Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 167 972
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък съм страшно доволна от седалката, защото масажира много по-голяма област. Ползвам я всяка вечер, откакто съм я купила Heart Eyes
Възглавничката хич не ми е удобна и само събира прахоляк. Постоянно се мести и освен на врата или кръста, другаде не мога да я ползвам.

# 736
Аз взех ролките дето са с горящ въздух

newsm78

Въхмааму...
Сигурно вървят с пожарогасител?

Joy Joy

Аз пък съм страшно доволна от седалката, защото масажира много по-голяма област

Седалната област ли   Rolling Eyes Mr. Green

# 737
Там само вибрира Naughty И топли Mr. Green

# 738
  • have faith and be patient ..
мисля ,че някъде пишеше и че стават да се пере с тях прането .. Peace

От какъв зор?

ами не съм го писала аз  Rolling Eyes като торба за пране , но от бризент  Mr. Green Mr. Green
някакви наблюдения , дали във Варна на владислав ,или където и да е , изкарват стоката от предната вечер ??

и аааа щях да забравя -  не е ли време за нова тема ???!???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 739
  • Враца
Благодаря ви, дами!  Hug
Отивам да си купя възглавничката, а по-натам може и седлката.
Сега цената и е прекрасна 39.99лв.

# 740
  • Русе
newsm78

Въхмааму...
Вчера се въздържах от коментар, че да не прозвучи като заяждане, но си мислех да попитам коса остава ли след ползването им Wink

# 741
Пак ми стана смешноооооо...с тез ролки  Joy

# 742
radmina, Трещерица,
точно този модел ли сте си взели или различен?
Как я прикрепяте за да я ползвате за гръб?  newsm78

абсолютно същата е, ами слагам я както на врата по същия начин и на гърба в хоризонтално положение, ама ти ще си прецениш как ще ти е удобно и където те боли

# 743
 Joy Joy Joy и на мен ми стана смешно!

Абе, верно Ще има ли нова тема?  newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 744
  • Асеновград
Joy Joy Joy и на мен ми стана смешно!

Абе, верно Ще има ли нова тема?  newsm78 hahaha hahaha hahaha
Тази е до 31.05 пишете спокойно

# 745
Да подкрепя аз 28-те % от анкетата  smile3534
И да не е само спам, реших да купя още една кутия от сладоледите с бадеми ама бяха свършили  Sad

# 746
  • Бургас
newsm78

Въхмааму...
Вчера се въздържах от коментар, че да не прозвучи като заяждане, но си мислех да попитам коса остава ли след ползването им Wink

af

Не можах да се сдържа  Joy Joy Joy

# 747
  • София
Как смятате, утре до обяд ще има ли останали от тротинетките, или да бързам още сутринта да ида?

# 748
Не са допълнително подслаждани, такъв им е сорта. Силно захарни.
Обработвани са с нещо 100%, защото са и мазни. Пък и веднъж слушах Ипократис Пападимитракос, като обясняваше, че когато ги сушат им вкарват глюкозо-фруктозен сироп. Тия - натуралните, суровите са в пъти по-добри.

Обработвани са с растителна мазнина, да. Но то си го и пише на опаковката. Wink Фурмите са с естествено съдържание на захар м/у 65 и 80%, в зависимост от сорта и зрелостта им. Тези в Кауфланд са Саир, сладък сорт. Вярно е, че има фурми, на които добавят глюкоза, но те изглеждат съвсем различно, обикновено са вакуумирани. Аз такива у нас, така или иначе, не съм виждала. Тези, за които говорите, в Лидъл, не съм ги виждала. На тях пише, че са пресни, така ли?

# 749
Как смятате, утре до обяд ще има ли останали от тротинетките, или да бързам още сутринта да ида?

Да ти кажа някой път детските неща толкова бързо ги разграбват,че накрая всичко е свършило.Предлагам ти да идеш сутринта че както са ги пуснали на 40лв. ще ги лапнат като топъл хляб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт