Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 286
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Живи и здрави да са празнуващите!
Много работа отметнах от сутринта.Поръчах си и нови очила най—накрая  Party .Мислех,че диоптъра ми се е променил,защото започнах да виждам леко размазано,а те стъклата горките вече били надраскани  Blush .

# 151
  • дядовата ръкавичка
Честит празник!
И ние си имаме именник - ММ, макар че аз го прекръстих и повечето ми познати дори не подозират как се казва  в действителност. Изобщо не му отива Боби, затова му измислих друго име  Wink

Вчера заварвам дъщеря ми обляна в сълзи. Попаднала на някакъв клип за живота и тъжния край на промишлено отглеждани прасета  Confused. Категорична е, че никога повече няма да яде месо  Confused.

# 152
  • на Мелмак
Ох и моите са състрадателни , но не толкова, от малки знаят, филми гледат.

Аз имам една Италия- 8дни , през Юни, северната част , семейно с приятелка с децата , кола под наем ще вземем и нощувките са ни всеки ден на различни места. Планувала съм Гардаленд , сафари парк , някои от големите им морски аквариуми , мисля този в Милано, Венеция, Флоренция, Пиза,Пиаченца  Grinning
Още малко .... и пицааа  Laughing

# 153
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много хубава заглавна снимка, Лиляна.
Но като гледам лалетата ми домъчнява, че тази пролет въобще не можах да видя цветята в градината си - нито даже лалетата, нито люляците, нито ирисите и анемоните. А най-много обичам пролетната градина, най-много ме радва. И огромната дива череша, накипрена цялата в бяло, като булка. Нея съм ви я показвала. Всяка годин я чакам с нетърпение да цъфне, а децата обичат момента, в който задуха ветрец и сипе белите листенца като снежинки върху тях. Много им се радват и тичат да ги ловят. Но тази година се разминаваме с тези радости. Нищо, дано се оправим, ще има и други пролети, и други цъфтежни касоти.
Много ми е натоварено ежедневието, минутка нямам свободна. Сега мм дремва малко и аз, вместо да оправя кухнята, седнах малко при вас, че нали Хасан е хора.

Не мога да ви чета и следя, но поздравявам, който има празник. И бъдете здрави всичките! Hug

# 154
  • Бургас
Момичета,я да ви питам,да ми препоръчате някакви витамини,комплексни нещо. Напоследък много се говори за витамин В12.  newsm78
Искам и вашето мнение,моля  Praynig

# 155
Maлта ще е. Взех билети аз. Дано си струва и има какво да се види.

Светалчо  Hug

# 156
 Айяла, как си го прекръстила на ТМ?
Захир или dadka да се изкажат за Б12. И на мен ще ми е интересно.

# 157
Ужасно ми се спи, а след час ще ми мине и пак няма да се наспя  Sad.

Завиждам на пътуващите Simple Smile.  на мен не ми се очертава ниюо в скоро време.

# 158
  • Бургас

Няма да съжаляваш. Ако искаш ще ти пратя нашата програма и апартамента, който наехме през airbnb.

# 159
Завиждам на пътуващите Simple Smile.  на мен не ми се очертава ниюо в скоро време.
И на мен. Tired Поне ще си правим компания!

# 160
  • Germany
Ха, Мони, наистина ли? Те май бяха и набори с нашия Борис, или бъркам?

Нашият е Борислав, но тук го прекръстиха на Борис /както между другото аз исках Simple Smile/. Роден е ноември 2004 и в момента е 6ти клас Simple Smile

# 161

Кога идваш в Малта? Има какво да се види, но ако не друго, дето се казва мен поне ще видиш.  Mr. Green Hug Хотел резервира ли? Питай преди да го направиш.

Сетих се, че Стейси бяха наели апартамент на перфектно за туристи място. Питай я за координати на собственика. Ако успеете да го наемете ще сте на 200 метра от нас.  Laughing Знам че и апартаментът беше хубав. Ако мислите за хотел, наистина питай.

# 162
Ето Мони, помня, помня. Наш Бобчо е юни 2004, затова е в 7 клас.

Опитвам се да организирам парти-изненада за същия този наш първороден за рожденния му ден, билетите са купени (хандбал, най-добрия немски отбор, любимците му),  сега уговарям присъствието на приятелите. Тоооолкова сложни преговри водим с родителите, пък и тайни да са, да изненадаме всички деца... от 3 часа пиша съобщения и още нищо не е ясно. Баш по средата на следващата ученическа  ваканция, ужасно сложно с планирането. Аман. Все едно обир на банка съм замислила.

# 163

С теб сме се разбрали, почвай да спестяваш от закуски.

# 164
Мари, тук ще съм аз до догодина, ама като чета, започва да ми липсва Европата.

Чек, ти си си забележителност, която аз с кеф бих видяла, ама са гадни полетите до вас май. Мисля че ти беше споменала, че са с прекачване за мижавите часове.

Ще проуча за догодина. Искам в Испания и като поседя там, може да мина през вас и после в БГ.  От закуски не, но от цигари  Mr. Green.

Сбъдваща. успех Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт