Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 167 968
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 690
някой да е купувал сушилника от четвъртък? Стабилен ли е? Има ли достатъчно разстояние между различните редове (и по хоризонтала и по вертикала)?
Ползвам го от години, закупен от лидл. Най-удобното нещо. Стабилен, побира много, подвижен и не заема място. Препоръчвам с две ръце
И аз имам техен такъв от няколко години, нямам забележки. По едно време даже мислех да си купя още един. Този в брошурата обаче изглежда малко по-различен от моя, при мен не са 4 части, сглобени в средата, а са две правоъгълни рамки които са захванати в средата горе и долу и се завъртат на 90 градуса или се свиват обратно една до друга като е сгънат сушилникът. Не знам дали стана ясно нещо, както го описах...  Laughing
За стабилност - със сигурност е по-стабилен от тези, които се разгъват настрани.
Разстоянията по вертикала са гъвкави, защото всяка от тези "страници" може да се свива поотделно, аз често свивам средните, ако ми трябва повече пространство там. Поне за мен това е много удобно нещо, както и колелцата. Голямо улеснение ми е че мога лесно да го завъртя или преместя дори да съм го напълнила с пране вече, а събира наистина много и като е мокро, си е тежичко.

# 691
  • София
Аз пък вчера купих на децата хамак на стойка. Отдавна ме врънкат и ще ги изненадам скоро. Дано да е читав, че едва ли ще го отворя в едномесечния срок за връщане.
Тоалетна хартия ползваме на Цева от години, розова, четирипластова, не я сменям за нищо. Мека, плътна, не се къса.
Ще пробвам влажната хартия, която хвалите, че децата ползват мокри кърпи, а те не бива да се пускат в тоалетната и е доста досадно.

# 692
milasara точно заради пускането директно в тоалетната влажната хартия е незаменима. До 3 къса на едно пускане!
Не харесвам кошчета за такъв вид отпадъци в банята, никога не съм имала. Съответно ползвах еднократни торби за памперси и често изхвърляне на общия боклук.
Ще ходя в четвъртък и за тротинетка да гледам - тази на две гуми.

# 693
  • София
.....  Ние сме свикнали с овцата и само от нея вземам. Понякога на XXL седмица  е кофти качество, наистина..
+1  Peace

# 694
  • Враца
за какво точно служи чантата за пране?  newsm78

# 695
някой да е купувал сушилника от четвъртък? Стабилен ли е? Има ли достатъчно разстояние между различните редове (и по хоризонтала и по вертикала)?
Ползвам го от години, закупен от лидл. Най-удобното нещо. Стабилен, побира много, подвижен и не заема място. Препоръчвам с две ръце
И аз имам техен такъв от няколко години, нямам забележки. По едно време даже мислех да си купя още един. Този в брошурата обаче изглежда малко по-различен от моя, при мен не са 4 части, сглобени в средата, а са две правоъгълни рамки които са захванати в средата горе и долу и се завъртат на 90 градуса или се свиват обратно една до друга като е сгънат сушилникът. Не знам дали стана ясно нещо, както го описах...  Laughing
За стабилност - със сигурност е по-стабилен от тези, които се разгъват настрани.
Разстоянията по вертикала са гъвкави, защото всяка от тези "страници" може да се свива поотделно, аз често свивам средните, ако ми трябва повече пространство там. Поне за мен това е много удобно нещо, както и колелцата. Голямо улеснение ми е че мога лесно да го завъртя или преместя дори да съм го напълнила с пране вече, а събира наистина много и като е мокро, си е тежичко.
Не съм сигурна, че схванах точно
за нещо такова ли става на въпрос
Скрит текст:

# 696
Сигурно да слагаш мръсното пране в нея.
за какво точно служи чантата за пране?  newsm78

# 697
Скрит текст:
Сега аз се обърках... не схванах въпроса.

# 698
  • София
От XXL хартията вземах веднъж, едва я разкарах, беше много твърда и трудно се късаше. Цева-та взех преди две седмици от оранжевата, по-плътна и неприятна е от обикновено.
Май си оставам на dm-ската и Milde.

# 699
  • In transit
Отидох за питите кашкавал на Мир, обаче бяха свършили. Ако някоя добра душа забележи в някой от другите Лидъли във Варна, че има нека сподели.  Praynig Hug

Хартия с овцете ми се видя плътно навита, но наистина е тънка. Онзи ден взех от оранжевата с прасковите, ужасно е тънка и неикономична.
Зевата и аз харесвам, но вчера в К открихме, че наистина ни лъжат. Сравнявахме данните в пакетите от по 10 броя и 16 броя промоционалната, имаше 3мм разликата в ширината на ролките. А съм убедена, че и в дължината има, нещо много хлабаво я навиват  Mr. Green

# 700
Скрит текст:
Сега аз се обърках... не схванах въпроса.

Нали каза, че сушилникът ти не е точно като този от промоцията от четвъртък. Та питам това ли представлява което е на снимката или не?

# 701
  • София
Преди доста време вземах от хартията с овцата, беше хубава, но в близката една година май не съм. Купуваме Милде. Май доста продукти, когато са в XXL вариант са с различно от нормалните качество /по-лошо/.

# 702
И аз имам техен такъв от няколко години, нямам забележки. ...

А като е празен - може ли да се свие и прибере в някоя тясна ниша или няма опция за сгъване?

# 703

Нали каза, че сушилникът ти не е точно като този от промоцията от четвъртък. Та питам това ли представлява което е на снимката или не?
Като този от брошурата е, но това което са показали на втората снимка как е опрян до стената и е свита само едната страна при моя не може да стане, явно има разлика как е сглобен, затова казах че явно е малко по-различен. При моя или е разгъната цялата рамка, или е сгънат напълно. Останалото е същото.
А като е празен - може ли да се свие и прибере в някоя тясна ниша или няма опция за сгъване?
Може, събира се на много тясно място.

# 704
  • Ст Загора
Аз взех ролките дето са с горящ въздух

Общи условия

Активация на акаунт