RYANAIR - 8

• 90 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • на Мелмак
Аз искам Барселона през Септември, може и Майорка, засега цените на отиване са ми леко високи, но 100% ще паднат  Grinning
Благодаря за темата!

# 16
Бях чела нещо някъде за обединяване на чекиран багаж, но не помня къде, малко ми е объркано, за това да попитам тук.
Да речем купувам възрастен и дете 2 чекирани багажа *15 кг. Общо 30 кг.
Може ли двамата да пътуват с едни куфар , който тежи 30кг?

# 17
  • HH
Пльосвам се в темата с  бухнати  билети през май  Crazy

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 07:53 от К@тя

# 18
# 19
Купих за Пиза за юли.

# 20
  • София
Благодаря за темата. Леки полети на всички.  Hug

# 21
Бях чела нещо някъде за обединяване на чекиран багаж, но не помня къде, малко ми е объркано, за това да попитам тук.
Не може. А и няма смисъл. Всеки кг над 15 кг ще е по 10€.
От 1 стр:
"Чекиран багаж -
Всеки има право на 2бр чекиран багаж. Цената зависи от сезона и кг. - два вида е: до 15кг и до 20кг.
Всеки допълнителен кг. се таксува с 10 евро.
Багажът не може да надвишава 32кг. за бр., а допустимите размери са: 81х119х119см.
Заплащането на багаж на летището към вече направена резервация е с по-висока цена."
т.е. 30 кг багаж ще струва цената за 15/20кг + 150/100€.
Вие си избирате дали да пътувате с 1, 2 или 3 куфара, дали ще са х15 кг или х20 кг. Максимум чекиран багаж на пътник всъщност е 3 бр.(толкова дава да се добавят в сайта)

# 22
Сетих се да питам - що не дават касови бележки при покупки в самолета?

# 23
Сетих се да питам - що не дават касови бележки при покупки в самолета?

Не знам защо, но на сайта има опция да се изиска бележка

https://www.ryanairreceipts.com/(S(4mhamf0jmkc2rp541zhvhytz))/

# 24
Не може. А и няма смисъл. Всеки кг над 15 кг ще е по 10€.
От 1 стр:
"Чекиран багаж -
Всеки има право на 2бр чекиран багаж. Цената зависи от сезона и кг. - два вида е: до 15кг и до 20кг.
Всеки допълнителен кг. се таксува с 10 евро.
Багажът не може да надвишава 32кг. за бр., а допустимите размери са: 81х119х119см.
Заплащането на багаж на летището към вече направена резервация е с по-висока цена."
т.е. 30 кг багаж ще струва цената за 15/20кг + 150/100€.
Вие си избирате дали да пътувате с 1, 2 или 3 куфара, дали ще са х15 кг или х20 кг. Максимум чекиран багаж на пътник всъщност е 3 бр.(толкова дава да се добавят в сайта)

Хм... Пак от първа страница (Полезен пост от потребител, който работи на летището) :

- Надвишаване на закупения чекиран багаж - 10 евро на килограм. Ако сте двама с два платени багажа по 15 килограма, имате право на общо 30 кг. те може да са разпределени 20 +10. Важен е тотала. Но трябва да сте на една резервация двамата!!!

# 25
Ахааа, ето къде  съм го чела.
В крайна сметка може ли един за 30 кг?

# 26
Ахааа, ето къде  съм го чела.
В крайна сметка може ли един за 30 кг?
Най- добре да питате в чата. Simple Smile
Да не стане така, че според форума може, а да се чудите как да доплащате на летището... Simple Smile

# 27
  • София
Здравейте,  по всяко време ли мога да закупя допълнително приоритетни места?

# 28
Здравейте! Чекирахме билетите и сме на последния ред (33). Някой пътувал ли е на тези места, имаше ли гледка надолу? Благодаря за новата тема, приятни полети ви пожелавам.  Hug

# 29
Здравейте! Чекирахме билетите и сме на последния ред (33). Някой пътувал ли е на тези места, имаше ли гледка надолу? Благодаря за новата тема, приятни полети ви пожелавам.  Hug

Аз съм пътувала и са си напълно нормални места, няма от какво да се притеснявате и има гледка, да.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт