Любители на кучета - 72

• 58 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Като стана въпрос за коприва- аз суша ,смилам и слагам по малко в храната ,когато готвя.

Госпожица Дух ,браво за усилията !

Благодаря на всички за мненията за храната!  bouquet

# 676
  • София
Лисичке, за Бела ли е каишката ? Защо не я обезпаразитяваш постоянно ? Цяла пролет ли беше без каиша, вероятно и кърлежи е завъдила... ?

Госпожица Дух, браво! С париките от желязото ще финансираш част от нещата за Джина.

# 677
Лисичке, за Бела ли е каишката ? Защо не я обезпаразитяваш постоянно ? Цяла пролет ли беше без каиша, вероятно и кърлежи е завъдила... ?

За нея да , жгмъц ,за щастие кърлежи няма.
Има едно коте наоколо цялото в бълхи , предполагам от него са. #Crazy
Но не дава да се доближиш до него.
А отива до нея.

# 678
  • София

За нея да , жгмъц ,за щастие кърлежи няма.
Има едно коте наоколо цялото в бълхи , предполагам от него са. #Crazy
Но не дава да се доближиш до него.
А отива до нея.

Нали знаеш, пъро къпеш и махаш бълхите и после слагаш каишката ?
Каква взе ?

# 679
Да,изкъпах я,после с това :

И противопаразитна каишка.

# 680
  • Sofia
Благодаря ви за позитивизма, напоследък всеки ми казва "голяма беля си взима', ама хора това и сама го знам - от малко подкрепа имам нужда, белята ми е ясно, че е голяма  Tired

Духче, взимаш си любов, не беля  Hug Ще видиш колко щастливо момиче ще си имаш и с какво уникално отношение ще ти се върне всичко, което даваш! А за двора - с един куршум, два заека (и едно куче)  Mr. Green

За срещата - нека да сме някъде на спокойствие и да не сме в активностите в Южния, че става мега лудница и за кучетата няма да е ок. В неделя го дават по-дъждовно, може би е добре да е в събота.. newsm78 Аз си мислех за Борисовата градина, но и на другите паркове съм навита, просто не ги познавам добре и ще кажете вие къде Simple Smile

# 681
  • София
Западния е относително спокоен, само предлагам, аз където и да е няма да мога да дойда за жалост.

# 682
  • София
и по-източните части на борисовата, към плиска
и е гористо, та няма да пече много

Духче, то и малко куче да си вземеш, ако го гледаш като хората пак е “беля“.

# 683
И малките са беля ,да  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 12:09 от малката лисичка

# 684
  • София
Събота, Борисова градина, при Коколандия някъде? Или сборен пункт при езерото с лилиите, после ще се носим насам-натам?

# 685
  • София
При лилиите не е ли много населено?
Аз ще се явя където и когато кажете.

# 686
  • София
Доста е населено, но да се съберем на някое такова място, пък после по потайните пътечки, така предлагам аз. Ще се вясна само с Балу, че Лиляна ще изяде де що мърда.

# 687
  • София
Ние заминаваме, иначе и аз бих дошла.
По този повод - много съм завеяна! Добре че се сетих да попитам вета какво трябва да се прави по паспорта!
Следобеда ще я водя да сложим чип.
Ваксината за бяс е валидна.
Обезпаразитяване също имаме.

Нещо друго да се сещате?

# 688
  • Euskal Herria
Ето я наредбата за пътуване с домашни любимци в ЕС (ако пътувате извън страната):
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?qid=1429255132496 … =URISERV:300203_2

Досега само веднъж са ми искали паспорта на Макс - на хърватската граница. И то, защото Макс залая служителката. Тогава тази се дръпна, поиска паспорта и каза, че трябвало да ни върне, за да направим изследвания за бяс, защото "идвате от Сърбия". Показах й стикера за ваксината, обясних й, че само минаваме през Сърбия, та накрая свършихме със съвет от нейна страна "направете тези изследвания". Ами то хубаво да ги направим, ама тук в клиниката казват "Няма нужда, кучето е здраво".
Иначе за толкова години - никъде не са ни проверявали, дори не отразяват, че имаме куче в колата.

# 689
  • Sofia
Супер! Хайде в събота, при лилиите, че всички го знаем Simple Smile В 11ч ОК ли ви е, че после става много силно слънцето и снимките изгарят Simple Smile?
А който не успее да се включи сега, друг ден пак ще се видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт