Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 758
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе

Ще купя и брашно тип 650, в пакети по 2кг (купувала съм няколко пъти от него и хлябът става чудесен).  Peace
И аз съм много доволна от това брашно  Peace / за хляб го ползвам/

Някой да каже течния формил къде го слага - в отделението за прах или слага цялата капачка вътре?
Преди време бях вземала от брашното 2 кг. и не беше хубаво, сравнено с това от 1 кг. От тогава, когато го пускат не смея да вземам(нищо, че знам, че е до партида). Днес трябва да купувам брашно, тъй като имам само 350 гр., а довечера трябва да правя хляб. Ще рискувам и ще взема за проба един пакет. Дано е хубаво, че е на сметка.

За течните препарати: може и в отделението в чекмеджето, но е по-добре с мерителна чашка в барабана. От чекмеджето, докато слезе в барабана полепва по тръбата.

# 511
Пак да попитам за машинките за подстригване Praynig Нещо не се разбрах с търсачката, излиза ми само моят въпрос, а колежката чака отговор.
Не видях за коя машинка за коса става въпрос, ако е на Silver crest обаче - не си давайте парите. Мъчих се няколко пъти да постригвам мъжа ми с нея, що нерви потроших, не е истина. Неговата коса е доста гъста, буквално на всеки сантиметър трябваше да се чисти машинката. Оставаха стърчащи косъмчета, които след това трябваше да подрязвам с ножица. Така веднъж го минавах с машинката, след това с ножицата. По спомен цената беше или 25, или 35 лв.

Редактирам се, видях я машинката, същата беше и нашата.

# 512
  • Асеновград
Течния формил и аз го слагам в барабана в капачка / оставила съм си капачки от предни туби само с тази цел. Тази сутрин върнах обувките, на касата пред мен имаше няколко човека връщащи стоки от вчера. Управителката изобщо не беше в настроение от това.

# 513
Ааааа...машинка за прозорци ли. Че пускали ли са такъв уред, не помня таквоз нЯщо  Rolling Eyes

Днес съм с новите гащури, на ромбовете..ММ одобри боксерките, та му ги харизах...да влачи там Laughing

# 514
  • Бургас
Ивето, благодаря bouquet Веднага ще предам информацията.
Течни препарати за пране слагам само с мерителна чашка в барабана.
Ох, и на мен ми е адски неприятно, че се налага да върна стока и цял ден го мисля. Веднъж съм връщала досега - тигана за паеля и едни мъжки дънки. Обяснявах подробно защо ги връщам, касиерката беше тросната, а аз - умираща от неудобство Embarassed

# 515
Ако толкова ти е неудобно, казваш- По телефона от централата ми казаха, че няма никакъв проблем да върна стоката с касова бележка и ако има проблем, да им звънна от магазина Wink Бяха много любезни и всичко ми разясниха Wink

# 516
И аз имам сутиен да връщам. ...да взема да пратя ММ ли  Mr. Green Горкия, сигурно шЪ припадне от притеснение..

# 517
Пак да попитам за машинките за подстригване Praynig Нещо не се разбрах с търсачката, излиза ми само моят въпрос, а колежката чака отговор.
Не видях за коя машинка за коса става въпрос, ако е на Silver crest обаче - не си давайте парите. Мъчих се няколко пъти да постригвам мъжа ми с нея, що нерви потроших, не е истина. Неговата коса е доста гъста, буквално на всеки сантиметър трябваше да се чисти машинката. Оставаха стърчащи косъмчета, които след това трябваше да подрязвам с ножица. Така веднъж го минавах с машинката, след това с ножицата. По спомен цената беше или 25, или 35 лв.

Редактирам се, видях я машинката, същата беше и нашата.
ММ си беше взимал машинка, но не я одобри и я върна.

Да похваля ловджийските наденички  Peace Ако има още ще взема след работа.

# 518
Аз два пъти съм връщала дрехи и никой не ме пита защо ги връщам. Последно беше дебелия спортен панталон, много ми харесваше, но ми беше малък, а касиерката писа, че не се харесва, но явно такава им е формата за връщане.

# 519
Ивето, благодаря bouquet Веднага ще предам информацията.
Течни препарати за пране слагам само с мерителна чашка в барабана.
Ох, и на мен ми е адски неприятно, че се налага да върна стока и цял ден го мисля. Веднъж съм връщала досега - тигана за паеля и едни мъжки дънки. Обяснявах подробно защо ги връщам, касиерката беше тросната, а аз - умираща от неудобство Embarassed
За това карам мъжът ми да връща. И на мен ми е неудобно...

# 520
И аз имам сутиен да връщам. ...да взема да пратя ММ ли  Mr. Green Горкия, сигурно шЪ припадне от притеснение..
Няма. Laughing
Моят съм го пращала, хич не му пука.

# 521
  • Русе
.....
Да не ти пука! След като политиката на магазина е такава - защо да не се възползваме. И аз отначало се притеснявах, но слава Богу в Ловеч касиерите бяха печени и връщах без дори да зададат въпрос. Веднъж само една, когато си купувах два чифта къси дънкови панталони на различни сметки, за да е по-удобно при връщане се опита да ми направи забележка, но и казах, че след като политиката на магазина е такава, аз съм в правото си да ги върна. В Русе в магазина в нашия квартал при връщане разпитват защо връщам, не искам ли замяна..., а в магазина до НАП ми е направило впечатление, че при закупуване на дреха винаги предупреждават да си пазиш касовата бележка, защото можеш да я замениш или върнеш.

# 522
Няма. Laughing
Моят съм го пращала, хич не му пука.
И моя връща сутиени без да се притеснява

# 523
Златни мъжове имате тогаз  Peace
Последно го карах да ми купи превръзки, ей, кръвта ми изтече да го чакам вкъщи, да се пресрами, да се натутка...голям зор, голямо чудо. Подаде ми ги подаде с думите "Друг път да не ме караш да ти купувам" Mr. Green Чудя се, тоалетната хартия как я купува  Rolling Eyes Mr. Green - не го ли е срам, що не го е срам, и т.н.

# 524
Моя хич не го бърк Wink

Общи условия

Активация на акаунт