Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 402
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
И моят цикъл беше нормален, дори доста по-обилен от обичайното

# 376
Здравейте. Изчетох последните две теми и ми беше много полезно.  В началото на месеца ми канселираха ЗЕТ, защото на 9 ден бях с лигавица 15mm.  Този цикъл ме викат на преглед на 11 ден и много се надявам да не е пак късно, като имам в предвид че последните два цикъла са ми на 20 дни ooooh!.

# 377
Стимулацията я правих в Истанбул и няма как да отида сега за преглед, но се консултирах с тях и казаха да отида да ме видят в София.  Предполагам всеки гинеколог може да каже дали съм в цикъл или ми предстои такъв по размера на лигавицата? Ако до края на деня не се нормализира положението ще отида до Малинов, защото са ми близо до работата. Някой да е ходил на преглед при д-р Николова?

# 378
Дундьо, би трябвало всеки да може да те види. Нямам мнения за д-р Николова. Тя е нова. Но е по-добрият избор от д-р Малинов, според мен за твоя случай. Калчев все още преглежда в Малинов, но трябва да се чуеш с Теди, която е акушерка. В темата за Калчев има нейн контакт и тя би могла да ти каже дали може да те погледне. Късмет!  Hug

# 379
Благодаря за отговорите! Аз много го харесвам Калев и ако може той да ме види ще е направо супер! Сега ще видя дали ще намеря телефона на Теди.

# 380
Днес д-р Владимиров беше в предиобедното предаване на БТВ, темата беше за замразен ембриотрансфер.

# 381
Доктора каза ли нещо интересно?

# 382
Здравейте,
мина и моят прегед на 12-ти ден.Лигавицата ми беше почти 9  newsm78Снощи си сложих един прегнил и след два дни започвам кринон гел.Чакам обаждане от ембриолозите Praynig

# 383
Моят трансфер е утре. Моля се само да се размразят добре и да има трансфер  Praynig че нямам много. Имам и бускопан. 1 днес и едно утре преди трансфера. Предполагам че това е за да се избегнат евентуални контракции.

# 384
  • София/Севлиево
Писах в темата за Дългото чакане,и тук да си кажа, че моят трансфер е неуспешен.Отивам за нов номер за заповед от фонда и ще си почакам още горе-долу 1 годинка, а хич не ми се искаше да станат така нещата...Успех момичета.
Това предаване с доктора отивам да го пусна на запис да видим дали ще науча нещо ново...

# 385
  • София
Ели, съжалявам Sad
Дано по-бързо получите заповед отново.

# 386
Нали уж по-бързо щели да раздават заповеди вече newsm78

# 387
aaangel и Усмивка, 
Успешни трансфери ви пожелавам!

Елислава, съжалявам, почини си и зареди батериите. Времето бързо минава а и от фонда може по бързо да започнат да раздават заповеди.  Hug

# 388
Успех на всички!
Ели, дано и ти скоро пак да си на линия!
И аз се подготвям за зет. Сега ми изписаха климара през ден в добавка към естрофема.
Като е през ден, мога ли да я махам след 24 часа или трябва да седи 48 часа. Ох, много ми се ходи на море, а тези лепенки не бива да се мокрят. И задължително ли е вечер да се слагат?

# 389
  • София
Успех на всички!
Ели, дано и ти скоро пак да си на линия!
И аз се подготвям за зет. Сега ми изписаха климара през ден в добавка към естрофема.
Като е през ден, мога ли да я махам след 24 часа или трябва да седи 48 часа. Ох, много ми се ходи на море, а тези лепенки не бива да се мокрят. И задължително ли е вечер да се слагат?
Не не можеш да я махаш. Махаш я, когато дойде време за новата!
И как да не могат да се мокрят. Ти как смяташ да се къпеш изобщо.
Обичайното им приложение е при ХЗТ и 1 лепенка се поставя за 7 дни - е 7 дни не се къпят жените ли.
Няма проблем да се мокрят стига да не е с гореща вода и да не се ползва сауна, защото може да се отлепи.

Общи условия

Активация на акаунт