз съм от Бс .Ти при кой лекар смяташ да си следиш бремеността
Здравей! Ами смених двама и се спрях на д-р Кироваков!!! Това е лекар,който не брои парите,а се грижи за пациентките си. Когато отидох на преглед,бях без направление и ми взе 20лв.,вместо 35... От познати хора знам,че е страхотен професионалист!

# 72
Момичета днес влязох в трети месец. 🎉🎉🎉🎉 8ма седмица. Не ме болят гърдите от една седмица някъде... притеснено ми е дали всичко е наред...след няколко дни съм на преглед. Беше ми лошо,гадеше ми се по цял ден преди седмица,сега само сутрин,през деня съм супер..

# 73
  • София
Добре дошли на новите мами! Дано всички гушкаме пухкави бебчета на финала. Аз при предишната бременност сияех също, но сега изглеждам ужасно. Една позната даже каза, че изглеждам ужасно прежълтяла... И от детето се бях заразила с конюктивит и очите ми бяха подпухнали и зачервени, абе красавица от всякъде ☺

# 74
Радвам се за новите попълнения Simple Smile

И мен гърдите бяха поспрели да ме болят, но от 1-2 дни пак ме болят с пълна сила  Shocked

Гадене имам, дори тази сутрин беше по-силно, но не е непоносимо де.. Днес съм на работа, а ММ се излежава в нас. Мразя, когато ми се налага да ходя на работа в почивни дни  #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт