Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 729
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 180
Ще погледна, Алекс. Peace Уфффф умрях от студ в автобуса за София. Помолих го да пусне парно...не го пусна,катъра му с катър... #2gunfire много съм Идосана начи.

# 181
Нов каталог все още няма, нали така?  Rolling Eyes
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2Jyb3NodXJhLmxpZGwuYmcv … tc2czNDk1MTY3MQ==
изпуснала си,преди 5 стр.(само за ден...)

# 182
Любимите ми бонбони с марципан ще бъдат намалени!

# 183
  • Бургас
Стъклочистачки имаше при нас вчера.
И ние бяхме на телешка наденичка снощи и спаначени кюфтенца Crazy
Много, ама много ми харесаха сутиените. Направо ми заспа, обмислям още един цвят да си взема като ходя за лазаня днес. В тази връзка, охладената лазаня търпи ли замразяване? Чудя се дали да не взема повече и да замразя за спешни случаи Rolling Eyes
Много съм доволна от чорапогащниците. Не си спомням да съм споделяла, но понеже вчера си допълвах запасите и се сетих Sunglasses

# 184
Мен сутиена ме спаси от измръзване тази заран. Топли. Mr. Green

# 185
  • Перник
А, да, и аз съм доволна от чорапогащниците - купувам си редовно, чорапи - също.

Тете, мерси, че сподели за намалението на зехтин при конкуренцията - и без това ще ходя там за брашно  bouquet

# 186

Сусамовия тахан в Лидъл има ли Палмово масло? - данесоха ми от Гърция уж от магазин за здравословни храни ама има Палмово масло в състава.

Не се плашете от палмовото масло. Щом е от м-н за здравословни храни, то най-вероятно е качествено.
А щом е качествено, то значи, че е в пъти по-полезно /и вкусно/ от много други.

# 187
gerata мерси за отговора  bouquet
Стъклочистачка една имаше и в Русе снощи.
За пижами в Русе в Лидъл Дружба може да има - там обикновено остават неща. В Родина вечерта беше обрано почти всичко.

# 188
  • Русе
Тете, мерси, че сподели за намалението на зехтин при конкуренцията - и без това ще ходя там за брашно  bouquet
Е, да де, ама най-простия е 16 лв. Като му махнеш 25%, лидълския двулитров от другата седмица е по-евтин. Пък и в МЕТРО от вчера има 2 за 1 за 19,99 лв Wink

Защо снощи в Русе, Здравец(Родина) е нямало мрежи за прозорци? По другите градове и магазини имаше ли? Да знам дали да обвинявам магазина или ММ. Твърдеше, че дори и табела с цена няма.

И аз не съм видяла линк към новата тема. И се чудя вчера - нещо ми липсва. Къде по нощите установих, че е тази тема Laughing
Всъщност, видях линк на Нил, но понеже не пишеше, че е за новата тема, а за харесвани и нехаресвани стоки - не го отворих Laughing

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 11:18 от viki_1974

# 189
  • Перник
Тете, мерси, че сподели за намалението на зехтин при конкуренцията - и без това ще ходя там за брашно  bouquet
Е, да де, ама най-простия е 16 лв. Като му махнеш 25%, лидълския двулитров от другата седмица е по-евтин. Пък и в МЕТРО от вчера има 2 за 1 за 19,99 лв Wink
...

Ще ги видя и ще преценя. МЕТРО ми е доста далеч  Peace

# 190
Така...и при нас вече липсват сламките;
Вики,в нашия маг.мрежи имаше цял кош,поразхвърляни бяха(по-към цветята,не при пресните промоции)

# 191
Ами аз гледах рекламата по тв снощи...в Била рядко ходя и не им знам цените. Знам че лидълци трудно някой може да ги бие с цена..все е по-евтино,макар и със стотинки.. ей го и в Метро е по-скъп с 2лв. Laughing
Аз ще си взема от 2л др.седмица... Peace

# 192
  • Бургас
Миналата година пак така за известно време липсваха сламките,но после ги заредиха.

# 193
Взехме парочистачка (ръчната) с идеята да ми разкара варовика от плочките в банята-тц, никаква не я свърши Crossing Arms

# 194
Мен сутиена ме спаси от измръзване тази заран. Топли. Mr. Green

teta75, от вчерашните ли е? Simple Smile

Значи днес ще се правя на детектив и ще търся маслинките с аншоа и сладкото от диви ягодки.
Тези лед лампички дали вършат работа? В смисъл да не само като светеща точка. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт