Звездни компромати - 322 част

• 117 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
На сватбата най- вероятно ѝ се е повръщало, защото беше в начална бременност.

# 676
Зачетох се в тази новина (пействам я, тъй като линкове от Хот Нюз не се отварят)

Скрит текст:
Брадли Купър: Нямам дете
09 май 2017 | 10:02
Коментари0Прочетена460   

Актьорът Брадли Купър хвърли бомбата за отношенията си с красавицата Ирина Шейк. Той заяви в шоуто на Елън де Дженерис,че изобщо няма деца. И още му било рано за този етап от живота. Това някак не се връзва с находките на папараците, които го бяха спипали да бута детска количка. И то при положение,че Брадли е от хората, които държат далеч от светлините на прожекторите личния си живот.

Според все още неофициална информация Брадли Купър и Ирина Шейк са заедно от април 2015 година.

Какво съм пропуснала? Уж редовно чета темата.  Thinking
Ирина не роди ли наскоро и от него?  Crazy

# 677
Само заглавието в статията е бомбастично. Иначе Брадли е бил при Елън Дедженерис и е отклонявал въпросите за детето с лафчета от типа "Не знам за какво говориш". Тя го е репликирала да огледа внимателно вкъщи като се прибере. И вече е бомба, че не си признава детето.

# 678
# 679
Ваня Червенкова си обуздала косата
https://www.instagram.com/p/BT3kUDcFOPM/
Сега и за устната ако измисли нещо ще е добре..

# 680
  • София
Ванчето ми е любимата родна кукувица. Отваряйте на своя отговорност  Joy

# 681
Устата и наистина е катастрофална, но като гледам едва ли има оправяне. Косата и наистина изглежда добре и по-свежо отпреди. Peace

# 682
Ще взема да си купя нейния парфюм, да умрете от завист, че ще докосна звездата. Mr. Green

# 683
  • До морето
Може да му е хвърлила едно бързо пране  Mr. Green

Чуда се за Джена,защо не си оправи разстоянието между зъбите... Оправят ги, а така стои толкова кофти...
Определено и е комплекс, щом и на сватбата си не се усмихна. ....

Джена 30+ години си живее с тези зъби. Има една камара усмихнати снимки и клипове. Едва ли на сватбата си не се е усмихвала заради зъбите си.  Crazy

Не знам каква е причината, но Джена е най-тъжната булка на света. Няма нито една усмихната снимка, пък било то и със затволена уста.

# 684
  • Благоевград
Кака ви Венета Райкова се е развихрила в новата си книга с телевизионни клюки
Скрит текст:

Ето ви и една усмихната Джена
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Сега се загледах, на почти всички снимки, които пуска преди и след сватбата с Наско не е усмихната. Явно не се харесва усмихната и предпочита да не се снима по този начин.

# 685
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джоузеф Гордън-Левит Heart Eyes
Скрит текст:

# 686
Джоузеф Гордън-Левит Heart Eyes
Скрит текст:
Това момче ме плаши Sad

# 687
Котенце в чизми Mr. Green с кой акъл завря тия крачка в такива ботуши?!
Скрит текст:

# 688
Ботушите й стигат до мишниците  Crazy Whistling

# 689
Какво се смеете? Сигурно е голяма драма да си късокрак и да мечтаеш за дъъълги крака, м?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт