Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 703
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,имам въпрос -върнах  ел. уред от Лидл след 1 г. ползване,само след седмица ми изпратиха нов. Това -отлично   Heart Eyes,но в пакета  има само протокола за рекламация и старата ми касова бележка. Сега колко е гаранцията на този нов уред-оставащите 2 г. от датата на покупката ,или 3 години,защото е нов?Благодаря  bouquet
Принципно е оставащите 2 год

# 211
Devil_Rose, Fortuna, много благодаря, момичета, за инфото! bouquet Hug bouquet

Нахут и аз си купих, че много го обичам, иначе никой не го ще вкъщи, ама по-добре за мен Mr. Green, аншоата явно съм я подминала, дано не я изкупят, докато отида, че ще е или довечера, или утре. И сладко от смокини взех /няма да казвам колко празни бурканчета имам вече/, но от диви ягоди не съм видяла, нищо чудно да го няма, но непременно ще огледам по-специално. Peace

Лабрексче..имам подобна лампа. В коридора съм я боднала и бая осветява нощем. Зелена е,малко по-друг модел...
Да, така ми се иска и на мен, поне малко да осветява, че имах една, дето само личеше, че я има в контакта, като светулчица. bouquet
Ягоди има, ма не са диви! Виж, тях не ги подминавам, все ги виждам! Heart Eyes

# 212
Те диви ли били.....ясно.

# 213
Момичета,имам въпрос -върнах  ел. уред от Лидл след 1 г. ползване,само след седмица ми изпратиха нов. Това -отлично   Heart Eyes,но в пакета  има само протокола за рекламация и старата ми касова бележка. Сега колко е гаранцията на този нов уред-оставащите 2 г. от датата на покупката ,или 3 години,защото е нов?Благодаря  bouquet
Принципно е оставащите 2 год

Благодаря  bouquet

# 214
  • София
Нещо последните две брошури не ме впечатляват особено.
Пропускам и тази седмица..

# 215
Впечатляват ме мен доста неща, ама едно отиване ми е минимум  30-40-50 лв

# 216
  • оттам, откъдето започва България
Ще погледна, Алекс. Peace Уфффф умрях от студ в автобуса за София. Помолих го да пусне парно...не го пусна,катъра му с катър... #2gunfire много съм Идосана начи.
Скрит текст:
Тета, къде намери точно днес студ. При нас от сутринта е голяма жега, та досега.  newsm78 Направо не ми се вярва това, което пишеш.

# 217
А не ти се вярва...в полето ви е топло. Знам аз..ама в Балкана сутринта в 6ч си е Ла-днооо...в рейса за София пък хептен се сгърчих. Идеше ми да изскубя въшливите пердета и да си ги наметна кат пончо...
Скрит текст:
в Попово близо до теб съм нощувала и се смаях,че темп. сутрин и денем е една и съща...това пролетта ляттото беше. При мен нощем си захладнява осезателно..

# 218
Аз се чудя защо нямам нови известия от темата, пък тя нова станала  Laughing

Момичета, миналата седмица коментирахте таблетките за съдомиялна, но не откривам да си припомня заключнията  Mr. Green От кои таблетки бяхте доволни?
Аз съм доволна от тези:

Често ги чупя и слагам половин таблетка. Миялната ми не е от малките.

# 219
  • Русе
Знаех си аз, че ММ не е намерил мрежите за прозорци. Пълно беше тази вечер. Според него снощи ги е нямало на това място.

# 220
  • Mediterraneo
Аз се чудя защо нямам нови известия от темата, пък тя нова станала  Laughing

Момичета, миналата седмица коментирахте таблетките за съдомиялна, но не откривам да си припомня заключнията  Mr. Green От кои таблетки бяхте доволни?
Аз съм доволна от тези:

Често ги чупя и слагам половин таблетка. Миялната ми не е от малките.

За първи път ползвам таблетките. Дали е необходимо да се чупят или да видя как ще се справя моята машина  newsm78

# 221
  • София
Аз не ги чупя. Машината ми е от големите.

# 222
Плоската лампа за комари има гръб, нали?

# 223
Благодаря ви за препоръките за таблетки за съдомиялна, както и идеята за чупенето им на половина  Laughing По тази схема отложих купуването на нова кутия. Пуснах един път с половин, изми си ги като с цяла  Hug Peace

# 224
  • София
Синята лед лампа у нас не се одобри, ще я връщам.
Тя няма ключ за включване и изключване. Трябва като не се ползва да се маха от контакта.
Или да свети денонощно.

Общи условия

Активация на акаунт