Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 398
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Така, да се отчета:

Снощи правих тирамису. За крема ползвах рецептата, споделена тук - маскарпоне+течната сметана в червената опаковка+заквасената в малката синя опаковка - съотношение 1:1:1.
Въпреки скептицизма ми, съм очарована. Стана превъзходен крем, хем го подсладих с обикновена захар, че нямах пудра. Та, благодаря, че споделихте и ... препоръчвам. Simple Smile

Сутринта минах набързо за пижамките. Много са хубави. Уж отидох за зелена с тъмносини панталонки, пък излязох с розова и сиви панталонки. Тъмносините ми се стори, че бързо ще избелеят, а зеленото е някак много силен цвят за моя вкус. Но материята е супер. Единствено деколтетата ми се виждат големички, а друг е въпросът, че си взех размер М и ми е добре, макар че по стандартите в другите магазини съм L, но това са подробности. Хубава материя, добре стоят - препоръчвам. Мъжките също са хубави.
Исках от дългото тъмносиньо долнище на точките, но бяха останали само S и XS (в 8:45 сутринта).
А, да, и стики ми дадоха, та ще има радост. Simple Smile

# 121
  • Бургас
Мики, благодаря, ще пробвам Hug
РРР, нали Wink Радвам се, че ти е харесал. Може би от 5 години тези кремове са ми едни от основните тортени. А шоколадов най-често правя като към някой от тези основните добавям или разтопен шоколад, или от течния в големите буркани с оранжевите капачки.
Уф, харесах почти всички дрехи от следващата брошура Embarassed От памучните панталони до коляното имам от миналата година, много са ми удобни на мен за вкъщи. Не си спомням дългите рокли дали са ги пускали и, ако да, дали си заслужават newsm78 И панталоните с ръб много ми харесаха, но ми се струва, че моделът не е за големи дупета и вероятно ще се въздържа Twisted Evil
Мислех да ходя днес да видя сутиените, но ще оставя за утре да взема и лазаня. Моля, ако сте погледнали сутиените, да споделите - много ли са дебели подплънките и добре ли стоят, защото моделът поне на картинка много ми харесва.

# 122
Някой да има отзиви за машината за вакуумиране?

И аз се интересувам от машината за вакуумиране. Мисля я пускат вече поне за трети път.

Амчи купете, тъкмо после ще давате отзиви.. Mr. Green

Взех сютюен черен. Ами дебел си е, с подплънки...не ви знам кви ги търсите...за мен си е идеален и ми харесва. Чудих се на телесния...ама взех черен в крейна сметка, да съм фатал  Mr. Green

Стикита не ми дадоха...и аз забравих да си искам. не че някой вкъщи ги отразява, ама все пак...чувствам се измамена, а така мразя да ме прекарват... Crazy

Долнище на точки грабнах също...

Взех и една сланинка РС, вакуумирана, ама не е хубава хич-дъхти на гранясало Sick Да не се излъжите, не че ядете такива неща де Laughing Бих я върнала, ама половината я изядох вече...

# 123
  • Бургас
Уууу, Тете, мерсаж bouquet С подплънки търся аз, да си замаскирам печените чушки, ама да не са чак като бронежилетка, де Crazy Ще ходя да ги видя утре.
Сланина и ние взехме преди две седмици, с някакви зелени подправки беше. ММ също не я одобри, накрая я метнах в свинското със зеле, барабар със зелениите и така я изядохме.

# 124
Ей ся го мерих...лепна ми. Ама аз един и същи номер си вземам, та нямам издънки. Само следя модела де, вземам с лента отдолу. Имаше днес един зелен, той е без лента и не го отразих. Иначе мноУ готин цвят беше, ама чашките са свързани само с една чертичка, а на мен такива модели не ми стоят добре...

Като дебелина на чашките е като ядин бял Тантелен с черни презрамки, ако се сещаш. Едва ли се сещаш де, ама...абе плътничък си е, лентата отдолу си е широчка, и отзад...та ще топли Mr. Green

А сланинката не е лоша принципно, но има дъх-или не е съхранявана правилно, или е старичка...ама довечера като я мина през тигана, и ще я опрАя.. Naughty

# 125
  • София
РРР, нали Wink Радвам се, че ти е харесал. Може би от 5 години тези кремове са ми едни от основните тортени. А шоколадов най-често правя като към някой от тези основните добавям или разтопен шоколад, или от течния в големите буркани с оранжевите капачки.

А така, Goldie, зарибявай ме, то уж правя торти да зарадвам домочадието, пък аз си ги ям основно. Пък после що съм имала корем... Rolling Eyes
Няма как, следващата ще е с шоколадов крем... bouquet

# 126
  • In transit
И аз се интересувам гръцкия зехтин дали става, че нещо хич им нямам на тия гърци големи мошеници са.  Crossing Arms
Иначе Тета като спомена, че не обича да я прекарват, че се сетих да ви покажа как ни прекарват в сравнение с румънците. При тях испанския зехтин идва на 10лв литъра, а не за 0.750мл. http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=70385
Дори нормалния лидлълски в стъклените бутилки е под 10лв за литър. Confused

Goldie, за тортен крем пробвай към тези пудинги, за които спомена (за шоколадов говоря) като го свариш да му начупиш един готварски шоколад от лидълските а може и някой вариант с натрошен лешник/бадем и евентуално да добавиш малко краве масло. Става страхотен и лесен шоколадов крем.  Heart Eyes
Писали сме заедно явно Simple Smile

# 127
  • Асеновград
Роклите не са ги пускали, миналата година имаше дълги рокли но друг модел без връзка на талията.Имам от миналогодишните страхотна материя не са мръднали при прането нито на цвят нито са променили формата си. Ще се опитам да се снабдя и от тези.Спортните обувки ми изглеждат добре , но за тях ще преценям на място. От козметиката харесвам дневния крем за лице и двата вида, нощния ми идва по мазен.За мен е + че от крема не получавам алергични обриви както ми се случва с други  доста по скъпи. Балсама за коса също ми понася много добре и трите вида, а комплекта с кератин балсам и шампоан са ми удобни за път. Доволна съм и от крема за ръце а сега мисля да пробвам и този за крака както и лакочистителя. От серията за чувствителна кожа не съм очарована и няма да повторя покупката.Не съм доволна и от дамските дезодоранти.

# 128
Аз съм вземала от гръцкия зехтин в редовния асортимент, но в пластмасовата бутилка, че съм без кола и все ми тежат торбите. Естра върджин, 1л. около 12-13 лв беше.
Та взех от него от гл.т. да не ми тежи...добър е, нормален.
Той май ще е намален др.седмица - 2л. шише за около мнайсет лева /18лв./ Peace

# 129
Здравейте!
Класирах се за Дамски пижами днес - материята много ми допадна, взех Сиво долнище М и е добре. Но имам едно коралово L и ще ходя да го сменям - голямо ми е Simple Smile, от горнищата Сивите с надписа и триъгълното деколте са леко по-големи от останалите. Имам такова от миналото лято, от днес взех оранжево, но ще го сменям за по-голямо, че ми е тясно в раменете. За пижама предпочитам да ми е по-свободно.
Накупих от Иберийската седмица доста неща: Чоризо за закуска - хареса ми, тези Калмари - страхотни, вземала съм преди и слагам в салата. Маслини с аншоа , но ще го отварям довечера или утре, Крем карамел  за ММ - хубав е, в Гърция го има в постоянния асортимент, но опаковката е различна. И за капак Сьомгова пъстърва - горните тарелки бяха от 29.04. опаковани, но се оказа, че под тях има опаковани на 01.05. - по-свежа изглеждаше. Това ще е вечерята днес.
Отчетох се като за 4 стикита - малкия ще е доволен Simple Smile.

# 130
  • Козлодуй
на мен отдавна не ми дават стикита а и аз все забравям да си поискам ...Sad

# 131
  • София
+1 за памучните панталончета до коляното от новата брошура  Peace На мен също ми е много удобен, по морета и екскурзии все си го нося.
Аз съм от тези дето търсят сутиени без подплънки Mr. Green, а такива сравнително рядко пускат. Но пък имам един такъв от лидлските марки, който си го взех от "немски магазин", не знам тук дали са го пускали конкретно този модел, е, мога да кажа, че ми е най-удобен и сигурно най-носен от всичките ми.

# 132
  • Бургас
Аз с вариации на кремове за торти мога да изпиша цялата тема, ама няма, щото ще си ги правите сами и ще остана без поръчки Joy Шегувам се, нали е ясно Rolling Eyes
Помня ги онези сутиени с черните презрамки. Харесаха ми, но не взех, защото се уплаших да не пусне черното и да стане сив белият сутиен. Значи и тези ще ми харесат като модел.
От ББ крема и аз не бях доволна, а и моята козметичка ме посъветва изобщо да не ползвам такъв тип кремове, без значение на коя марка са.
Аз дебна за зехтина от ХХЛ седмицата в стъклените бутилки. В началото ми се струваше много силен, но свикнах с него и си ми харесва.

# 133
Голдич, не пуска черното. Даже веднъж ММ ми вика...много хубав сутиен имаш, за този белия дантеления...а той принципно не отразява такива неща. Та добър ще е явно...

Сутиени без подплънки не пускат ли в ХХЛ седмиците..

# 134
Аз с вариации на кремове за торти мога да изпиша цялата тема, ама няма, щото ще си ги правите сами и ще остана без поръчки Joy Шегувам се, нали е ясно Rolling Eyes
Помня ги онези сутиени с черните презрамки. Харесаха ми, но не взех, защото се уплаших да не пусне черното и да стане сив белият сутиен. Значи и тези ще ми харесат като модел.
От ББ крема и аз не бях доволна, а и моята козметичка ме посъветва изобщо да не ползвам такъв тип кремове, без значение на коя марка са.
Аз дебна за зехтина от ХХЛ седмицата в стъклените бутилки. В началото ми се струваше много силен, но свикнах с него и си ми харесва.
Само тогава ли е  Thinking. Аз вЕрно , че последния път не намерих , но съм си шушумига и го отдадох на себе си  Grinning.  И на мен ми харесва- точно , силен зелен и мазничък , мазничък  Rolling Eyes
Тета па с тия сютюени на всяко раздаване ще вземат да ни я откраднат накрая , тАА лична мома Laughing
Някой взе ли лед ламБе ? Аз ще ходя утре.
И темата я чета постоянно като гергьовско -панагюрска , от луканките ще да е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт