Звездни компромати - 322 част

• 118 735
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Камерън Диаз как се е олелчила  Shocked
И аз това си мислех,а и с тези дрехи е като клошарка

Роб Лоу изглежда много зле ,личат си операции,той е като пластмасов

# 31
Запис с "Лъснаха заплатите в Нова тв: Вижте колко получават Дарина Сарелска, Ани Салич и останалите"
http://newsbg365.com/news/103432

# 32
Същата си е Цеца, сега филтри с телефоните и не можеш да сам да се познаеш..))

# 33

Тази мома беше ромка, участваше в "Стъклен дом" и беше се правила на важна или я бъркам с някоя? Жената на Мишо Христов имам предвид. Иначе, не знам коя е. Какво за нея?
Ми де да знам, може отношението към него на повечето хора да е умилително и снизходително заради съдбата му, но и заради силата му, пък това да няма нищо общо с това какъв човек е. Ще видим.
Различни са, актрисата беше друга.
Тази Ангелина я знам покрай първия ù мъж, който беше някакво (ще си спестя епитета) футболистче, само че не беше известен на терена, а извън него. Някой си Алурков. Спечели Биг Брадър 4 май, там спеше с една циганка, пък един гей му се натискаше  Stop  После мислех, че и тази Ангелина е циганка, щото тоя нали по такива си пада.
Абе какви глупости помни човек  ooooh!

# 34
  • София
и кое и е олелченото на Камерън Диаз? фактът, че знаете на колко години е.
масово има папарашки снимки на 20+ старлетки с тениски и джинси, ама те са просто неглиже, нали Wink

# 35
Запис с "Лъснаха заплатите в Нова тв: Вижте колко получават Дарина Сарелска, Ани Салич и останалите"
http://newsbg365.com/news/103432
Ми браво, построили са  демокрацията.  Mr. Green А народа гледа новини и се тюхка. Обичат да са кукли на конци...

# 36
Записвам се, за да не ви изпусна.
Благодаря за новата тема, Бижу!  bouquet

# 37
Страхотна Цеца.
Фен съм на Башар. Грозен е, но харизматичен и е добър актьор. Сестра му обаче не я харесвам.

# 38
Златка Райкова с новия джип, големичък й е, трудно маневрира в квартала.

# 39
# 40
В "Стъклен дом" в ролятя на циганка игра Деница Михайлова от Външно, която се млати с Рут Колева на един паркинг.

# 41

Тази мома беше ромка, участваше в "Стъклен дом" и беше се правила на важна или я бъркам с някоя? Жената на Мишо Христов имам предвид. Иначе, не знам коя е. Какво за нея?
Ми де да знам, може отношението към него на повечето хора да е умилително и снизходително заради съдбата му, но и заради силата му, пък това да няма нищо общо с това какъв човек е. Ще видим.
Различни са, актрисата беше друга.
Тази Ангелина я знам покрай първия ù мъж, който беше някакво (ще си спестя епитета) футболистче, само че не беше известен на терена, а извън него. Някой си Алурков. Спечели Биг Брадър 4 май, там спеше с една циганка, пък един гей му се натискаше  Stop  После мислех, че и тази Ангелина е циганка, щото тоя нали по такива си пада.
Абе какви глупости помни човек  ooooh!
Аз пък научих за тази преди време, когато се пишеше, че е любовница на мъжа на Мария Силвестър. Явно не е от най-кротките Laughing

# 42
В "Стъклен дом" в ролятя на циганка игра Деница Михайлова от Външно, която се млати с Рут Колева на един паркинг.
А, точно! Simple Smile

# 43
  • София
Гледах новия депутат, параолимпиецът по тв тия дни. Първата му законодателна инициатива щяла да бъде да се премахне думата "инвалид" от всички закони и подзаконови актове. Не мога да си представя какъв огромен по обем труд е това. Безсмислен.
Смятам, че спортисти, певци, актьори и прочие трябва да стоят далеч от политиката.

# 44

https://lifestyle.bg/bulgarian/eto-tazi-zhena-e-lyubovnitsata-na … r-silvestrov.html
Дипломирана журналистка била  ... и главен редактор, и писател и продуцент и още не знам кво си...   Whistling Според фейсбука ѝ  Laughing
Той не ми се вижда лошо или глупаво момче, но избраницата му ми се струва като таралеж в гащите му.

Общи условия

Активация на акаунт