RYANAIR - 8

• 90 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Да, пред идваше веднага. За последната ми резервация и аз нямам.

Тъй като ми предстоят 4 полета, за първия нещо се разсеях и не запазих места веднага, за другите запазих и беше по 2 евро. Сега ми пише, че най-евтините са по 4 евро, проерявам вече 2 седмици всеки ден. Това ли остава най-ниската цена или е като с билетите и се променя? Ще летя чак ноември и затова се чудя дали да чакам. Другият вариант е да изчакам чак до ноември едното място да ме разпредели, където и да е и да се надявам да има свободно до него и само него да закупя. Някой правил ли е така?

# 736
Доколкото чета, ако използвате сайта на български, мейл не пристига. Бъг някакъв...

# 737
  • Luxemburg
Бях планирала да пътувам в Уиз, но се налага да взема ден по-рано и да пътувам с Раян. Взела съм си голям куфар, защото бях се подготвила да си взема 32кг, но Раян гледам че нямата такъв. Имат 20кг за 20€, а за всеки следващ кг трябва да платя по 10€ което е 120€ допълнително или 140€ само за багажа. Така ли е? Как мога да взема 32кг куфар. Ще съм аз с двете ми деца, но за тях няма да чекирам багаж.

# 738
  • София
Можеш да платиш за 2 багажа 15 кг и 20 кг.
Виж в сайта на РЕ- ЧЗВ - багаж.

# 739
  • София
Преди време при Раян за багажа на децата имаше 50% отстъпка, ако и възрастният има платен багаж.

# 740
  • София

Awesome autumn deals
Sale now on! We've got up to 25% off over 250 routes across the network, including 88 new routes. Travel from 1st September - 15th December 2017. Act fast - these seats will be snapped up. Book by midnight Wednesday 9th August .
Go, go go!

# 741
Здравейте,да се включа и аз.
Вчера се регистрирах в сайта на Раян и активационния код ми дойде веднага,така завърших регистрацията съответно направих резервация и плащане съответно.Парите са изтеглени от картата ,но нямам мейл.
В акаунта ми се вижда резервацията с включен багаж,въпроса е нужен ли е мейл с някакви детайли или си правя онлайн чек-ин и това е?

# 742

Тъй като ми предстоят 4 полета, за първия нещо се разсеях и не запазих места веднага, за другите запазих и беше по 2 евро. Сега ми пише, че най-евтините са по 4 евро, проерявам вече 2 седмици всеки ден. Това ли остава най-ниската цена или е като с билетите и се променя? Ще летя чак ноември и затова се чудя дали да чакам. Другият вариант е да изчакам чак до ноември едното място да ме разпредели, където и да е и да се надявам да има свободно до него и само него да закупя. Някой правил ли е така?
Да, закупувала съм два пъти по едно място, след случайното разпределение. Оказваше се, че има свободни места, но това е още в началото на чекирането.

# 743
Здравейте,да се включа и аз.
Вчера се регистрирах в сайта на Раян и активационния код ми дойде веднага,така завърших регистрацията съответно направих резервация и плащане съответно.Парите са изтеглени от картата ,но нямам мейл.
В акаунта ми се вижда резервацията с включен багаж,въпроса е нужен ли е мейл с някакви детайли или си правя онлайн чек-ин и това е?
Отговор на същия въпрос има на тази и предната страница.

# 744

Бях писал как Е Sky ми казваха как системата ни слага заедно. Накрая платих не по 3х2 а по 3х8 евро за място, това беше една седмица преди полета като видях как са ни пръснали тримата из самолета. Имаше хора след това в самолета който се разменяха да са заедно, ама... Местата около автоматично разпределените бяха заети, те си ги уплътняат така местата. Навярно за да може да ги продават допълнително.

# 745
  • София
Здравейте, полета ми от Атина до София е в 08:35 ч. В колко най-късно трябва да съм на летището в Атина за да мина всички проверки ?

# 746
Здравейте, полета ми от Атина до София е в 08:35 ч. В колко най-късно трябва да съм на летището в Атина за да мина всички проверки ?

7:30 ако сте само с ръчен

# 747
  • София

7:30 ако сте само с ръчен

Благодаря за отговора. Мислите ли, че за час ще успеем да минем проверките ?

# 748
Миналата година минахме много бързо, за 15-20 минути максимум проверката на багажа и паспортната около 5 Мин.

# 749

Ние бяхме 6:30 на летището, но определено беше рано. Това преди седмица. Мисля, че в 7:00 е ок да сте на летището, тъй като имаше доста хора на проверката за багажа.

Общи условия

Активация на акаунт