Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 675
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
В някаква стара тема прочетох, че в Лидл имат/имали са ръчна прахосмукачка на батерии. Дали по принцип имат или си е било за тогава? Трябва ми за бързо почистване на космите от кучето, а не ми се дават много пари за "маркова". Нямам близък Лидл и не са ми много ясни тези магазини.

Тази седмица има в К.за 9 лева.
Разгледах брошурата сега, но тази е за кола - не е на батерии, а се вкл. в запалката на колата. Не ми върши работа, но благодаря все пак.

# 241
Как не погледнах на 1ва страница, преди да си купя тампоните за грим - ужасни са, изтъркаха ми кожата.  Sick

# 242
  • have faith and be patient ..
Зехтина съм взимала от предишно зареждане - супер е ! Много ми хареса , а аз съм по по-слабите зехтини , не обичам горчиви и силни миризми ..  Peace

Брадата , от кой град ми я купи и кой магазин, ще пиша гневно лично съобщение във фейса , управителя ми каза там да пиша

# 243
Как не погледнах на 1ва страница, преди да си купя тампоните за грим - ужасни са, изтъркаха ми кожата.  Sick
Аз си ползвам едни лидълски , купих ги преди да стане дума в темата , че са гадни . Но на моите пише "КОТОН" LaughingСупер икономични , твърдички са , да. Но явно не са чак толкова зле, защото си ги ползвам и нямам оплаквания.

# 244
  • Бургас
Зехтина съм взимала от предишно зареждане - супер е ! Много ми хареса , а аз съм по по-слабите зехтини , не обичам горчиви и силни миризми ..  Peace

Брадата , от кой град ми я купи и кой магазин, ще пиша гневно лично съобщение във фейса , управителя ми каза там да пиша
Бургас, в Мол Галерия и имаше поне още 10! Н@@к@й ги! Twisted Evil

# 245
Здравейте, някой да знае до колко ще работят Лидл днес? Следобед, половин ден? За да знам кога мога да ида до Лидл, а никой от моите приятели не знаят за работното време. Grinning

# 246
  • София
Здравейте, някой да знае до колко ще работят Лидл днес? Следобед, половин ден? За да знам кога мога да ида до Лидл, а никой от моите приятели не знаят за работното време. Grinning

Нормално си работят - в София до 21 ч.

# 247
  • Бургас
Здравейте,
В някаква стара тема прочетох, че в Лидл имат/имали са ръчна прахосмукачка на батерии. Дали по принцип имат или си е било за тогава? Трябва ми за бързо почистване на космите от кучето, а не ми се дават много пари за "маркова". Нямам близък Лидл и не са ми много ясни тези магазини.

Тази седмица има в К.за 9 лева.
Разгледах брошурата сега, но тази е за кола - не е на батерии, а се вкл. в запалката на колата. Не ми върши работа, но благодаря все пак.
Ако говориш за малките с акумулаторна батерия от 30-на лева, обират косми ако има паднали някъде, но ако са на дамаска примерно, няма мощността да ги дръпне. Въпреки всичко, писах назад, мисля в другата тема, много ми е удобна и винаги ми е под ръка. Аз имам персиец и ако е лежал някъде, космите се махат само с голямата прахосмукачка и лепяща ролка.

# 248
На С. Алекс съм ѝ купила стъклочистачка, тъй че ако някой друг се е засилил, отбой Wink
Аз...ама не успях днес да стигна  Tired
Брадата я мислех за софиянка.. newsm78

# 249
  • Бургас
Ааа, не - бургазлийка!  Hug

# 250
Оооо...ами пак съм спала и бляла... ooooh!

# 251
  • Бургас
Оооо...ами пак съм спала и бляла... ooooh!
сИфте! Ил' си муала жужук, ил' ягоди, ил' мазен бекон Whistling Чиста бургазлийка, дъзнайш за друг път! И важното е, че уредихме момата да си чисти прозорците Flutter
Иначе аз днес за чоризо и нахут основно отидох... ама чоризото го забравих, нахута го изяли гадовете... не че не взех туй-онуй, ама Tired

# 252
Мчиии..тъй ще да е било...нямам какво да добавя към гореизброеното.. Rolling Eyes
Начи та брули там бриза...ходите рошави,нали...там..
Алекс свърза ли са с теб...ил да се обаждам на Лидл да организират доставката и предаването на стоката..

# 253
  • Бургас
Споко, във вторник ѝ я пращам и в сряда може да жули прозорците Mr. Green

За бриза... имаме си, ама я съм зализана и овързана обикновено, та съм опрятна Crazy

Иначе днес много плод нов, много нещо - дини (с малко семки), праскови, нектарини, кайсии, малини... само пусто чИреши нямаше hahaha

# 254
И аз дебна за черешки, ама нъц.

Общи условия

Активация на акаунт