Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 027
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Обикновени ОК. Чак пък страшни неща... не са по страшни от лекарствата които си взимала до сега

# 91
  • София/Севлиево
Незнам, вече толкова съм се наплашила,май е по-добре изобщо да не ги чета.Когато бях в неведение се чувствах в пъти по-добре.Все пак ще ги изпия,пък дано всичко накрая приключи с желания от мен резултат...

# 92
  • София
Стискам палчета Ели.
Ти няма да ги пиеш дълго време, така че не се шашкай Simple Smile

# 93
Ех момичета на мен ми остана едно ембрионче замразено на 3 ден не знам дали да направя трансфер само с него ще говоря с док но сега не мога нямам сили вече всичко  това ми идва в повече  уморих се не знам.

# 94
Ех момичета на мен ми остана едно ембрионче замразено на 3 ден не знам дали да направя трансфер само с него ще говоря с док но сега не мога нямам сили вече всичко  това ми идва в повече  уморих се не знам.

Почини си и когато си готова го върнете. Едно едно, може да ви е късметлийско.  Wink

# 95
Съгласна съм с Риджина, какво като е едно ? За едно бебенце едно ембрионче е съвсем достатъчно.
Горе главата  Hug

# 96
Благодаря че ви има в момента съм в дупка но всичко минава трябва дай Боже всички да достигнем до крайната цел

# 97
Подкрепям!!!  Peace Едно-едно, почини си, настрой се позитивно и като си готова го връщайте. Нищо чудно точно то да ти е късмета! Пък и напоследък ЗЕТ го водят дори по-успешен от пресния трансфер, така че няма място за притеснение и негативизъм!  Praynig

Rigina, не стана ли време за твоя тест? Стискам палци!  Praynig

# 98
Подкрепям!!!  Peace Едно-едно, почини си, настрой се позитивно и като си готова го връщайте. Нищо чудно точно то да ти е късмета! Пък и напоследък ЗЕТ го водят дори по-успешен от пресния трансфер, така че няма място за притеснение и негативизъм!  Praynig

Rigina, не стана ли време за твоя тест? Стискам палци!  Praynig

Ливче, малко остана, в понеделник съм  Simple Smile

# 99
То не останало! Пожелавам ти хубаво трицифрено ЧХГ!  Praynig

# 100
Момичета да попитам колко дни след като теста е отр и сте спрели хапчета ви идва цикъла и това истински цикъл ли си е? Следващите месеци би трябвало всичко да се нормализира, нали така?  Hug

# 101
То не останало! Пожелавам ти хубаво трицифрено ЧХГ!  Praynig

Благодаря, дано!  Hug

Иве, след около седмица ми идва горе долу.

# 102
Здравейте  Simple Smile Присъединявам се да ви следя. Аз минавам през първо ИКСИ, но лекарката ми препоръча да отложим свежия трансфер заради риск от хиперстимулация. Много се надявах да направим трансфер, ама каквото такова. Дано после само няма проблем с размразяването на ембриончетата. Пожелавам успех на всички и дано бързо сбъднем мечтата си за бебе Hug

# 103
  • София
Технологията за замразяване и размразяване не е като от преди 6г.
В днешно време рядко може да не се размразят достатъчно за трансфер.
Принципно зависи много и от качеството им преди замразяване.
Ембриони с лошо качество не се замразяват.
Не мисля, че човек трябва много да се притеснява, че няма да се размразят.

Късмет на теста Риджина Simple Smile

# 104
На мен на последните две ми беше късмета и пак се хвана само едно. (Исках близнаци, но сега се радвам, че не се получиха, защото бременността е трудна) Гушкам си го вече Heart Eyes

Момичета да попитам колко дни след като теста е отр и сте спрели хапчета ви идва цикъла и това истински цикъл ли си е? Следващите месеци би трябвало всичко да се нормализира, нали така?  Hug
Аз ги спирах на 14-15-ти ден, защото тайничко се надявах да е късна имплантация, но уви. Идваше ми цикъл след 3-4 дни. Истински цикъл си е, да.

Общи условия

Активация на акаунт