Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 041
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 080
По едно време много ги бяха развалили и не взимах

# 1 081
Слънцезащитните продукти добри ли са им?

# 1 082
  • София
Вчера  в нашия Лидл герберите и розите бяха намалени на 50%. Накупих си. Доволна!

# 1 083
  • Русе
Завесата против насекоми с магнити ли се затваря?
Не. Преди 3-4 години бях взела и я върнах. Много трудно се монтира. ММ се изнерви и се отказа. Тази е от 4 парчета плат, които се застъпват. Отдолу с някакви тежести да не я вее вятъра.

# 1 084
Алекс, съдът на пасатора ми е разграфен. Слагам яйцето, сол, лимонов сок и каквито други добавки съм решила /черен пипер, горчица, чесън примерно/ и олио до резката за 250мл. После само поставям пасатора на дъното и издърпвам.
Много благодаря.  bouquet
Стана страхотна. Много е лесно чак и аз се справих. JoyКато сложих яйцето погледнах съда и на моя пасатор - беше 50 мл. Значи пак се получава на едно яйце 200 мл. олио.

# 1 085
  • София
Слънцезащитните продукти добри ли са им?
Да, много ги харесвам! Не отстъпват по нищо на утвърдени марки.

# 1 086
Ходих да дебна в нашия Лидл плажните неща и се уредихме, аз с горнище на бански и джапанки, а ММ с бански, джапанки и обувки за плаж. Горнището ми от миналата година е размер 38. Сега взех това с ципчето, утре ще върна 36, категорично не ми става и ще взема 40, че нещо не мога да преценя, 38 май леко ми стяга. Иначе е много хубаво и ще ми стои перфектно с бразилското черно долнище Stuck Out Tongue

# 1 087
  • In transit
Взех кърначе ххл, дано е хубаво
Хубаво беше... Grinning

# 1 088
Утре да пишете за номерата на целите бански, че ще пращам мъжа ми Wink Ако изобщо успее, едва ли ще си навие будилник  Mr. Green

# 1 089
  • София
Завесата против насекоми с магнити ли се затваря?
Не. Преди 3-4 години бях взела и я върнах. Много трудно се монтира. ММ се изнерви и се отказа. Тази е от 4 парчета плат, които се застъпват. Отдолу с някакви тежести да не я вее вятъра.

Имам такава от миналата година- с тежести е. Не ми се видя трудно монтирането- сама се справих.

# 1 090
Значи не съм си внушила, че са умалени. Приkачвам снимkа - и двата бансkи са размер 38, единия е от миналата година. Разлиkата е цели 6см!!!  Shocked За долнищата не мога да kажа. Пъk може само за този модел да се отнася, но имайте едно на ум!

# 1 091
  • shumen
Не си си внушила.Явно този път са умалени малко.

# 1 092
А целите дали и те са така? На една и съща марка ли са?  Има ли доста?

# 1 093
  • Велико Търново
Ходих за цял бански и не ми се сториха умалени. Последният път си бях взела 42, стоеше добре, но след няколко носения се отпусна и ми стана голям, сега заложих на 40. Ще го меря на обяд и мога да кажа как са. Взех от черния, без подплънки.

# 1 094
  • Пловдив
Аква обувките как са?

Общи условия

Активация на акаунт