Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 107
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 110
А всъщност могат ли да се връщат бански от Лидл, защото от НМ не може, нищо че е си е с хигиенна лента

# 1 111
Абе може бе....всичко може да се връща. Grinning

Аз аква патъците не ги отразих, но сега като се размисля, трябваше да взема едни на детето Thinking
Маналото лято сурка с джапанки до плажа, но с обувки май ще е по-удобно си мисля...

Иначе се чудех на плажното пончо, но се отказах - много му малък отвора за главата, и с тая качулка...мъка ще е обличането newsm78

# 1 112
могат, купувах днес и ми казаха стандартното - да пазя бележката и да не късам етикетите

от мъжките взех два - да си избере половинът подходящия р-р
аз взех от целите - серията с нормалните р-ри - от тях почти нямаше, едвам намерих желания модел с подходяща големина
от ХХЛ серията имаше много

взех също карначета по ваша препоръка и факлички - приятел ни прави на барбекю в събота, страхотни станаха

# 1 113
  • Варна
За пончото и миналата година имаше подобни отзиви, че не било удобно. А аз аква обувки искам да взема, щото моето е като Монк, сакън да не стъпи на пясъка Mr. Green А и като е горещ верно е гадно. Досега беше с аква чорапи, пак от лидъл, но са на косъм да са му малки, а и като влиза във водата (ако се прежали тази година) искам да има в какво да се преобуе.

# 1 114
  • София
Ние взимаме аква обувки, защото на Гърция, където ходим има яко камънаци, а и заради морските таралежи най-вече. Миналата година бяхме на Поморие и изобщо не ни трябваха такива обувки.  Peace

# 1 115
То на Поморие с тоя вЕтър...не хавлия, ами ветроустойчиво пончо си требе Mr. Green

Диде, и ние там бяхме миналото лято Heart Eyes

# 1 116
  • Русе
И аз мисля да купя аква обувки, но... за игра през лятото Mr. Green Миналогодишните, които обу само веднъж докато бяхме в Турция не и стават Sad

# 1 117
При нас имаше доста бански и никакъв интерес. Laughing Това преди час и половина. Имаше аква пътъци , очила, слънчеви и за къпане.
Пончо имаме от по-миналата година, госпожицата го ползва, главата и ' влиза спокойно.  Peace
Купихме си и бира, ще пиянстваме. Mr. Green Ама от единия вид "Гларус" що така не бяха заредили? newsm78

# 1 118
  • Велико Търново
Давам отчет за целите бански, определено са умалени, щом се наврях в 40-ти размер. Моделът е черният, с по-широките презрамки.

# 1 119
  • Перник
И аз смятам да пробвам някоя крафт бира тази седмица. Perlenbacher купуваме редовно - мъжът ми я харесва, а той не пие бира, защото е горчива.. и това мъж, 150 кила  Laughing
И на кенгурското сме се наточили...да видим.

В събота, в най-големия дъжд и студ ние си купихме...плажен чадър. В момента е грижливо прибран в мазето  Joy

# 1 120
  • have faith and be patient ..
във Варна на владислав нямаше никакъв интерес към плажните истории , даже паркинга не съм виждала толкова празен  newsm78 доволно напълних торбите .. взех плажни буйки , слънчеви очила (пак) за дребчи  и за нас по някое джапе ,бански ала бала .. и на касата   #Crazy

# 1 121
във Варна на владислав нямаше никакъв интерес към плажните истории , даже паркинга не съм виждала толкова празен  newsm78 доволно напълних торбите .. взех плажни буйки , слънчеви очила (пак) за дребчи  и за нас по някое джапе ,бански ала бала .. и на касата   #Crazy

При вас има Джъмбо, а там цените са сходни, разбираемо. В малките градове бански има на 2-3 места, скъпи, а избор никакъв  Confused

# 1 122

При вас има Джъмбо, а там цените са сходни, разбираемо. В малките градове бански има на 2-3 места, скъпи, а избор никакъв  Confused
Peace Peace Peace  Напълно подкрепям!

Иначе аз ще си карам с горнището 38 номер, ще се надавам леко да се поотпусне. 40 ми е супер голямо, а пълнеж нямам Grinning

# 1 123
  • София
А я кажете за мъжките бански как ви се виждат като размер, на мен доста умалени ми се струват  newsm78 Понеже имах поръчка от мъжо, да му взема, че имам лидл до офса, обикновено носи L, ама сега нещо много малки ми се видяха и взех един XL. Ако трябва ще се сменя, L имаше много, а XL едвам намерих един, а S и М от мъжките ми изглеждаха направо детски.

# 1 124
ММ носи слипове L (М му бяха категорично малки). Сега взе бански (слип) пак L, но му се струва леко голям. Бях взела и XL, но днес го замених с М, та като се прибере ще видим М дали ще му стои по-добре или ще му е малък. Та, от нашия опит излиза, че са уголемени ама не мога с точност да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт