Звездни компромати - 322 част

• 118 735
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Миа Сантова и на мен ми е любимка - хем хубава, хем умна.

# 16
Сиара е родила момиче -  Сиена Принцес Уилсън.  Laughing

# 17
И аз я харесвам много

# 18
  • Варна
На мен пък Башар ми е изключително дразнещ... И вече и той цъфва във всички предавания.
И аз съм на това мнение.
+1

# 19
# 20
# 21
Благодаря за темата  bouquet
Записвам се с Цеца
Скрит текст:

# 22
  • Sofia
Едвам я разпознах

# 23
Михаил Христов бил в редиците на БСП?  newsm78 Сега научих. Какво му трябваше на това момче да влиза в политиката?  Rolling Eyes
Трябва да започнат и в политиката да влизат читави хора. Дано не ни разочарова. Не ме разколебава да го харесвам това от коя партия е. За сега.

Предвид жената, която си е избрал, имам известни преубеждения. Ама аз съм си консерва Wink
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5705842

# 24
Нали! Laughing Каква кукла е станала... Mr. Green А каква беше Crazy

Тази мома беше ромка, участваше в "Стъклен дом" и беше се правила на важна или я бъркам с някоя? Жената на Мишо Христов имам предвид. Иначе, не знам коя е. Какво за нея?
Ми де да знам, може отношението към него на повечето хора да е умилително и снизходително заради съдбата му, но и заради силата му, пък това да няма нищо общо с това какъв човек е. Ще видим.

# 25
Камерън Диаз как се е олелчила  Shocked

# 26
  • гр.Пловдив
Жалко за Мег Райън,не й е останало нищо от свежарския чаровен вид ,тотално е сдала багажа Confused

# 27
Жалко за Мег Райън,не й е останало нищо от свежарския чаровен вид ,тотално е сдала багажа Confused
А на мен ми харесва....въпреки

# 28
Цеца май не старее.
От както се ожени и забременя Тамара все повече ми харесва.  Peace

# 29
  • DE
Тъкмо щях да коментирам, че и на мен Цеца ми харесва на снимката в колата. Само дето е забравила да си сложи колана  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт