Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 289
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Сезонът е хубав за навсякъде, но в Брюксел все пак е по-рисково от към време Simple Smile. От там до Париж е един час с влак де  Flutter, само казвам Simple Smile.

# 76
  • Euskal Herria
И при нас и в околните градове е хубаво, но няма такива евтини билети. Не сме позната туристическа дестинация, или поне не за българите. Французите са редовни посетители, доста англичани има.

# 77
  • София
Жаки, за Неапол трябва особена настройка... Laughing
изобщо няма да се мъча да ти препоръчвам хотел, защото... просто така Wink

за деня на труда, мързел и глезотии, толкова логично Embarassed

Мър, много ясно, че свързаната баня предполага и друга обща.

благодаря, на който подсети за утрешните именици Simple Smile

# 78
Нали си знаете, че като казвате цени на билети ви мразя  Crossing Arms. най-евтиният е 1400 долара  Sad, а е някакъв куц.

# 79
Какви са аспержите? Тънки и зелени, дебели и бели, дебели и зелени?
В зависимост от това какви са, се белят или не се белят, отрязват им се пънчетата или не им се отрязват. Измивате предварително , Бланширате в много малко в подсолена вода. Увиват се в много тънки лентички бекон или мазна шунка и се запичат до зачервяване на бекона. Може и да се запържат пак така увити леко в масло. Поднасят се със сос - класиката e сос холандез, ние ги обичаме с млечно-чеснов сос. Може да се поднесат с гарнитура от паста, варени картофи или като добавка към печено месо.

Сбъдваща , зелени и дебели са Simple Smile

Мерси Лале  Hug Hug

# 80
Тогава им отрежи пънчетата малко и леко ги обели в основата. После миене, бланширане и натам останалото.

# 81
Момичета, имам нужда от помощ за книга.
Преди време, покрай сериала Малки големи лъжи, ми препоръчаха книгите на Лиан Мориарти.
Реших да чета "Тайната на моя съпруг" - нямаше нищо в читанката, намерих я руски, свалих я и се оказа, че не е пълната книга, само 50 страници. И сега не мога да я намеря - дори и на руски.
С две думи някой има ли нещо на Мориарти да ми прати. Много мразя да започна книга и да не я довърша  Laughing

# 82
  • София
Май ги няма онлайн, Руми, искаш ли да ти пратя по пощата и ще ми ги върнеш като ги прочетеш?

# 83
Тогава им отрежи пънчетата малко и леко ги обели в основата. После миене, бланширане и натам останалото.

Мерсиии  Hug Hug

# 84
Тук времето се оправи в 16ч а Борис вече беше ужасен и го сложих да спи.
Зявъртях и една пералня,  след малко е готова.

Аспержи...не знам дали бих пробвала, всяка година ги гледам в Лидл и не си купувам.
За вечеря трябва да мисля нещо, имам мялко пилешко филе но недостатъчно да го направя само него на тиган.

# 85
Май ги няма онлайн, Руми, искаш ли да ти пратя по пощата и ще ми ги върнеш като ги прочетеш?

Много мило предложение  Heart Eyes
Ще ги потърся още малко и ако не ги намеря ще се възползвам. Благодаря ти  Hug

# 86
Аспержи не съм опитвала, признавам. Все ще пробвам някога, знае ли човек, може да ми харесат.

Врътнах един кекс, готов е и даже го опитах- чуден. Simple Smile Утре ще си взема малко на работа, плюс сандвича. Времето и тук е сравнително добро, не е мрачно. Духа вятър, но не е студен.

# 87
Аспержи не съм опитвала, признавам. Все ще пробвам някога, знае ли човек, може да ми харесат.

Врътнах един кекс, готов е и даже го опитах- чуден. Simple Smile Утре ще си взема малко на работа, плюс сандвича. Времето и тук е сравнително добро, не е мрачно. Духа вятър, но не е студен.

Цвети и аз не съм , ама след като един път коментирахте се вдъхнових и аз да пробвам да направя Crazy Crazy

# 88
Пробвай, Дадка. Ще кажеш после харесаха ли ти. Simple Smile

# 89
  • Mediterraneo
Да не ви изтърва  Hug
Работих днес. Вкъщи ММ беше изчистил, правил обяд, та за мен остана да взема един душ и да се скатая с лаптопа. Децата са някъде навън да играят, че днес не бяха на училище.
Аспержи правих за сефте миналата седмица- бланширани и печени с увити ленти бекон и вътре кашкавал. Ами оказа се, че много ни харесват и пак съм купила. Този път ще ги запържа с масло само да ги пробваме и така. Няма да готвя за вечеря, имаме от снощната. За утре планирам едни гювечета, че отдавна ги мисля- с наденички, домати, сирене и яйце  chef

Общи условия

Активация на акаунт