Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 256
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Руми (и който друг иска), намерих Тайната на моят съпруг и Какво забрави Алис (нея я четох на английски, хубава е). Пратете мейли и в какъв формат Wink

# 91
Алечка, една мила съфорумка ми ги изпрати преди малко
(и тук ѝ благодаря много  Hug )

На свой ред, ако някой ги иска и аз ще изпратя  Peace

# 92
Радвам се Simple Smile

В нашия смотан магазин няма горчица или аз съм смотана и не я намерих  hahaha Не ми се обикаля квартала и джиджаните ребра, които бях планувала ще са прости ребра на фурна  Mr. Green

# 93
Пробвай, Дадка. Ще кажеш после харесаха ли ти. Simple Smile

Задължително ще споделя Hug Hug

# 94
Мерихме квадратури преди малко, оставяме си банята 12 кв., просто като преосмислих концепцията си е баш... даже още малко може Joy

# 95
Открадвам си идеята на Тарталета за гювечета. Simple Smile  Много добре звучи. Ще хапна след малко, че пак заговорихме за храна и огладнях. Laughing

# 96
  • Бургас
Аз пък реших, че за децата ще е забавно да  ги качим на влак и мисля да отидем до Стара Загора, да видим зоологическата градина , да преспим там на хотел и да се върнем на другият ден с влака. Може ли някоя от вас да ме ориентира за разстоянията и да препоръча хотел? В града ще имаме автомобил на разположение

# 97
Привет!  Прибрахме се. Мари питаше къде сме били - на екскурзия до Белоградчик,  Магурата, спахме във Видин, после Ледника, Враца, където трябваше да спим, но хотелът беше ужасен и избягахме във Вършец. Утре може и малко снимки да покажа.
Сега пуснах втора пералня,  третата направо ще изсуши и утре продължавам. А така ми се спи. Вечерята е ризото със скариди.

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 18:28 от Sunny29

# 98
  • До морето
Еееее, дойде слънцето и при нас, че вече скърцах със зъби като четях Алечка, че бански се кани да облича  Laughing От 11 до 5 бяхме навън, хапнахме, децата играха, някои поспаха в количката....идилия. Открихме сезона със сафрид и бира на плажа. За вечеря бутерки с компот -половината с шунка и кашкавал, другите със сладко.
Адпержи правя по най-баламския начин - бланширани и после увити в бекон на грил тигана.

В Неапол съм била само 1 ден - не ме впечатли. Жаке, внимавай да не те ареса някой мафиозо там  Laughing

# 99
А аз тъкмо си направих едно гювече  Mr. Green .Домат,сирене,кашкавал,маслини,ммм,вкусотия голяма става.След малко сипвам едно вино,че уж нищо съществено не правих,а се изморих.Ааа,нищо—гладих,една леща за детето и кифлички за закуска
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/18 … 3&oe=59866A96

# 100
аз не бланширам аспержите
Последно време ги правя на тиган, само със сол и зехтин

# 101
Миналата седмица едни аспержи ми намигаха в Лидл, поколебах се, но не взех.Ще се поправя.
Имах замразени листа кисело зеле, правих сарми в гювеча.Ммм, мозък станаха.Със заквасена сметана ги хапнах.

# 102
  • Бургас
Привет и от мен  в новата тема!
Цял ден имах толкова много работа,е не ми остана време да чета.
На няколко пъти влизах във форума да ви видя,но темата не я виждах.
И така докато се усетя,че има нова тема  Mr. Green
Прочетох набързо как сте.
Много ми е приятно тук при вас  Hug
И аз много обичам бира с цаца на плажа,но още не съм направила сефтето.
Вчера бяхме в Морската,но покрай флората и детските площадки,не остана време даже да минем покрай брега. Голям пропуск. Но то и толкова много народ имаше,чеее....не обиам такова нашествие на хора.
Искам да ми е спокойно. Именно заради това,гледам след работа,ако имам време да си отида на моето любимо заведение и да се насладя на класиката ,,бира с цаца и морска гледка,,. А и в Сарафово ми е много по-хубаво,спокойно и готино  Mr. Green Peace
Сега съм си наляла биричка и отмарям  ooooh!
Ето и от мен малко лаленца,специално за вас момичета!

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 19:30 от karzz

# 103
Снимките са от Флората, нали Karzz?

# 104
  • Бургас
Да,Кате.
Но вътре изобщо не влязох,че беше лудница.
Само отвън разгледах.
Много красиви лалета.

Общи условия

Активация на акаунт