Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 167 968
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 750
  • shumen
Аз съм нощна смяна тази седмица и докато се наспя и отида до Лидл те разграбили всичко.Утре мисля да отида за детски дрехи,ама то пак ще е след обяд и надали ще има нещо останало.

# 751
  • София
Някой може ли да ми каже дали в магазина на Гоце Делчев (София) имат "порочната" практика да продават промоционални стоки от предходната вечер?
Ще ходим довечера на гости в квартала и ми се ще да го съчетая с пазаруването. Искам да купя от детските дрехи, които са от четвъртък  Peace

Нямат такава практика, уви.

Зази, отиди сутринта най- добре.  Hug

# 752
  • оттам, откъдето започва България
Продават промоционални стоки, които са определи за следващия ден, но след 20.00 часа.  Peace

Като ви чета се чудя на еуфорията ви, ама няма лошо. Шопинг терапия.

# 753
Чудила се тя...а в К кой вършее в еуфория,м?  Laughing

# 754
  • оттам, откъдето започва България
Като имаш предвид, че съм на 50 м от К. едва тази вечер отидох по поръчка на колежка, а има толкова намаления.  Joy
Но няма лошо да се пазарува, просто това е начин наистина да се бори стреса.  Peace
Нали видя, че и аз се подведох от някои хваления за стоки. Хората сме различни - един харесва едно, друг - друго.

# 755
Хубави фурми има и в К. в лилава опаковка 500гр. 1.99лв ирански са пак ,сурови без костилка.
Много благодаря за бързия отговор! Hug bouquet
За мен това не са хубави фурми. Купувала съм и въпреки, че не пише, си мисля, че са допълнително подсладени. Хубавите са точно тези, за които пита MTV, но те бяха пускани в някаква седмица. В Кауфланд продават и от тях, но цената им е много висока.

Купих аз фурми от К. Wink-400гр-1,99лв; пише че са без добавена захар, с "растително масло макс. 0,3% Rolling Eyes)
но са ми по-сладки от другите в кутията  Thinking Тези дни ще взема и кутия и ще сравня
Mr. Green

Иначе иглеждат така (натуралните, които ги имаше и в лидл, и исках да купя):

http://biomagazin-bg.com/naturalni-furmi-kutiya

# 756
  • русе
Ни един  сладолед във фризера -на негово място заредени пици.,колкото си щеш....😈😈😈😈😢😢😢😢
Русе

# 757
Аз пък исках маса за балкон.  Уви.

# 758
Няма ли?
Аз тази седмица май съм пас. Исках огледало, но само за него не ми се ходи..

# 759
  • Стара Загора
сладолед на клечка нямаше и при нас, пици само Маргарита Simple Smile.

# 760
  • shumen
Е,ще видим утре и при нас какво има.

# 761
Имам огледало от миналото зареждане.По-малкото, 7 пъти увеличение.Ми друго си е - 7 пъти повече красота Flutter.Тета, не изпускай промоцията!!!

# 762
  • Ст Загора
Аз взех ролките дето са с горящ въздух
newsm78

Въхмааму...
Сигурно вървят с пожарогасител?
Вчера се въздържах от коментар, че да не прозвучи като заяждане, но си мислех да попитам коса остава ли след ползването им Wink
да добри са ами така се водят. Днес си взех и тетмо ролките но не знсч много на бързо пробвах и ме съават

# 763
Имам огледало от миналото зареждане.По-малкото, 7 пъти увеличение.Ми друго си е - 7 пъти повече красота Flutter.Тета, не изпускай промоцията!!!
Ами аз го чаках отдавна. Но избързах и купих едно от левчето за 3 лв...но то като го хвана,и пука и скърца..
 Повече от месец не му давам жиУот.
Пък ми трябва...колко струваше то,че само толкова паряги да нося  Mr. Green

# 764
  • Русе
Хубави фурми има и в К. в лилава опаковка 500гр. 1.99лв ирански са пак ,сурови без костилка.
Много благодаря за бързия отговор! Hug bouquet
За мен това не са хубави фурми. Купувала съм и въпреки, че не пише, си мисля, че са допълнително подсладени. Хубавите са точно тези, за които пита MTV, но те бяха пускани в някаква седмица. В Кауфланд продават и от тях, но цената им е много висока.
Купих аз фурми от К. Wink-400гр-1,99лв; пише че са без добавена захар, с "растително масло макс. 0,3% Rolling Eyes)
но са ми по-сладки от другите в кутията  Thinking Тези дни ще взема и кутия и ще сравня
Mr. Green
Иначе иглеждат така (натуралните, които ги имаше и в лидл, и исках да купя):
http://biomagazin-bg.com/naturalni-furmi-kutiya
Ето моя снимка на фурмите в кутия, че на тази от линка изглеждат по-изкуствени
Скрит текст:

Сладоледи и при нас нямаше тази вечер. Пици имаше и взехме една кутия за зор заман.

Общи условия

Активация на акаунт