Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е максималната доза на флуанксол?
Имате ли опит и впечатления от хранителната добавка Neolaxan?
Колко време след спиране на антидепресантите е безопасно да забременея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е максималната доза на флуанксол?
-
Имате ли опит и впечатления от хранителната добавка Neolaxan?
-
Колко време след спиране на антидепресантите е безопасно да забременея?
-
Как мога да намаля дозата на капсулите Велаксин?
-
Как мога постепенно да намаля дозата на лекарството си?
Сигурно ви звучи ужасно глупаво всичко това, но аз вече почти година се тормозя върху този въпрос какво да правя. Явно сама не мога да си помогна. Поне ако знам, че няма наистина да се влача като парцал и после да не мога да спра хапчетата би било добре.
A, вярвай ми, трима приятели смених откакто почнах да ходя на психиатър и да пия АД. И какво, той щастлив, доволен, здрав, ти цял живот нещастна, съсипана и при това, че има лечение, известно от много много години. А, че ме ядосвате. Та това си е жив психически тормоз, че ти е малко иначе 
Препоръчвам ти да отидеш, ако можеш да закараш и мъжа си там един-два пъти още по-добре. Да не ти дава да вземаш лекарства е странно, да не кажа друга дума - не излекуват, но помагат. Идете двамата, може да го убедите с помощта на докторката. Говорете още! Както виждаш тук доста хора на са АД, но не са "парцали", ходим на работа, гледаме деца - изобщо опитваме се да живеем "нормално". Имат си странични ефекти, няма какво да се лъжем, но те преминават, ако не - сменя се лекарството и така, докато се намери правилното лечение. Щом сама чувстваш, че имаш нужда от помощ - потърси я! Мъж ти не ти помага така. Значи помощта трябва да дойде от другаде. Тежко е, когато семейкгвото не предлага подкрепа, но какво да се прави - не е безнадежно, пак се оправят хората.