Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 270
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Бобулинче, честита годишнина bouquet Весел и радостен да ви е деня Hug
Ще си мързелувам и готвя у дома днес.
Малката е с хрема, започна и да кашля, та съм на тръни Rolling Eyes

# 46
  • Някъде там
Добро утро.Събудих се в 5. И двете неща ще правя.Имах малко работа,отметнах я и сега ще почивам.
Направих бутер кроасанчета на децата за закуска и сега пия второ кафе с форума.Сложих и супа с царевица за обяд. Децата учат,като са готови ще се разходим до острова и до магазина да напазаруваме и после ще мисля вечерята.Форумните кюфтета по специални ли са,или обикновени?Да направя тях за вечеря.
Утре ще ходя да си подавам документи за смяна на лк,дано няма много хора че хич не ми се чака.
Честита годишнина на Буболина.  bouquet Весел празник!
Имам съсед който живее в Англия,жена му е англичанка.Ходихме им на гости.Той чистеше и подреждаше за да не се срамува от нас,тя си беше спокойна душица,чакаше чистачката да дойде да изчисти през уикенда. Предпочиташе да си почива.Иначе добре готвеше,харесваше ми.

# 47
  • Germany
Добро утро и от мен Simple Smile
При нас пак вали и е мрачно... Тази година пролетта пак ни пропусна, дано поне лято имаме.
Днес е почивен ден и при нас. Големият ще ходи на гости на приятелка, а с малкото ще учим за диктовката в сряда. Ще пробвам да натисна мъжът ми да пооправи мазето, че сме се зарили с кутии и стари дрехи, а тук изхвърлянето е проблем. Трябва всичко да се сортира и да го закара директно в депото, защото имаме по една кофа за вид боклук, която обикновено е пълна /събират боклука на 2 седмици веднъж/. Аз също не съм очарована от хигиената на германците. Градинките им са подредени, като за снимка, а вътре е кочина...Баните им не са с мокет, но масово са занемарени и стари, защото е много скъп ремонта и карат до последно. Плочките в нашата баня бяха на над 30години и като се спука една тръба в стената хазяина смени само на тази част  ooooh! Ние си платихме да сменят тези на пода, че нямаха чистене, а съседката беше изумена, че искам да ги сменя за наша сметка, особено след като са здрави...
Бобулина, честита годишнина!
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 48
  • До морето
Англичаните са известни с миенето на чинии  Sick
Даун, ние сме от тези с кошче в банята. Въобще не ми е селско, къде да слагам превръзки, памперси, тампоните, с които си чистя грима, памуци разни, клечки за уши, носни кърпички.... Не си представям да ги разнасям през цялата къща до кухненския кош  newsm78 Няколко пъти ми се е случвало и на гости да си сменя превръзката и хоп - няма кош! В такива случаи трябва да си изляза с превръзката и да тръгна да търся кош. А повечето хора не обичат да си показват отпадъците и на въпроса "Къде е коша?" най- често отговярят - А, дай аз ще го хвърля!  Rolling Eyes

# 49
Англичаните са известни с миенето на чинии  Sick
Даун, ние сме от тези с кошче в банята. Въобще не ми е селско, къде да слагам превръзки, памперси, тампоните, с които си чистя грима, памуци разни, клечки за уши, носни кърпички.... Не си представям да ги разнасям през цялата къща до кухненския кош  newsm78 Няколко пъти ми се е случвало и на гости да си сменя превръзката и хоп - няма кош! В такива случаи трябва да си изляза с превръзката и да тръгна да търся кош. А повечето хора не обичат да си показват отпадъците и на въпроса "Къде е коша?" най- често отговярят - А, дай аз ще го хвърля!  Rolling Eyes

Марипоса, за ползвана тоалетна хартия говоря. За останалите и аз имам кош.

# 50
  • Sofia
И аз имам кошчета за отпадъци във всяка баня/тоалетна. Абсолютно съм като Марипоса  Peace. Имам баня към едната спалня  Peace.Много е гот, ама ние така си я проектирахме.
У нас младежът още спи, баща му резервира кортове за тенис  Laughing.Аз ще се изсуля на гимнастика и ги оставям да се дърпат и сецат двамата  Whistling.Т.е. спортен полуден ще правим, първомайски  bowuu. Закусихме с по един банан с таткото. Няма да обядваме, някаква вечеря трябва да измисля  newsm78.

# 51
И аз имам кошчета за отпадъци във всяка баня/тоалетна. Абсолютно съм като Марипоса  Peace. Имам баня към едната спалня  Peace.Много е гот, ама ние така си я проектирахме.
У нас младежът още спи, баща му резервира кортове за тенис  Laughing.Аз ще се изсуля на гимнастика и ги оставям да се дърпат и сецат двамата  Whistling.Т.е. спортен полуден ще правим, първомайски  bowuu. Закусихме с по един банан с таткото. Няма да обядваме, някаква вечеря трябва да измисля  newsm78.

Ама и аз имам кошчета, не се ли разбра, че не изхвърлям там използваната тоалетна хартия?

# 52
  • Sofia
Разбра се,Даун.  Hug
Скрит текст:
И у нас в кошчетата се изхвърля всичко освен тоалетна хартия  Peace! Въпреки,че не бива (конкретно за нашия квартал  Mr. Green),но разчитаме на бързо разградимостта на съвременната тоалена хартия  Peace

# 53
Разбра се,Даун.  Hug
Скрит текст:
И у нас в кошчетата се изхвърля всичко освен тоалетна хартия  Peace! Въпреки,че не бива (конкретно за нашия квартал  Mr. Green),но разчитаме на бързо разградимостта на съвременната тоалена хартия  Peace
[/quote

Аз за това казах, че разбирам хора, на които им се налага, а вие май сте баш в тези квартали, които аз много харесвам и не мога да разбера, защо нищо не е направено по въпроса:-).

Баба ми изпитваше ужас, защото цял живот на яма е живяла и не можеше да повярва, че с канализация е различно Simple Smile.

# 54
Добър ден и от мен

Сутринта за закуска правих американски палачинки, изядоха по една и ми останаха още 6бр. Надявам се до утре да се изядат.

Кошче за боклук си имаме в тоалетната, за мен е задължително.

# 55
Днес ме оставиха да поспя до 10 часа. Направихме баница за закуско-обяд и пуснах пералнята. Следобеда сме на фризьор аз и детето, после ще се разходим малко. Той уж учи сега, аз ще подготвя едни картофи за картофени кюфтета. Имам малко за чистене на балкона и да насадя едни цветя, че купихме в събота, т.е. днес ще работя 😀
Кошче имаме от най-малките.
Лиляна, благодаря за темата 😀

# 56
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet Страхотна корица! Heart Eyes

Бобулина, честита годишнина, винаги така да се обичате и подкрепяте! Heart Eyes

С ММ другия месец ще отбележим десет години заедно, но се сетих, че на днешния ден преди четири години заживяхме заедно. Heart Eyes Направо лети времето!

Усмихната и успешна седмица на всички! bouquet

# 57
Аз пък картофена салата направих за обяд. Не ми се готви нищо повече днес. От магазина взех разни неща от топлата витрина. ММ има избор, да си избере каквото иска. Аз ще хапна за вечеря малко хляб с гауда. И десертче туикс. Simple Smile
Имам малки кошчета и в банята и в тоалетната. В банята си хвърлям тампоните, след като си сваля грима и си почистя лицето. Клечки за уши също хвърлям там.

# 58
Буболина, честита годишнина и от мен. Simple Smile

И ние след няколко дни правим 10г., направо нереално ми се струва. Simple Smile

Малко деца от мен, от единствения приятен ден през уикенда. Simple Smile

# 59
  • На брега на реката
Благодаря на всички за милите думи Heart Eyes.
Ако някой не знае, утре имен ден имат: Борис, Борислав, Борислава и Боряна. Тъй, че пак се нареждам за поздравления. Joy Лошо няма, важното е поводи за празници да има.

Общи условия

Активация на акаунт