Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 092
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Аааа, да, да поясня, аз за тези дето са тип боксерки питам  Peace Тези дето са тип слип изглеждаха огромни XL-а, имаше от всички отворени, като размер нямаха нищо общо с другия модел. Довечера и аз ще доложа от първоизточника, ама сега ме гложди дали не му надцених Д-то  Mr. Green

# 1 126
С тия глупави бански ще падне яко разкарване до магазина.

# 1 127
С тия глипави бански ще има яко разкарване до магазина.

Хи-хи, със сигурност  Laughing
В къщи от 3 един вече не става- на малката щерка, горнището и било широко, аз не съм пробвала моя, чакаме и каката да пробва  Crazy

# 1 128
  • have faith and be patient ..
във Варна на владислав нямаше никакъв интерес към плажните истории , даже паркинга не съм виждала толкова празен  newsm78 доволно напълних торбите .. взех плажни буйки , слънчеви очила (пак) за дребчи  и за нас по някое джапе ,бански ала бала .. и на касата   #Crazy

При вас има Джъмбо, а там цените са сходни, разбираемо. В малките градове бански има на 2-3 места, скъпи, а избор никакъв  Confused

то хубу , ама качеството в джъмбо е китайско , а това е немско , разликата е от небето до земята  Peace

# 1 129
  • софия
Момичета, някой да знае/се сеща колко струваше кутия с шоколадови целувки (едни като маршмелоу вътре и шоколадова глазура. Има 2 вида кутии - само с шоколад, по-големички и по-дребни с 3 вида шоколад)? Дано ме разбрахте за кои питам  Crazy
Останаха ни около 23 лв. за почерпка на децата в класа на дъщеря ми и се сетих дали да не вземем от тях. Или вие нещо да предложите до тази сума за 25 деца.

# 1 130
  • София
От малките десертчета като Марс, Баунти и др. по 16-17 в пакет? Моите деца въобще не ги харесват целувките, лигави били. Май бяха 12 бр. големите.

# 1 131
  • Велико Търново
И аз съм за малките десертчета, отделно опаковани са. С другите голяма цапаница става, особено ако е топло времето и не са току-що извадени от хладилника.

# 1 132
  • Mediterraneo
В испанския Лидл бански не се връщат  Crossing Arms Много са смотани! Затова пък навсякъде другаде- да.

# 1 133
  • софия
Отивам да проуча. Прави сте, че индивидуално опакованите са по-удобни и нецапащи.
Благодаря ви  Hug

# 1 134
  • Перник
И аз съм за индивидуално опакованите десертчета.  Peace

# 1 135
  • София
Момичета, някой да си е взел танкини №46 и да му е голям? Разменям моя №44, че ми е малък. Не тая надежда засмяна в магазина, защото сутринта имаше само по един чифт от номер...
За София питам.

# 1 136
Имам 38 и 40 от черния без дантелата, целия, лошото е, че и двата ми стават и не знам кой да оставя newsm78 За тях ли казвате, че се отпускат? На ширина или на дължина Mr. Green

# 1 137
В испанския Лидл бански не се връщат  Crossing Arms Много са смотани! Затова пък навсякъде другаде- да.

Специално питах за това. Сменят се в София в нашия.

# 1 138
Звънче, в Т маркет мини сникерси и баунти са 17 лв. килото. Там има и други интересни бонбони  Peace

Минах в магазина на бул. Вардар - бански имаше за всички  Mr. Green Много размери, повечето неотваряни. И от детските имаше, че и слънчеви очила, и за плуване... С джапанките беше по-трагично положението.

# 1 139
  • софия
Звънче, в Т маркет мини сникерси и баунти са 17 лв. килото. Там има и други интересни бонбони  Peace
Благодаря, ще го имам предвид, но като че ли в Лидл излиза по-евтино. Взех 6 пакета, всеки 350 гр., т.е. кг излиза около 12 лв. Когато има общи пари, винаги намират маана и трябва да търсим най-изгодното Tired

Общи условия

Активация на акаунт