Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 167 968
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 705
  • Враца
Сигурно да слагаш мръсното пране в нея.
за какво точно служи чантата за пране?  newsm78

на тях има надпис 40, 60 и 90 градуса, та помислих да не се пускат с пране в пералнята, но са много плътни и дебели , та точно не мога да си обясня предназначението им

# 706
  • Ст Загора
за какво точно служи чантата за пране?  newsm78

на тях има надпис 40, 60 и 90 градуса, та помислих да не се пускат с пране в пералнята, но са много плътни и дебели , та точно не мога да си обясня предназначението им

ами да сортираш прането тоест дрехите за пране теззи който се перат на 30 градуса в торбата за 30 градуса тези йоито се перат на 40 в торбата за 40 градуса

# 707
Погледнах и аз постерите за другата седмица и си мисля,че маратонките са за големи. Пише за "нея и него", а така пише на дрехи/обувки за възрастни. Дано има и други спортни неща покрай тях  Rolling Eyes

# 708
  • Враца
Скрит текст:
за какво точно служи чантата за пране?  newsm78

ами да сортираш прането тоест дрехите за пране теззи който се перат на 30 градуса в торбата за 30 градуса тези йоито се перат на 40 в торбата за 40 градуса
И пак съм в чуденка, торбите са едни дебели, груби, като термо чанти, за това помислих че е възможно да имат и друго приложение, някак, ако са само за сортиране, защо са ушити като спални чували?  newsm78

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 09:03 от bubanka

# 709
Скрит текст:
за какво точно служи чантата за пране?  newsm78

И пак съм в чуденка, торбите са едни дебели, груби, като термо чанти, за това помислих че е възможно да имат и друго приложение, някак, ако са само за сортиране, защо са ушити като спални чували?  newsm78
Торбите са за сортиране на мръсно пране по градуси, както са написали по-горе!

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 09:03 от bubanka

# 710
  • have faith and be patient ..
мисля ,че някъде пишеше и че стават да се пере с тях прането .. Peace

# 711
Препоръчвам пазарските чанти с халките. Купих си черна - хем елегантна, хем супер удобна.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 01:53 от milavital

# 712
  • Враца
Тях и аз ги харесах, особено тази с цветята,
но имам доста подобни чанти и се отказах вчера,
но още не е минало.  Laughing

# 713
  • Бургас
Никога не е късно човек да научи нещо ново. И през ум не ми е минавало да сортирам дрехите за пране по градуси Embarassed И винаги съм си мислела, че торбите за пране са толкова твърди, за да се доближават до стабилност до кошовете за пране Rolling Eyes
Вчера взех от кюфтетата "Стара планина". До мен не стигнаха, но бяха шумно одобрени и изядени от домочадието Mr. Green
Харесаха ми мъжките бермуди, но бях сама и не рискувах да взема. Тийновете са много, много придирчиви. Ще го засиля моя сам да ходи да си избира Crazy

# 714
  • София
Препоръчвам пазарските чанти с халките. Купих си черна - хем елегантна, хем супер удобна.

Може ли снимка или линк?

# 715
мисля ,че някъде пишеше и че стават да се пере с тях прането .. Peace

От какъв зор?

# 716
Вчера ходих да си купувам фурми (от онези суровите в кутия), обаче се оказа че няма...дали само в конкретния магазин в който ходих, или са приключили с тоз артикул? newsm78...някой от вас да е купувал или видял по рафтовете тези дни? Rolling Eyes

# 717
  • Сливен
Хубави фурми има и в К. в лилава опаковка 500гр. 1.99лв ирански са пак ,сурови без костилка.

# 718
Хубави фурми има и в К. в лилава опаковка 500гр. 1.99лв ирански са пак ,сурови без костилка.

Много благодаря за бързия отговор! Hug bouquet

# 719
  • Русе
Много благодаря за бързия отговор! Hug bouquet
За мен това не са хубави фурми. Купувала съм и въпреки, че не пише, си мисля, че са допълнително подсладени. Хубавите са точно тези, за които пита MTV, но те бяха пускани в някаква седмица. В Кауфланд продават и от тях, но цената им е много висока.

Общи условия

Активация на акаунт