Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 609
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Ее, не! 8 сладоледа XXL в немския ЛИДЛ ще са 1,99 евро. За толкова прости ли ни имат, че при нас ще са 6 лв. #Cussing out
Скрит текст:

# 421
Радвам се че шегата не ви е раздразнило
Харесала съм си пола. Но в този студ не знам дали ще ходя рано сутринта.

# 422
  • shumen
Аз пък дебна за тротинетки,че моето дете си счупи неговата и сега ми мрънка за нова.

# 423
Момичета, гледам, че от другата седмица ще има слънцезащитни кремове. Правилно ли си спомням, че бяхте доволни от тях?  Rolling Eyes

# 424
  • Асеновград
Аз пък дебна за тротинетки,че моето дете си счупи неговата и сега ми мрънка за нова.
Другата седмица с две и с три колела.

# 425
Утре с отварянето съм на линия- от дългите рокли харесах синята, черна и сива, дамските спортни обувки, детските блузи с дълъг ръкав и пижами.И евентуално ако има интересни неща извън брошурата.
Че ти нищо не си Аресала..  Mr. Green Whistling
Кесия нагласи ли?

# 426
  • In transit
Гръцкия зехтин от тази седмица, нещо не ме впечатли изобщо. Не ми е много истински, ама ще го изготвя. От вчера като го прелях в стъклени бутилки едната седи в хладилника, кьораво кристалче не е образувала до днес и вкусът му е доста лек, не е като на истинския зехтин.

# 427
  • София
Метнах една черна рокля М-ка, S-ката много плътно по тялото стоеше. В 7,05 сутринта беше вече лудница.
Има намалено бельо, сутиени, детски дрехи за малките, детски дънки, дамски клинове.

# 428
Боли ме ужасно тиквоча, ама съм се подпътила за черна пола...ако стигна,ще докладвам после..

# 429
От кой боб в Лидъл ще ме посъветвате да взема - насипния или пакетиран?

# 430
Тета да каже, тя ги пробва всички Grinning

Мнение за детската четка за зъби от другата седмица?

# 431
Ходих в магазина към 7.45 ч. Имаше от всички дрехи при нас. За мен си взех две рокли от дългите S и два панталона, като се прибера ще ги пробвам.

# 432
А аз шарена пола
И един чорапогащник, да не остана назад

# 433
  • Варна
Тази сутрин в 6:55 вече имаше опашка пред Лидл на Мир да чакаме отварянето на магазина  Laughing. Ама какво да правя, като после съм на работа и знам, че няма да намеря желаните размери. Персоналът все още редеше стоката, та не успях да видя абсолютно всичко, но пак опуках едни 150 лв.  #Crazy. Взех си и от трите цвята панталони. Като никога не съм сбъркала с размера -
нацедих се в 38 номер. На каталога този с ромбовете изглежда по-добре, отколкото на живо. Също се заредих с потниците, а от намалението - сив джегингс, пижамка, блузки, потници и комплект потник с боксерки за малката. Баткото намаза 2 стека с чорапи (7 чифта - 8 лв). Роклите ги загледах, но така и не се реших. Може и да съжалявам. Но за момента съм повече от доволна.

# 434
[q

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 10:35 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт