Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 024
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 140
На Вардар наистина има бански и други неща колкото душа сака
Добро беше кърначето
Взех едно и за фризера. Тъп въпрос, ако го пека, размразявам ли първо или?

# 1 141
Аз го размразявам леко в микровълновата...

# 1 142
# 1 143
  • София
Отидох за цял бански. Не ме огря.   В 8:15,в Лидл "Изток" ме посрещна табелка за Ххл размери на целите бански  #2gunfire Имаше номера 40 и нещо, 50...  Може по-рано или вечерта (там продават предварително) да е имало и от редовните размери, аз не намерих.
Да не съм капо, взех половинки Sad

# 1 144
  • София
За карначето и други месни благинки от фризера - вадя сутрин преди да отида на работа и оставям в хладилника.
Вечерта е размразено и мятам на скарата на балкона. Съседите душат и завиждат.

# 1 145
И моята скара е на балкона
Във форума това е символ на висша простотия, ама ме спасява от готвене. Малко месце за скара и зеленчуци от Лидл и вечерята е готова...

# 1 146
Тъпото е, че до няколко дни магазина пак ще се напълни с най-различни бански, а сега, когато хората търсят няма. Един взел 2 номера, друг взел 3, после почва яко връщане ама на много хора няма да им се занимава да ходят по 100 пъти и да проверяват. Да не само в Лидл да продават бански, я! Аз не се оплаквам уредих се ама просто пак да се изкажа  Blush Laughing

# 1 147
Тъпото е, че до няколко дни магазина пак ще се напълни с най-различни бански, а сега, когато хората търсят няма. Един взел 2 номера, друг взел 3, после почва яко връщане ама на много хора няма да им се занимава да ходят по 100 пъти и да проверяват. Да не само в Лидл да продават бански, я! Аз не се оплаквам уредих се ама просто пак да се изкажа  Blush Laughing
Мда. Гнусна история. Не проумявам как позволяват изобщо да се заменят бански и бельо! За мен е мега нехигиенично и противно. newsm78

# 1 148
Не съм взимала бански от Лидл и нямам намерение да пробвам, но едно не разбирам в горното твърдение - кое му е толкова гнусното? newsm78 Така или иначе переш всичко, преди да го носиш. Каква ти е гаранцията, че дори и "чисто" ново някой някъде не е вършил нещо гнусно преди да стигне до теб? А и в крайна сметка, в хотел спиш на чужди чаршафи и допираш чужда хавлия до най-свидното Crazy Та в общи линии, все тая.

# 1 149
Аааа, ще ме извиняват ама като нямат пробни ще дават да заменяме и връщаме  Naughty Аз от къде да знам, че единия път ще са умалени, другия уголемени, с метъра ли да ходя? Естествено, че в складовете не е по-малко мръсно, а и ти няма да ги пробваш на голо. Бррр, каква тема подхванахме

# 1 150
В нормалните бели държави, бельо не се връща или заменя. Тук в рамките на един месец може да си ходиш с него, след което да го върнеш. За мен е неприемливо да се връщат стоки от този тип.  Naughty

# 1 151
  • shumen
Аз днеска не стигнах до Лидл,но утре мисля да отида да видя за очила за плуване,че моето диване иначе много крещи не гавата и съседите вече яко ме питат какво го правя,коля ли го като го къпя.

# 1 152
Мен друго ме тормози и както е видно - сън не ме лови, щото тЪмън съ унесъ и ми  се явява лято, море, и всички от темата с еднакви бански, дупе до дупе... Crazy Whistling                 Майтапът настрана, но като видях що народ грабеше и мъкнеше бански, а под въпросните кошове имаше остатъци от бански, опаковки, етикети и си казах, че на плажа поне 3 жени ще видя с моя бански...

# 1 153
Слънцезащитните продукти добри ли са им?
Да, много са добри. От години ги ползваме.
Моля за отзиви за машината за сладолед.

# 1 154
Мдааа, ще си хвърляме погледи по плажа от типа "е такъв исках да взема, ама сутринта в 8.30 бяха изчерпани, тази сигурно в неделя вечерта е ходила"  Laughing

Аз да се похваля, че за първи път ме огря от коша с намалени дрехи. Взех си спортен потник за 4 лв и нещо. Имаше и още един и сега ме е яд, че не го взех  Rolling Eyes А, да, имаше и долнище на бански, но такъв модел не ми беше познат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт