Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 669
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 315
  • Асеновград
Все пропускам да споделя, много приятно ме изненада препарата за съдове 4л. в туба.Не си спомням в коя тематична седмица го пускаха.Купих да пера килими и миналата седмица пробвах и за съдове, измива прекрасно без да се налага да кисна с топла вода мазнините.Сравнявам с Феери което ползвам от поне 2 г. и на което не бях намерила заместител. Пластмасовите купи за салата най трудно се измиват от зехтина а с този препарат става от първо минаване, без да остават мазни следи.

# 316
Чудим се за сгъваемия грил  newsm78 Някой видял ли го е на живо как е? Не си спомням да е пускан друг път.
Ще вземем шоколади и козметика.

# 317
Тета-кажи за течния прах, само наденица ти е в главата. Laughing
Течни не ползвам. Само прах.
А черното е цвят също като синьото и червеното,и се пере с прах за цветно. Препарат за черно е прост маркетингов трик. Защо няма прах за синьо? Може скоро и да има де...
Та не мога да помогна...

# 318
Аз пък да споделя, че много ми харесва сухата мая. Не Йоткер, а другата, които са няколко пакетчета в комплект. Аз не обичам суха мая, предпочитам кубче. Но и тази свърши много хубава работа!!

# 319
Аз от живата съм доволна, колкото и рядко да правя, винаги ми се получават нещата.

Преди време коментирахте една пяна за почистване на тоалетна. Тя само от акция чистота ли беше? Има ли ароматизатори, от които сте доволни?

# 320
Аз от живата съм доволна, колкото и рядко да правя, винаги ми се получават нещата.

Да, аз ползвам основно тяхната жива. Никога не ме е дънила.

# 321
Все пропускам да споделя, много приятно ме изненада препарата за съдове 4л. в туба.Не си спомням в коя тематична седмица го пускаха.Купих да пера килими и миналата седмица пробвах и за съдове, измива прекрасно без да се налага да кисна с топла вода мазнините.Сравнявам с Феери което ползвам от поне 2 г. и на което не бях намерила заместител. Пластмасовите купи за салата най трудно се измиват от зехтина а с този препарат става от първо минаване, без да остават мазни следи.

може ли снимка, защото миенето на съдове ми е болна тема  Crazy

# 322
Тета-кажи за течния прах, само наденица ти е в главата. Laughing
Течни не ползвам. Само прах.
А черното е цвят също като синьото и червеното,и се пере с прах за цветно. Препарат за черно е прост маркетингов трик. Защо няма прах за синьо? Може скоро и да има де...
Та не мога да помогна...
Права си.Нали е почивен ден-забравих, че е нова седмица и нова стока.После ще отида, че много вали.
Масло си купих от кварталния магазин-немско с две крави отпред за 3,50.В ЛИДЛ вече няма евтино масло. Crossing Arms

# 323
Здравейте, преди 2, 3 седмици в лидл се продаваше преграда за балкон. Тогава не й обърнах внимание, но сега ми трябва нещо точно такова. Виждали ли сте останали бройки някъде в София? Благодаря предварително!

# 324
  • Асеновград

може ли снимка, защото миенето на съдове ми е болна тема  Crazy
https://issuu.com/www.bg-katalozi.com/docs/lidl-broshura-27-06-03-07-2016/7
тубата 4л. за 2,69лв.

# 325
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иначе аз днес за чоризо и нахут основно отидох... ама чоризото го забравих, нахута го изяли гадовете... не че не взех туй-онуй, ама Tired

В Метро в момента има нахут на чудесна цена - 2 консерви по 400 грама за 1.40.  Peace

# 326
Ананасът в нашия Лидл е отвратителен! Отвън - чудесен, отвътре - твърд и светъл, безвкусен. Ако го оставя, дали ще съзрее?

# 327
Зехтин взимаме от Тасос-5л, който ни стига за 1г  Mr. Green Никога не е горчал..
Постелка за пикник-харесала съм си ей тази, но още не съм я купила:

http://www.sportdepot.bg/bg/product/easy_camp_kragla_postelka_za … mdGFiPTEmcGFnZT0x

Аз ходих У мола да я видя тази постелка. Не взех, исках да сравня физически с лидълската. Ама докато се натуткам , сигурно ще свършат по лидълите. А днес в дъжда не ми се пердаши .

# 328
  • Асеновград
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-111A9A24-8DA24232/lsp/hs … D0%B8%D0%BD%D0%B3
Отзиви за тази маса за къмпинг?В сгънато състояние е много компактна но размерите и май не са много големи.Двоумя се между нея и другата в брошурата от днес.На тази в брошурата на практика столовете ще са ми излишни, и затова само маса е по добър вариант, но пък масата в комплекта е с по големи размери.  Thinking

# 329
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-111A9A24-8DA24232/lsp/hs … D0%B8%D0%BD%D0%B3
Отзиви за тази маса за къмпинг?В сгънато състояние е много компактна но размерите и май не са много големи.Двоумя се между нея и другата в брошурата от днес.На тази в брошурата на практика столовете ще са ми излишни, и затова само маса е по добър вариант, но пък масата в комплекта е с по големи размери.  Thinking

имам такава маса като голямата, не помня от лидл или от декатлон - много е удобна, столовете са прибрани вътре в нея и е стабилна
тази от линка изисква доста повече сглобяване всеки път, което означва и доста по-голяма възможност нещо по нея да се счупи по-лесно

пп благодаря за линка към верото

Общи условия

Активация на акаунт