Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 245
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Здравейте.Времето се смили над нас и цял следобед бяхме по разходки.Минахме през банята и
сега девойките ще ме изправят,да не приличам на разплетена кошница на снимката за лк.Никога не се харесвам на снимките за документи,кой знае как ще изляза пак. Grinning
Да питам,знаете ли къде по веригите мога да намеря кефир.Току що видях в един руски канал понички с кефир,искам да пробвам но не знам къде да го търся.
Моят мъж са ходили вчера в Париж,че не бяха откакто са там.Питам го хареса ли ти.Той ми отговаря едно монотонно Не. ooooh!  Казах му че на мен ще ми хареса щом на него не е. Grinning Нямам търпение да отидем.

# 106
Давиз, виж в биомагазин за кефир или закваска за кефир, за да си направиш сама.
Ние се разходихме до Благоевград. Детето ни посрещна с болки в корем, лекар, повръщане и сме на въртележката.

# 107
  • Някъде там
Мария у наше село има  само един био магазин който не е много био,не съм сигурна че ще има там за това питам за веригите.
Сега има такъв вирус.Вчера на приятелка детенце на три годинки го взеха в болница и им казали че отделението е пълно с обезводнени деца от вируса. Дано му мине лесно на твоето детенце че са гадни тия вируси.

# 108
  • Sofia
Честит Ден на труда!
Ще почивате ли днес или ще се трудите?

Вкъщи си бях. Имаше и почивка, имаше и доволно количество домакинска работа, която отметнах точно днес. Вече релаксирам. Хубаво ми е.

Приятна и ползотворна седмица на всички желая!

# 109
  • Пловдив
Нищо не искам да казвам.

# 110
  • Бургас
Нищо не искам да казвам.

Звучиш като да си вдигнала мерника на някого.

Жаки, ако още не сте купили билетите за Неапол, погледни за Бари. Градът, както и близките Алберобело, Матера и Лече са много хубави. В Неапол съм била за ден, видях туй онуй набегом, че и в един дъжд. Плъхове със сигурност не видях. Пътувайки натам обаче през какви гета и бунища минавахме, да се зачуди човек къде е тръгнал.

# 111
Искам да кажа, че изпитвам краен безинтерес към био магазините и щандовете и нямам абсолютно никакво понятие какво се продава там. За мен те са нещо като стелажи с чипс, които просто подминаваш.

Янтра, и аз не искам да кажа, че тези дни ми идва да стана щастлива сингъл  жена на средна възраст. Ми не ми се дундурка бебе, което не ми е внуче.

# 112

Нищо не искам да казвам.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Янтра!!!!  newsm65

Аз мързелувам, днес минах през Джъмбо за разни домашни неща, после ходихме до едно близко Софийско село, в което има чуден ресторант, после се разходихме и си набрах люляк. Пуснах прахосмукачка, парцал, една пералня и съм готова да зяпам филм с едно изстудено винце. Утре ми е първи ден на работа след цяла седмица болничен.  ooooh! Толкова се каних как остана ли вкъщи ще спя, ще спя.. и няма ден, в който да съм станала след 8  Tired Хремата още ме мъчи ама ще живея. Няма да се дам.

Жаки и аз съм за Бари. Неапол е мръсен и с доста престъпност, ние имаме познат там и пак не се навиваме да ходим. Алберобело и Матера са ми в списъка и на мен.

# 113
Янтра и аз така.
Бясна съм на мен си и няма скоро да ми мине.  Stop

# 114
Неапол просто трябва да се види. Не е по-мръсен от кой да е български или английски град, а това с престъпността е легенда с остарял привкус. В Бари няма нищо за гледане. Абсолютно нищо.
Нищо от горното не го знам от познати и впечатленията ми не са от еднократни посещения отдавна. Но все пак зависи кой какво очаква и иска да види.

Жаки, като ще слизате на юг, направо идвайте в Сицилия и Малта.

# 115
  • До морето
Е, то аз съм на принципа, че всеки град трябва да се види. Ей сега да ми кажат -Ставай и тръгвай за Неапол! Ставам и тръгвам, няма да се бавя. Ама ако трябва да си избирам ей така къде да отскочим с мм за 4 дни -Тц. Не е там.

# 116
Имам си една мечта - да тръгна на кулинарно пътешествие в Италия, от град на град, с една дружка или с половинката само, да дегустирам и да снимам, спокойно, лежерно и мързеливо.

# 117
Не, има много градове които са загуба на време и посещението им носи негативни емоции, освен ако не сесамонавиваш в обратното заради изхарчените по посещението им пари и време. Неапол не е от тях, докато за Бари няма да загубиш нищо ако не го видиш.

# 118
Искам да кажа, че изпитвам краен безинтерес към био магазините и щандовете и нямам абсолютно никакво понятие какво се продава там. За мен те са нещо като стелажи с чипс, които просто подминаваш.

И аз така.
За мен "био" в същинския смисъл на думата, а не в съвременния е нещо, с което са се прехранвали поне прабаби и прадядовци и са го отглеждали в съответната среда и по съответния начин. При все, че едните "Пра-" са граждани от голям / за времето/ град и май не е имало какво да отглеждат.Ама другите-видни земеделци.

# 119
Здравейте! На мен ми се пада нощен труд на деня на труда и не съм много щастлива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт