Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 53 984
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета сега си видях изследвания тс хемоглобина ми е 92 има ли някой толкова нисък

Има. И по - нисък даже =) Но аз съм с таласемия. Бях стигнала до 74 и влизах в МД за кръвопреливане. Сега е 99 и съм....да кажа, че не помня да е бил такъв дори когато бременеех с първото дете и бях 10 г по-млада.

Ако в семейството ти няма таласемици, може би е просто дефицит на желязо (най-често в бременност), но не можем да гадаем, затова аз бих отишла на хематолог с ПКК да види всичко и да назначи специфични изследвания.

Ако си от София, можеш да идеш в Александровска, в клиниката на първия етаж е кабинета, всеки един от специалистите ще ти даде насока.

Можеш и да идеш в добра лаборатория, да си пуснеш на своя глава изследване за таласемия (става за около седмица), това е специално изследване за патология на един от видовете хемоглобин. С резултата пак отиваш на хематолог за тълкуване.

Дано просто да е желязодефицитна, те са най-"лесни'', понеже се приема желязо и лесно се коригира дефицита.

Освен това хематолог ми е казвал до 89 ако е, няма проблем, но да не пада....бъди спокойна и си направи консултации и изследвания за свое спокойствие.

Успех!  bouquet

# 76
  • Варна
Странна работа,от няколко дена не ми излизате като съобщения.Явно малката е разбутала настройките или нещо друго се е бъгнало.
Аз пък да ви кажа ходиш на почивка за няколко дена по празниците,голям страх брах защото първо съм с гнойна ангина и пия Аб,второ пътувах с кола 6ч.
Пу-пу...за сега нищо не.ми станало

# 77
  • Велико Търново
Здравейте, момичета. В последните дни май не сме много активни наистина. Снощи имах пак силен дискомфорт. Не можах обаче да установя стомах ли беше, коремът ли... Чудя се даже дали не бяха бъбреци - хапнах резен диня вечерта и ставах сигурно през 10 мин до тоалетна. Възможно ли е да е от нея според вас  newsm78

# 78
  Здравейте! Вчера бях на преглед. АГ-то каза, че най-вероятно е момиче. Имам си болки и ми каза да пия но-шпа 3 по 1 и магнерот 2 по 1 до следващия преглед. 

# 79
Привет момичета,

Честит ден на победата и ден на Европа! Дано нашите деца никога не се сблъскат с това безумие - войната!

Аз изпитвам постоянен глад, а като хапна имам киселини, гади ми се, прималява ми...Четох, че бебето притиска органи и оттам притока на кръв е нарушен и било нормално, но не е комфортно.
Ще мине. Бебка е много активна, чак ме стряска на моменти.  Утре съм на ЖК.

# 80
Здравейте, имате ли мнение за марка колички Vogue? Надеждни ли са? Маневрени ли са?

https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-vogue-romantic-dots-nio

# 81
  • София
Здравейте, момичета. В последните дни май не сме много активни наистина. Снощи имах пак силен дискомфорт. Не можах обаче да установя стомах ли беше, коремът ли... Чудя се даже дали не бяха бъбреци - хапнах резен диня вечерта и ставах сигурно през 10 мин до тоалетна. Възможно ли е да е от нея според вас  newsm78

може...нали са пълни с  нитрати. плодове и зел. само в сезон!

за да се попречистят от нитрати плодовете и зел. се накисват във вода и малко оцет ИЛИ сода бикарбонат.

после изплаквате и консумирате. не става само с измиване, нитратите са направени устойчиви на дъжд.

за динята няма как да я изкиснеш, затова по- добре не!

# 82
Здравейте, имате ли мнение за марка колички Vogue? Надеждни ли са? Маневрени ли са?

https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-vogue-romantic-dots-nio

Аз избрах този модел .Полски са , добро качество за парите си.Добри амортисьори,сравнително големи и високи ,което за нас е добре защото и двамата сме високи , по-маневрени са
3-колесните.

1stroller newsm30

# 83
  • София
Здравейте, момичета. В последните дни май не сме много активни наистина. Снощи имах пак силен дискомфорт. Не можах обаче да установя стомах ли беше, коремът ли... Чудя се даже дали не бяха бъбреци - хапнах резен диня вечерта и ставах сигурно през 10 мин до тоалетна. Възможно ли е да е от нея според вас  newsm78

Някой друг яде ли от тази диня и да има дискомфорт? Аз не смея и чакам да им стане сезона на всички плодове и тогава почвам.. сега си мисля, че всичко е с нитрати и ГМО-та.

# 84
  • Велико Търново
Ами не, то беше наистина едно малко резенче и понеже беше доста безвкусно даже не го доизядох. Но се сетих след като написах, че вчера имах и повечко емоции, та може и от това да е

# 85
Аз имам дискомфорт от всяка храна...

# 86
Аз бях на зъболекар. Нахока ме, че не съм си миела зъбите, аз се опитах да обяснявам, че съм с най-най-меката четка и въпреки това докосна ли венците, отвсякъде шурва кръв, нещо страшно е. Каза ми да продължавам, да не се отказвам да ги мия все пак и всичко друго, което си правя - витамин Ц, листерин, пародонтакс... Нямам кариеси, всичко е от "състоянието". Идеше ми да ревна, понеже наистина опитвам.

Супер ревлива съм станала пак. Искам да го раждам вече и да се приключва с тази емоционалност.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 16:47 от surasura

# 87
Аз бях на зъболекар. Нахока ме, че не съм си миела зъбите, аз се опитах да обяснявам, че съм с най-най-меката четка и въпреки това докосна ли венците, отвсякъде шурва кръв, нещо страшно е. Каза ми да продължавам, да не се отказвам да ги мия все пак и всичко друго, което си правя - витамин Ц, листерин, пародонтакс... Нямам кариеси, всичко е от "състоянието". Идеше ми да ревна, понеже наистина опитвам.

Супер ревлива съм станала пак. Искам да го раждам вече и да се приключва с тази емоционалност.

Здравей, защо не опиташ да си мажеш венците с клеева тинктура, това е най-доброто, стоматолог ми го е казвал!

# 88
Лизи22 : Ами защото не знаех за клеева тинктура... просто цял живот до сега такава драма не съм имала Sad

Стоматологът ти препоръча ли някаква марка определено? Аз цъкнах търсене бързо преди да скоча до аптеката и намерих това http://apteka.framar.bg/30000499/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2% … 0-25-%D0%BC%D0%BB обаче в текста на листовката пише, че не е препоръчително за бременни...  Thinking  Генерално всички се застраховат и даже на въздуха в града ще сложат надпис, че не се препоръчва за бременни, но ако ти е казал и някоя марка, моля сподели, направо нея да взема.

# 89
  • Варна
Добре де йонофореза с вит С не ти ли предложи стоматолога ти?

Общи условия

Активация на акаунт