Бързо, балансирано и икономично хранене - 3

• 66 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Мими, ти определено си тъмнокоса с коса до раменете. Висока си, поне 1.65 затова и токчета много не носиш. Не се гримираш много, но понякога слагаш червило с перлени отблясъци. Такава си в главата ми, звездите ми го говорят  Thinking

# 121
Йоана,не съм със сини очи,кафеви са,но дали съм 170см.-май да:169см.-170см,ех косата ми не е руса ,а кестенява Blush Hug
В моята глава ти си с кафява  права коса(два пръста под раменете),хубави, големи кафеви очи и чипо  носле-така си те представям. PartyПознах нали?

Мимито е с черна средна на дължина(рамото някъде) коса,светли бадемови на форма очи и стройни крака-представям си те като една секси и забавна стюардеса! Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Галчето я знам,няма да гадая!  Grinning Heart Eyes

# 122
eleaa, къдрава съм  Laughing За теб май всичко познах, ха!

Очакваме мими да потвърди съмненията  Laughing

Май само аз не съм виждала Галчето  Crossing Arms

# 123
  • Калифорния, САЩ
   Привет! Нямам много време, затова набързо  Hug.

Аманда, да оздравява детенце!

Галче, за обяд - кесадии (с каквото се сетиш вътре - чедър, попарени спанак/кейл/монголд, доматен со зза намазване, песто или хумус ако обичате; шунка или колбас ... абе с каквото се сетиш). моят син им вика пици  Heart Eyes, любима му е с дом.сос, хумус и чедър. Аз днес за обяд си правих с дом.сос, песто и попарени зелении - две изядох  Blush. Може и рибни кюфтенца; шишчета; панирани тип "бюрек" патладжани или тиквички; грил чииз сандвичи; мързеливки...

За закуска правих мини палачинки с настъргана ябълка, смлени бадеми и мед.

Галче, погледнах твоя омлет и ми дойде вдъхновението  Party, направих нещо подобно. Смесих 6 малки  яйца, около 250 грама нарязана наситно пуешка шунка, запарени аспержи, 100 грама зелении, настърган чедър, течна сметана и малко брашно. Запекох и ... не устоях, толкова вкусно се получи. Не стана омлет, че е дебело около сантиметър, но е чудно!!! Мерси за идеята.  Hug

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 06:38 от ir74

# 124
Мими, ти определено си тъмнокоса с коса до раменете. Висока си, поне 1.65 затова и токчета много не носиш. Не се гримираш много, но понякога слагаш червило с перлени отблясъци. Такава си в главата ми, звездите ми го говорят  Thinking
Йоанка ще те разочаровам Hug, обичам да се гримирам, имам светли зелени очи и тъмна къдрава коса, къса, висока съм 1.60, обожавам да нося токчета! Simple Smile
Елеа позна за светлите очи Flutter

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 22:29 от mimi.7299

# 125
  • София
Чакайте да изляза от нелегалност.  Wink
Чета ви от ... време.  Mr. Green
На Мими "зелката" ме провокира да се включа. Прекрасна си. Heart Eyes Heart Eyes

Извинете за спама.  Hug

# 126
Чакайте да изляза от нелегалност.  Wink
Чета ви от ... време.  Mr. Green
На Мими "зелката" ме провокира да се включа. Прекрасна си. Heart Eyes Heart Eyes

Извинете за спама.  Hug
Жгмъцонкее, мерси сладурке! Hug
Амандичке, дано днес сте по добре! Praynig

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 13:24 от mimi.7299

# 127
Жгмъц, добре дошла, не се извинявай, така е по-весело и спам приемаме Laughing

Йоана
, давам ти шанс  Wink другите да не се обаждат Joy как изглеждам аз?

Ир, много се радвам, че ти се е харесал експеримента, аз тръпна в очакване каква ще му бъде присъдата hahaha

Мими, много си елегантна, с изключение на косата и аз така си те представях Flutter

Аз днес ще си припомням как бях сготвила пуйката предния път Mr. Green Утре е Денят на майката и беше крайно време да я извадя от фризера Crazy

# 128
Мимка,  голяма си сладурана:))))  Hug
Йоана,  все пак имам някои попадения нали:))) Joy

Давай сега за Галчето!  Само да подскажа малко: обича да стои с главата надолу,  по- скоро може да стои така- направо ми взе акъла- страшно еластична е:)))

# 129
Галчето щом обича да стои с главата надолу ще е слабичка и нежна представям си я със светло кестенява коса до раменете и топли кафяви ичи Simple Smile
А Йоанка според мен е висока, стройна, с издължена фигура и бяла кожа, така си я представям!

# 130
Мими, много си готина Hug. Аз от  писане по кулинарни теми не мога никого да си представя Embarassed Трябва ми подфорум като Клюкарника, за да добия представа  Simple Smile
Галчето е фино миньонче с наистина много екзотична хубост Heart Eyes.
Отчет с яденето по-късно, че съм захванала сто неща.

# 131
Мими, много си готина Hug. Аз от  писане по кулинарни теми не мога никого да си представя Embarassed
Ир по същия начин каза за мен, че изобщо не така си е представяла жена, която постоянно готви и говори за манджи! Simple Smile
Днес менюто
З козунак, няма скоро да сваля 4 кг Embarassed
О картофена яхния с червена чушка, салата с домати, маслини, рукола, листа от салатно цвекло
В ще пробвам да е само салата
Благодаря ви за комплиментите, сега отивам на английски! Simple Smile

# 132
Ех, Мими, за малко! Не очаквах да си с къдрава коса  Blush За мен позна на 100%. Явно имаш специално връзка със звездите Grinning

Галчето е слабичка и миничка, в това съм убедена. Косата й не знам защо си мисля, че е на черта. Заинтригувана съм с това екзотично излъчване  Flutter

Днес за закуска имаше бейгъли с крема сирене и диня. Не ни остана място за смуути.

За обяд всеки ще се спасява, аз след малко излизам с една приятелка и ще хапна нещо навън.

За вечеря ще доизяждаме каквото е останало +  някаква салата. Абсолютно нищо вълнуващо няма в менюто ни напоследък, дори това постоянно мислене на какво да се яде ме натоварва.

Май се стопля при нас  Sunglasses

# 133
Аз ядох за закуска домашна пица, направена от едната ми баба. Едно парче малко триъгълно и до момента изобщо не съм огладняла.... За вечеря ММ прави пъстърва на скара и салата с марули, домати, краставици.
Цял ден се занимавах с други работи и за готвене не остана време, но пък имаше кой да ме отмени.
Мими, нямах предвид, че говоренето за храна и готвенето изкривява образа в стил , че зад това задължително е скучна домакиня, но просто не мога от подобен тип тема да си наредя пъзелчето как изглежда човек. Поне не и стил, дали е елегантен или спортен, дали е с романтична, или по-скоро стегната, добре поддържана коса и т.н , дали е  изискана дама или весело хипи Grinning.  

# 134
Обядът се одобри. Готова съм за единия обяд от седмицата Laughing

Утре това ще бъде за обяд експеримента: https://healthylittlefoodies.com/pea-fritters/

Аз не мисля, че съм екзотична, пък и от цяла вечност не съм се снимала. Да идва топлото време и като се снимам, ще ви се покажа Flutter
Скрит текст:
Нас тази година до бедствено положение ни доведоха валежите тази пролет. Отделно, че и много сняг валя зимата и се топеше по същото времe, чак армията пристигна с танковете Crazy

Общи условия

Активация на акаунт