Постоянно говори как нещата ще се променят,колко ме обича,изненадва ме с дребни жестове,помага ми в къщната работа,ноооо това не може да му купи хляб примерно или салам.Искал да ми даде много,но в момента няма тази възможност...Обърквам се тотално вече.
Валерия, правилно ли разбрах, че той ти държи сметка за парите за издръжка на твоето дете??
Това е един абсолютен, дебелоок и нагъл използвач, който се е закачил за теб, защото си съгласна да обгрижваш и подпомагаш него и детето му. Ако правилно чета ти посрещаш, изпращаш, готвиш, пазаруваш, купуваш подаръци и гледаш всеки уикенд неговото дете.
Аз съм егоист и поставям моето удобство и спокойствие над всичко. Не бих се ангажирала с гледането на 3-годишно чуждо дете, дори и да е детето например на сестра ми, всеки уикенд. А, ако някой реши да го изисква от мен, този някой няма дълго да е наоколо.
Намирам поведението му за нагло и мисля, че е с теб, защото си му удобна и до голяма степен издържаш него и осигуряваш глезотии за детето му, които той иначе не би могъл да му осигури. Също не мисля, че когато и ако той започне да изкарва повече пари нещата ще се променят към по-добро за теб. Той вече е свикнал, че ти поемаш основните разходи, неговите пари са за негови си работи и той няма да иска да промени статуквото независимо какво плямпа сега.
Аз не бих могла да бъда с такъв човек, може и меркантилна да съм, но нищо мъжко и привличащо не намирам в мрънкането как много искал да ти даде, ама видиш ли нямал възможност. Намирам го за жалко и отблъскващо, особено на фона на поведението му.