Любители на кучета - 72

• 58 293
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • До сърцето...

Обезводняването може да се констатира чрез кръвни изследвания. Не знам по друг начин как са установили, че кучето не е обезводнено, още повече, че повръща и има разстройство. Това е несериозно.

Те това изказване е несериозно...  ooooh!

Първо се проверява кожната еластичност и венците, и чак когато има дехидратация, тогава с кръвни изследвания ....
Цитат
Целта на кръвните тестове е определяне нивото на дехидратация и потенциалните аномалии, свързани с дехидратацията.

# 331
Пак отидохме на лекар тъй като кученцето не пие вода и повръща всичко вкл. смектата. Ака като бебешки пюре и капе слузеста кръв накрая.

Биха му 2 инжекции.
Ендоскопията явно ни предстои  Sad

# 332
  • София
Инжекциите ако са били да спрат повръщането може и да се разминете, защото, като спре да повръща лекарствата може да подействат и да се оправи, Гуш!  Hug

# 333
the Дорис ,цялата тема сме мислено с теб  Praynig

# 334
Днес признавам си си поревах  Cry
Всяко лечение става все по-зле душичката  Cry

# 335
  • София
Днес признавам си си поревах  Cry
Всяко лечение става все по-зле душичката  Cry
spoko

# 336
  • UK
the Дорис и ние с Джинкс стискаме палци и лапи всичко да е наред. Дано кученцето се оправи скоро!  Praynig Praynig Praynig

# 337
  • До сърцето...
Дано оздравее този герой, че направо се намъчи горкото  Hug

# 338
  • София
Дорис, да попитам - изследвания за парвовироза и други подобни правихте ли? На правото симптомите са сходни, ако не се лъжа. Стискам палци всичко да се оправи!

# 339
the Дорис, стискам палци да се оправи малкото, че като чета и сърцето ми се свива  Praynig
Дано да сте попаднали вече на компетентен доктор, който да не мъчи мъничето, а да му помогне. Ако не виждаш подобрение по- добре го грабвай и в София или Варна...

# 340
  • Sofia
И аз цял ден чета, но нямах възможност да пиша досега. Стискам много много палци и лапи да се оправи мъничето. Много ми е мъчно и се надявам да разберат скоро какво му е и да го лекуват както трябва. Hug Hug
Дорис, ти в кой град се намираш?

# 341
  • Русе
Проспала съм новата тема и се чудя що не пишете  Embarassed

Стискаме лапички за болната душичка на Дорис  Praynig

# 342
  • Mediterraneo
Ох, милинката душичка! Да се оправя  Praynig Praynig

# 343
  • София
Дорис, моята кифла бе на малко повече от годинка, когато се разболя. 5 дни не яде и не пи вода. криеше се от нас, искаше да е самичка. повръщаше, имаше разстройство.

така и не се обезводни за това време.

правеха й по 4 инжекции дневно, не си спомням какво й слагаха. след почти 10 дни започна леко подобрение и минахме на хапчета през устата.

имах притеснения дали ще оживее, но накрая всичко мина. точно на Коледа докторите казаха, че ще я бъде. не съм имала по-добър коледен подарък.

Дано и при вас се развият добре нещата.

# 344
Днес сутринта мъничето е малко по-добре.  Heart Eyes
Аз станах в 5.30 да го мачкотя и да видя дали е живо и има ли тонус  Sad Има - обикаля, яде само, пи водичка. Търси си каква беля да направи и какво да нагризе.  Heart Eyes
Не харесва пастета и му полепва по гърлото.

Днес в 10 сме на лекар. Ще записваме час за ендоскопия във Варна и ще обсъдим с лекарката с ендоскопа дали да се даде антибиотик и кортикостероид. Пак ще ми рухне след инжекциите мъника  Sad

Общи условия

Активация на акаунт