Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 195
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 795
На мен тази Kappa ми изглежда точно като Умброто от миналата година.

# 796
  • София
Много пъти съм купувала дрешки от Лидл и винаги са били уголемени.Но пък и разликата между 98 и 104 и 110/116 е огромна.Аз за това и отидох тъй като бях сигурна,че 110/116 ще са идеални за моите почти 7 г.девойки.😁

# 797
Купих си, купих си възглавничката!
Мъжът ми цяла вечер се масажира,
даже я занесе в спалнята и си легна с нея.  ooooh!
Доволна съм.

#Cussing out
Аз бих ревнувала - с какво една възглавница е по-добра от тебе, че да те измества???
 Ама ти си знаеш....
 hahaha

Тази сутрин в слатинския Лидл тротинетките се разграбваха като евтини череши.
Ама пък никой не налиташе на кухненската хартия 8 бр. за 6.99 лв и аз реших да се включа в стокооборота с един пакет.
Изглежда по-добре от лидълската, която не иска да се къса там, където ти искаш.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 11:18 от gerata

# 798
Как смятате, утре до обяд ще има ли останали от тротинетките, или да бързам още сутринта да ида?

Аз отидох в 9 часа и от модела с две колела имаше само една. От другите 2-3 .

# 799
  • Враца
gerata, изобщо не ревнувам,
ама изобщо при положение, че възглавничката го масажира,
а ако я няма трябва да го масажирам аз!  ooooh!

# 800
  • София
Упс, моя грешка. Маратонките, които ми се сцепиха бяхаа Умбро, а не Каппа.

# 801
vmarinska, направо ме замисли....
Тая възглавница мусака прави ли? newsm78
А ако чисти и котешка тоалетна, направо ще си взема две!

# 802
  • Враца
Още не съм чела упътването!  Peace

# 803
  • Русе
Имам лидълски маратонки Каппа, от преди 4 години. Изцяло кожени. Още са здрави като се има предвид, че около година играех с тях на народните танци. Понеже съм много спъната, само муцуните им отпред са жестоко ожуелни и ако е дъждовно времето пропускат. На подметката нищо и няма.
Хресах и аз момичешки дрешки. Може и спортните клинове да погледна.
За електрическите четки за зъби някой пита. Писахме немалко. Иползвай търсачката!

# 804
Разпродажбата на Ботевградско утре от колко часа ще е?

# 805
Да ви кажа за увеличителните огледала, пробвайте ги преди да си вземете. Когато си купувах моето имаше с 5 и 7-кратно увеличение. Аз се залетях за 7 кратното, но установих, че нищо не виждам с него, просто беше прекалено силно за моите очи, и взех 5-кратното, което ми беше супер.
Да, но сега, след няколко години вече ми е слабичко, та ще трябва да взимам 7-кратно.

# 806
  • have faith and be patient ..
абе тези сандали от миналата година много странни модели , взех 23 и 24 и 25  ,и от зелени пеперудки и от розовите със животинки мотиви  Mr. Green пробвахме в магазина на хлапето .. ми то пръстите и изобщо не могат да минат на пред , много тесни лентичките ,и на 25 номер пак .. 3 пръста стърчат на пред ,а  лентичките тесни (на зелените от тази година ) ужас .. ядосах се , тя ревна и се отказах .. лепнахме само розови буйки .. е и те са и големи , но поне успя да ги обуе  Laughing нямаше да купувам панталонки , но кройката ми се видя много хубава за слабушки , и не се сдържах , късите и от миналата година пак 86/92 и падат сега като е без памперс  Grinning

# 807
  • Варна
Подкрепям последното мнение за миналогодишните сандалки. Докато търсех номер от сребристите, дъщеря ми хвана чифт от миналогодишните и наистина се оказа, че пръстите й не могат да влязат повече от половината. Според мен това си е дефект, затова ги бяха напълнили редом с новите. Добре, че бях взела малката, за да мери на място. Иначе като нищо щях да връщам после, а хич не обичам.

# 808
  • София
Здравейте! Върнах няколко страници назад, но не видях да сте обсъждали ел.четките за зъби. Ако се повтарям все пак, моля да ме извините. Питането ми е дали тези глави за четката стават за другата им ел.четка от този тип - http://promocii.bg/elektricheska-chetka-za-zabi. Моите са на свършване, та се оглеждам да видя дали няма да ги пуснат.
Някакви отзиви за детската ел.четка дали имате? 

Моята четка се скапа (загубила съм бележката, разбира се), а имам неотворено пакетче с резервни глави. Мога да ти го подаря.  Peace

# 809
Здравейте! Върнах няколко страници назад, но не видях да сте обсъждали ел.четките за зъби. Ако се повтарям все пак, моля да ме извините. Питането ми е дали тези глави за четката стават за другата им ел.четка от този тип - http://promocii.bg/elektricheska-chetka-za-zabi. Моите са на свършване, та се оглеждам да видя дали няма да ги пуснат.
Някакви отзиви за детската ел.четка дали имате? 

Моята четка се скапа (загубила съм бележката, разбира се), а имам неотворено пакетче с резервни глави. Мога да ти го подаря.  Peace

Оооо благодаря  bouquet! Много мило  Heart Eyes! Как ще Ви е най-лесно да ми го изпратите? По куриер или да се видим някъде на удобно място... Ако искате може и на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт