Любители на кучета - 72

• 58 263
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Още не съм се заела с емаг, но благодаря на момичетата, които ми изпратиха снимки! Днес ще се опитам да смогна и да ги наредя едно хубаво пред КЗП.
Междувременно са намалили отново едната постелка. Не е 17.99лв, а 18.99лв, но пак е приемлива цена. Все пак не е 25.99лв.

# 481
  • под тепетата
Коте, не мога да направя снимката на десктопа, ще ми трябва обучение  Embarassed Иначе и моята е дошла, но са я приели съседите, че аз бях на работа. Днес ще си я взема и ще показвам на кучо като  labrex  къде да се тръшка . Чудно ми е, че Макс все още не се скубе, а друг път по това време вече събирам торбите с пух .
 Леле, нюфът е огромен, представям си в тъмното да ми се изпречи  Shocked
 Деси, баткото е най-дребен, но командва парада  Joy

# 482
  • София
bilqna_69, на клавиатурата ти трябва да има бутон Print Screen (отдолу на бутона при мен пише Sys Rq, на другата клавиатура пише PrtScn и отдолу пак SysRq). Натискаш го, после отваряш програмата Paint (Рисуване, ако си с Windows на български), и натискаш клавишната комбинация Ctrl и V . Може да натиснеш първо Ctrl, задържаш и натискаш V, после пускаш и двата клавиша (обяснявам така, защото майка ми се старае да ги натисне едновременно и няма голям успех). Снимката на екрана ти се появява в Paint. След това запазваш файла във формат jpeg или png и готово. Simple Smile
Дано го обясних правилно, ако има нужда, ще помагам още.

Поръчах все пак една постелка, само заради Балу, защото наистина се мъчи в жегата. Само се мести по пода, като се позатоплят плочките - пак се премества... Но няма да оставя нещата така в никакъв случай.

И да кажа добрата новина - днес Лили се прибира вкъщи! Нямам търпение да си я нагушкам!
А Балу ще го напердаша вече - от два дни нещо му става и разкъсва една възглавничка, на която спеше до скоро. Прави го през деня. Снощи след работа го оставихме малко сам, за има-няма половин час бе сътворил поредната беля - взел от масата в хола едно малко комплектче гоблен и разкъсал каквото могъл - пликчето, схемата, конците ги събирах от пода надъвкани. Изобщо гадина.

# 483
  • под тепетата
Научи гадината да бродира гоблени. Коте, четох в гугъла как става, но ми се стори много сложно.

# 484
 Здравейте, прекрасни. От много теми не съм писала. Не знам дали ни помните с дакела Шостакович. Връщам се към вас...но сама.

Загубих малчо в инцидент преди седмица и от тогава ми виси една буца.  Cry Вече май и сълзи не ми останах от толкова рев, но като се присетя изведнъж, където и да съм...и пак тръгват.

Минах през всички възможни състояние от тогава, дори бях решила, че никога повече няма да си взема кученце...или няма да е дакел. Обаче гледайки тези прекрасни снимки на кучовци знам, че като си преболедувам моето и отново ще се радвам на някоя дучишка, макар Шошко да си остане завинаги най-първото ми и любимо кутре. Прекалено млад си отиде, приятелю...Не ни било писано...

Оплаках ви се, но вие ще ме разберете...

Ще следя по-редовно милите ви постове и се надявам и те да ми помогнат.

Хубава седмица ви желая и нагушкайте сладурите и заради мен...

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 08:42 от Анонимен

# 485
  • София
Майка му Лиляна от малка "бродира" - беше изяла единия ъгъл на един кашон, пълен с конци на майка ми и по целия под - конци! Ама ги извадила и ги дъвкала, дърпала, направо... Дано довечера се сетя да кача снимка, имам снимани последствията от няколко нейни "партита" докато е била "сама вкъщи" с кака си Бела.
Скрит текст:
Хич не е сложно, но щом не смееш да пробваш - помоли мъж ти за помощ Simple Smile Така, ако нещо обърка, ще си е негова вината Joy Шегувам се, разбира се, с това действие няма как да се обърка нещо по работата му Hug

DivaOrchideq, прегръщам те силно!  Hug Hug Hug

# 486
  • София
luss, порода имате ли си? Питам защото ми напомня на една моя принцеса-звездичка  Heart Eyes

Норич териер Simple Smile

# 487
  • под тепетата
 DivaOrhideq , минават ми и тези мисли в главата и от сега съм ужасена как ще живея след като той си отиде. Жалко, че сте прекарали твърде малко време заедно.
 Прегръщам те и знам, че ще намериш сили, утеха и радост с ново другарче !

# 488
DivaOrhideq съжалявам много за загубата на сладкия Шошко.  Hug Беше страхотен дакел с най-лъскавата козинка и най-милата муцунка, който съм виждала. Човек, който обича животните и е имал у дома си куче/котка, рано или късно отново си взима, защото няма нищо по-чисто от любовта и радостта, която ни носят.

Момичета страхотни са всички кучовци на снимките, които сте показали. Някои отдавна не бях виждала и се бях затъжила за муцуните им. Коте чакам с нетърпение снимки на беляджиите.
Ние ходихме до Пловдив и обратно за три дни. Макс изтърпя геройски пътя, но нещо му утеснява колата за спане. Миналата година се мушкаше на стелката на предната седалка и там спеше, ей така:

А тази въобще и не направи опит да се мушне там, защото дупето му е пораснало и не може да се събере седнал, пък какво остава да легне така.  Crazy Този път лежа на задната седалка, но и там като се опъне и му изпадаше по някоя част извън седалката.  Joy
Пред роднините се представи като най-послушното куче, но той на непознато място стои плътно до мен и изпълнява всяка знайна и незнайна команда.  Mr. Green А сутрин пък докато си пиех кафенцето се настаняваше на една люлка и леко полюшвайки се спеше на нея:

# 489
Много ме натъжава раздялата с домашни любимци.....

Момичета,в зор се виждам -нашия вече на 10 м. не мога да го оставя сам у дома-освен,че лае и удря по вратата ( притеснява съседите) и си дере ноктите до кръв във фугите на плочките .... Има ли някой ,който да се е справил с подобен проблем,или вашите са си послушнички и аз съм изключение? Характерът на кучо е дружелюбен,мил и търсещ компания.Предполагам се страхува от изоставяне Sad Като излезем семейно на разходка и ако някой се отклони ,спира и чака,докато не се появи .

# 490
Трапезица до сега не е ли оставал сам? В началото Макс лаеше и виеше когато излизаме, но това докато сме във входа и ни усеща, че сме на близо. Но след това не знам, защото никой комшия не се е оплаквал, дори ми казват, че не се разбирало, че има куче у дома, толкова тихо било. Вече когато се налага да остане сам въобще не издава и звук. Намирам го заспал в повечето случаи на моето легло. Маха си постланото отгоре и ляга на чаршафа и възглавницата, защото явно там му мирише най-силно на мен. В началото го разхождах едно хубаво за да капне от умора и после той си спеше като пън у дома и не разбираше нито кога сме излезнали, нито кога сме се прибрали. Вчера даже беше сам-самичък малко повече от 12 часа. Само един промеждутък имаше с човек, че пратих баща ми около обяд да направи една обиколка на блока с него, че не знам дали би успял да стиска 12 часа. Пробвай с много изморителна разходка преди да остане сам и виж дали ще има ефект. С времето свикват и знаят, че ще се прибереш у дома и няма да ги изоставиш. У дома по принцип винаги има човек, но 1-2 пъти годишно майка остава в нейното си село за по месец и тогава, когато съм дневна смяна, звяра е съвсем сам. Друг вариант е да му оставяш и нещо, с което да се занимава. Някакви кожени кокали, играчки в които се слагат лакомства и той трябва да намери как да си ги извади. Пробвай с различни варианти и все някой се надявам да проработи и при вас.

# 491
Благодаря! Оставал е за кратко сам,но в повечето случаи го приема много драматично.Рядко не сме имали проблеми.Надявам се с времето да отшуми.

# 492
  • Mediterraneo

Момичета,в зор се виждам -нашия вече на 10 м. не мога да го оставя сам у дома-освен,че лае и удря по вратата ( притеснява съседите) и си дере ноктите до кръв във фугите на плочките .... Има ли някой ,който да се е справил с подобен проблем,или вашите са си послушнички и аз съм изключение? Характерът на кучо е дружелюбен,мил и търсещ компания.Предполагам се страхува от изоставяне Sad Като излезем семейно на разходка и ако някой се отклони ,спира и чака,докато не се появи .

Все едно описваш моята- дружелюбна, мила и притеснителна душичка, но остане ли сама... С тази разлика, че не си дере ноктите по фугите на плочките, а изровила дупка в стената до вратата  ooooh! Скача по вратата, блъска по нея...

# 493
Аз взех тази: Охлаждаща постелка с гел Brown Dog, 101x66 см, Сива
Обаче диването я заобикаля, още му е нова ли, страх ли го е, засега чакам да се харесат Laughing

# 494
  • София
Винаги ме е било страх от инциденти.
Не че, като си отидат от старост е по-лесно.
Ето я първата ми и най-голяма любов, седмица преди да си отиде:
Скрит текст:

Това с оставането сами е от най-трудните неща май.
Аз сега я водя с мен на работа и почти не остава сама.
Ще видим някой ден ако се наложи...
Излизам за по час, не я чувам да скимти, докато съм във входа, а като се прибера спи пред вратата.
Но като сме в работата не ми дава да мръдна без нея. И като я вържа, за да си седи на мястото скимуца жално.

Може първо да пробвате да не е в същата стая, където сте и вие, нищо че сте удома. И така постепенно...

Общи условия

Активация на акаунт