Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 757
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте! Имам пластмасова кутия за съхранение на мокрите почистващи кърпички W5, обаче ѝ се счупи копченцето за отваряне. Тези кутии дали ги има в постоянния асортимент или трябва да дебна xxl седмица?

# 256
И черешки обичам много...
Аиша...кво стана с лампето?

# 257
Bugeisha, не съм ги виждала в постоянния.

# 258
Здравейте!
Някой имал ли е проблем с този зехтин ?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59865
Горчи ужасно  Sick и днес ММ го върна.

Сериозно ли?!?  ooooh! Учудващо е как са му го приели...
Погрешни употреби на зехтина

# 259
Нещо пак взеха да вдигат цените - тази сутрин  забелязах, че поничките вече са 79 ст. , ирландското масло от 3,59 вече е 4,19.  ooooh!
Тъкмо се пулех онзи ден, че ирландското е 3,79 и на другия ден-4,19. #Cussing out Сега немското е 3,99-явно им застоя и решиха да го пробутват.

# 260
Добрия зехтин си горчи. Да потвърдя и аз. Много хора просто или не са свикнали с вкуса на истински зехтин,или не могат да му свикнат и да го харесат. Пак казвам...ползвам домашен критски,леко пари на гърлото. На мен ми харесва и нямам проблеми с това.
А иначе се държи винаги на тъмно Naughty
Ползвала съм и сгъстен...ако е стоял на студено,се сгъстява...но това не го разваля.
Въпрос на вкус е работата..

# 261
  • София
Здравейте!
Някой имал ли е проблем с този зехтин ?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59865
Горчи ужасно  Sick и днес ММ го върна.

Сериозно ли?!?  ooooh! Учудващо е как са му го приели...
Погрешни употреби на зехтина

Да!

Ползвам зехтина само за салати, не го държа до печка или отоплително тяло. Определено това не е първия зехтин, който ползвам. Обикновено взимам гръцки зехтин, екстра върджин и никога не ми се е случвало да си изхвърля салатата заради ужасно горчив вкус. Повредата не е в моя телевизор.

# 262
Испански ще има в К др.седмица..
Не го знам дали е реномирана марка обаче.
Кафето НБ също ще е на промоция там. 200г за 2.89 лв. вместо 4 лв.

Сори за спама...

# 263
  • София
Добрия зехтин си горчи. Да потвърдя и аз. Много хора просто или не са свикнали с вкуса на истински зехтин,или не могат да му свикнат и да го харесат. Пак казвам...ползвам домашен критски,леко пари на гърлото. На мен ми харесва и нямам проблеми с това.
А иначе се държи винаги на тъмно Naughty
Ползвала съм и сгъстен...ако е стоял на студено,се сгъстява...но това не го разваля.
Въпрос на вкус е работата..

Гугъл казва друго.
http://healthline.bg/organoleptichni-harakteristiki-na-vidovete-zehtin

# 264
Ей сега ходих да пийна от бутилката.. Laughing .не ми пари..но има силен вкус. Всъщност щипе,когато гърлото е леко възпалено.

# 265
  • София
И аз така пийнах и бях много изненадана от пелиновия вкус.  Sick

# 266
Може...нещо да му е объркано,знам ли.
На мен принципно не ми правят впечатление такива подробности. Не съм с изтънчено небце. Добро прасе съм,знаете...хвърлям там храна в стомаха да има за гориво...не се вглеждам много много.. Laughing

# 267
  • София
Може...нещо да му е объркано,знам ли.
На мен принципно не ми правят впечатление такива подробности. Не съм с изтънчено небце. Добро прасе съм,знаете...хвърлям там храна в стомаха да има за гориво...не се вглеждам много много.. Laughing

Абе и аз не съм претенция, но салата с вкус на пелин не можах да понеса.
Явно моя вкус е  "плодовия", но как да го различа по опаковката ?

# 268
Ми никак. Харесваш си някой и си купувате само от него.
Др.седмица да пия ли от лидълския Померина и да ти кажа как е.. Mr. Green от лидл вземала ли си досега от постоянния асортимент?

# 269
  • София
Ми никак. Харесваш си някой и си купувате само от него.
Др.седмица да пия ли от лидълския Померина и да ти кажа как е.. Mr. Green от лидл вземала ли си досега от постоянния асортимент?

От Лидл съм взимала един от гръцка седмица, беше си прекрасен. Померина кое е ?  newsm78
И още за горчивия вкус:
http://gotvach.bg/n5-40276-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D1%8 … D1%82%D0%B8%D0%BD
Цитат
Друг показател, определящ качеството на зехтина, е вкусът. Ако той е силен маслинен и силно горчив, то това значи, че е добит от презрели маслини или технологията на добиване не е добра. Добрият вкус обикновено е мек и приятен.

Общи условия

Активация на акаунт